ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Κόμπρα… Λαουτάρο και νοκ άουτ η Μίλαν (vid)

Μη θυμώνετε τον Λαουτάρο. Η Ίντερ διέλυσε την Μίλαν στο Μεάτσα (3-0) και πέρασε θριαμβευτικά στον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας.

Κόμπρα… Λαουτάρο και νοκ άουτ η Μίλαν (vid)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λαουτάρο Μαρτίνες η Ίντερ επικράτησε 3-0 της Μίλαν στον δεύτερο ημιτελικό του Τζουζέπε Μεάτσα και έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό του κυπέλλου Ιταλίας. Οι «Νεραντζούρι» αποδείχθηκαν καλύτεροι στα σημεία και δίκαια πανηγύρισαν την πρόκριση. Δύο γκολ από τον Αργεντινό και ένα από τον Μπαρέλα. Η Ίντερ έστειλε παράλληλα μήνυμα στην αντίπαλό της και για τη μάχη του πρωταθλήματος.

Το ματς

Στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι στα ημιτελικά οι δύο μονομάχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι χωρίς γκολ. Ένα στείρο 0-0 που άφηνε υποσχέσεις για έναν επαναληπτικό που θα μας έδινε μεγαλύτερες συγκινήσεις. Η έδρα δεν άλλαξε. Μονάχα το όνομα. Από Σαν Σίρο σε Τζουζέπε Μεάτσα. Γηπεδούχος απόψε ήταν η Ίντερ και η Μίλαν σε ρόλο φιλοξενούμενου. Όπως και να χει και οι δύο ομάδες ετοιμάστηκαν να δώσουν μια μεγάλη μάχη. Έπαθλο το εισιτήριο για τον τελικό του Coppa Italia.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε στο ντέρμπι. Μόλις στο 4′ η Ίντερ στην πρώτη της ευκαιρία κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Η μπάλα γύρισε ιδανικά γύρω από την περιοχή της Μίλαν. Ο Νταρμιάν έκανε τη σέντρα με τελικό αποδέκτη τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός χωρίς πολύ σκέψη έκανε το δυνατό γυριστό σουτ και πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ. Ο Μενιάν ακούμπησε την μπάλα όμως δεν μπόρεσε να αποσοβήσει τον κίνδυνο. Λαουτάρο Ίντερ Μίλαν

Λαουτάρο μαινόμενος – Η Ίντερ βρήκε δύο γκολ από τον Αργεντινό φορ

Από εκείνο το σημείο και μέχρι το 30′ η Ίντερ ήταν αυτή που ήλεγχε απόλυτα το παιχνίδι. Με σωστή πίεση στο κέντρο δεν άφηνε την Μίλαν να δημιουργήσει παιχνίδι. Από το μισάωρο και μετά όμως οι «Ροσονέρι» βρήκαν τους τρόπους να απειλήσουν. Κύριος εκφραστής των επιθέσεων για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, ο Ράφα Λεάο. Ο Πορτογάλος με ταχύτατες επελάσεις από τα αριστερά πάτησε δις την περιοχή της Ίντερ και απόλεσε δύο πολύ καλές στιγμές. Η Ίντερ όμως ήταν αυτή που πάλι χαμογέλασε.

Οι «Νεραντζούρι» στο 40′ βγήκαν στην αντεπίθεση. Ο Κορέα πάσαρε κάθετα στον Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο Αργεντινός πρόλαβε τον Μενιάν και με τέλειο σκαψιματάκι διπλασίασε τα τέρματα τα δικά του αλλά και της ομάδας του. Με το σκορ στο 2-0 οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στην επανάληψη, η Μίλαν προσπάθησε να μεταφέρει το παιχνίδι στην περιοχή της Ίντερ.

Η ομάδα του Ιντζάκι όμως δεν έδειξε να λυγίζει στην πίεση. Γρήγορα ισορρόπησε και προκάλεσε ξανά κινδύνους στην περιοχή του Μενιάν. Μεγαλύτερη στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο για τη Μίλαν το ακυρωθέν γκολ στο 67′ με τον Καλούλου να κρύβει το οπτικό πεδίο του Χαντάνοβιτς στο σουτ του Μπενασέρ. Στο 82′ ήρθε η οριστική ταφόπλακα για τους «Ροσονέρι». Η Ίντερ έπαιξε με ταχύτητα ξανά. Ο Μπρόζοβιτς πάτησε περιοχή, έδωσε παράλληλα στον Μπαρέλα και αυτός από κοντά με προβολή έκανε το 3-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ