ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ισπανία εναντίον Γαλλίας: 5-4 (Highlights)
Ισπανία – Γαλλία: Χάσαμε την μπάλα, το μέτρημα, αλλά όχι τον νικητή! (vid)
Θύμισε κάτι από τον τεράστιο Ζιντάν ο Τσερκί με την ΓΚΟΛΑΡΑ του! (vid)
Διασύρει τη Γαλλία η Ισπανία: Έφτασε τα 5 γκολ και… συνεχίζει! (vids)
Δύο ΣΟΥΤΑΡΕΣ της Ισπανίας και 2-0 κόντρα στη Γαλλία! (vids)
«Τρελάθηκε» ο Αλόνσο: Ζήτησε την πιο… περίεργη μεταγραφή για φορ!
Ο Κριστιάνο ακόμα και στα 40 του κάνει… πλάκα στις αντίπαλες άμυνες! (pic)
Ίντερ: Πανηγυρικό… άκυρο σε Φάμπρεγας και στροφή σε θρύλο του συλλόγου!
Ροζ σκάνδαλο στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν: Πρωταγωνιστής ο Χακίμι!
Απάντηση της Ατλέτικο – Ο Σιμεόνε έδωσε εντολή για συμφωνία με τη Μπέτις
Ανατροπή στη Λίβερπουλ: «Είμαι χαρούμενος στο Άνφιλντ! Αν με θέλουν, θα μείνω»
Το παιδί-θαύμα της Μπαρτσελόνα είπε την μεγάλη αλήθεια για την Χρυσή Μπάλα
Η ασταμάτητη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε μια ακόμα τεράστια μεταγραφή
Πρώτη «μαγική» μεταγραφή της Μάντσεστερ Σίτι – Δικός της ο Νούρι (pic)
Καρέτσας: Τρέλα στην Αγγλία, τον αποκαλούν «Έλληνα Μέσι» (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
La Liga

«Αιώνιος» – Ο Χοακίν θα παίζει μπάλα και στα 41 του

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας από τη Μπέτις, ο εμβληματικός αρχηγός της Χοακίν, αποκάλυψε ότι δεν κρεμάει ακόμα τα παπούτσια του.

«Αιώνιος» – Ο Χοακίν θα παίζει μπάλα και στα 41 του

Όλοι πίστευαν ότι μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας, ο Χοακίν θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ωστόσο, ο Ισπανός φορ έχει άλλα σχέδια. Έτσι, ανακοίνωσε ότι του χρόνου σε ηλικία 41 ετών θα συνεχίσει να αγωνίζεται για λογαριασμό της Ρεάλ Μπέτις.

Η ανακοίνωση έγινε κατά τα έξαλλα πανηγύρια των παικτών της Μπέτις μαζί με τον κόσμο της ομάδας. Ειδικότερα, το 3ο Κύπελλο στην ιστορία του συλλόγου παρουσιάστηκε την Κυριακή στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν».

Σε ένα κατάμεστο στάδιο, ο Χοακίν πήρε το μικρόφωνο και είπε με δάκρυα στα μάτια: «Ναι, θα συνεχίσω για άλλον έναν χρόνο».

Η έκρηξη χαράς ήταν τρομερή στο γήπεδο. Όλοι οι συμπαίκτες του αγκάλιασαν τον Χοακίν, ο οποίος θα συνεχίσει να παίζει στο κορυφαίο επίπεδο στα 41 του.

Ο τεχνικός της Μπέτις, Μάνουελ Πελεγκρίνι, υποδέχτηκε με μεγάλη χαρά το γεγονός ότι θα μπορεί να συνεχίσει να υπολογίζει στον Χοακίν.

«Θα είναι τιμή να μπορέσω να συνεχίσω να κοουτσάρω τον αρχηγό μας», σχολίασε ο Χιλιανός.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;




Έγινε ζωντανός θρύλος της Μπέτις

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ισπανίας, ο Χοακίν έγινε ο θρυλικότερος παίκτης στην ιστορία της Μπέτις.

Σε ηλικία 40 ετών κατέκτησε το Κύπελλο Ισπανίας για 3η φορά στην καριέρα του και για 2η με τη φανέλα των «βερδιμπλάνκος». Έτσι, είναι ο μόνος παίκτης στην ιστορία του κλαμπ που έχει κατακτήσει δύο τίτλους.

Ο Ισπανός φορ, μάλιστα, είχε και σημαντική συνεισφορά στην κατάκτηση του τροπαίου. Ειδικότερα, μπήκε ως αλλαγή στο 86ο λεπτό και ευστόχησε σε ένα από τα πέντε πέναλτι που εκτέλεσε η ομάδα του.

Μετά το τέλος του αγώνα, ξέσπασε σε κλάματα από τη συγκίνησή του. Ήταν δάκρυα χαράς. Γνώριζε ότι είχε μετατραπεί σε ένα ζωντανό θρύλο της ομάδας στην οποία ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.




Advertisements

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ