ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Δουβίκας – Σκόραρε, μοίρασε… και «χαρίζει» την παραμονή στην Θέλτα (vid)
«Θέλω να παίξω για τον Αλόνσο σε όποια ομάδα και να πάει»
Ακραία πρόβλεψη Γιαμάλ – «Με αυτό το σκορ θα κερδίσουμε τη Ρεάλ»
«Πόλεμος» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα θέλει Τσάβι, οι υπόλοιποι όχι
Αντσελότι: «Καλή η Σίτι, αλλά η Τσέλσι μας είχε δυσκολέψει περισσότερο…»
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Μάντσεστερ Σίτι: Αμφισβήτησες τον Χάαλαντ; Την πάτησες! (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ παρουσιάστηκε «καυτός» στη τοποθεσία Λονδίνο. Ο Νορβηγός πήρε το βάπτισμα του πυρός στην Premier League πετυχαίνοντας και τα δύο γκολ στη νίκη της ομάδας του (0-2) επί της Γουέστ Χαμ.

Μάντσεστερ Σίτι: Αμφισβήτησες τον Χάαλαντ; Την πάτησες! (vid)

Με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάαλαντ, η Μάντσεστερ Σίτι ξεκίνησε νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στη Premier League. Επικράτησε με 2-0 της Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο (και τα δύο γκολ ο Νορβηγός) και ξεκίνησε ιδανικά την υπεράσπιση του τίτλου. Εξαιρετική η Σίτι από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό.

Το ματς

Μετά την ήττα στο Community Shield στο επίσημο ξεκίνημα της νέας σεζόν ήρθε η σειρά της Μάντσεστερ Σίτι να ανοίξει την… πόρτα της φετινής Premier League. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα και την υπεράσπιση του τίτλου από το Λονδίνο κόντρα στην σκληροτράχηλη Γουέστ Χαμ. Μια ομάδα που φέτος φιλοδοξεί να κάνει ένα βήμα παραπάνω και να χτυπήσει ξανά με αξιώσεις το Top6.

Οι «Πολίτες» όμως σήμερα δεν ήθελαν για κανέναν λόγο να απωλέσουν βαθμούς. Γι’ αυτό και από το ξεκίνημα έδειξαν τις προθέσεις τους. Ρόντρι, Γκουντογκάν και Ντε Μπρούιν «έπνιξαν» τη μεσαία γραμμή των «Σφυριών» και μετατόπισαν αμέσως το παιχνίδι στο ένα μισό. Η Γουέστ Χαμ παραδόθηκε στο ακαταμάχητο passing game της Μάντσεστερ Σίτι και κοιτούσε απλά το ρολόι. Πόσο θα κρατήσει την αντίπαλο στο μηδέν και πότε θα έρθει η στιγμή για το πρώτο γκολ των φιλοξενούμενων.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Έτσι με την κατοχή της μπάλας υπέρ της Σίτι να αγγίζει το 80% ήρθε στο 35′ η φάση του πρώτου ημιχρόνου. Ο Χάαλαντ έγινε αποδέκτης της μπάλας στην μεγάλη περιοχή της Γουέστ Χαμ. Ο Αρεολά τον ανέτρεψε άθελά του και ο διαιτητής της συνάντησης καταλόγισε δικαιολογημένα το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και ψύχραιμο τελειώμα έκανε το 1-0. Με αυτό το τέρμα οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε το σκηνικό. Και πάλι η Μάντσεστερ Σίτι ήταν αυτή που είχε την υπεροχή. Η Γουέστ Χαμ δεν έδειχνε ικανή να αντιδράσει και να απειλήσει σοβαρά την αντίπαλό της. Έτσι όλοι περίμεναν πότε οι φιλοξενούμενοι θα πατούσαν το γκάζι και θα πετύχαιναν το γκολ που θα οριστικοποιούσε το τρίποντο. Αυτό τελικά συνέβη στο 65′. Η Σίτι έτρεξε στην κόντρα επίθεση με τον Ντε Μπρούιν  να βρίσκει ιδανικά στον χώρο τον Χάαλαντ. Ο Νορβηγός σημάδεψε εστία και με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0. Ένα τέρμα που πανηγυρίστηκε έξαλλα από όλους στην ομάδα του. Η συνεργασία των δύο ποδοσφαιριστών ήταν εξαιρετική. Από εκεί και πέρα οι μηχανές της ομάδας του Γκουαρντιόλα… έσβησαν. Οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν αποτέλεσμα και κούραση και στο τέλος πανηγύρισαν την νίκη.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ