ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa Conference League

Έπεσε μαχόμενος ο Άρης – Πικρή νίκη επί της Μακάμπι…

Δυστυχώς ο Άρης δεν μπόρεσε να ανατρέψει το εις βάρος του 2-0 του Ισραήλ απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Έπεσε μαχόμενος ο Άρης – Πικρή νίκη επί της Μακάμπι…

Ο Άρης αν και νίκησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, δεν προκρίθηκε. Μιας και επικράτησε με 2-1 της ομάδας από το Ισραήλ η οποία όμως είχε κερδίσει στο προηγούμενο ματς με 2-0. Οι Θεσσαλονικείς δεν έκαναν εν τέλει την εμφάνιση από… άλλο πλανήτη για να πάρουν την πρόκριση στα play offs του Europa Conference League. Και το ευρωπαϊκό τους ταξίδι τελειώνει εδώ. Η ομάδα του Βλάνταν Ίβιτς συνεχίζει και θα αντιμετωπίσει τη Νις (18 και 25 Αυγούστου) που πρόσφατα απέκτησε μεταξύ άλλων τον Κάσπερ Σμάιχελ.

Τα πράγματα για την ομάδα του Χερμάν Μπούργος. θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα. Καθώς, είχε οριζόντιο δοκάρι σε φάουλ του Λουίς Πάλμα (25′). Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Αντρέ Γκρέι (60′), σε φάση που απέκτησαν και αριθμητικό πλεονέκτημα, λόγω της αποβολής του Νταν Γκλέιζερ με απευθείας κόκκινη κάρτα. Ωστόσο, ο Εράν Ζάχαβι στο 74′ πέτυχε το «χρυσό γκολ» για τη Μακάμπι, προτού διαμορφώσει ο Σεΐκ Ντουκουρέ (81′) το τελικό 2-1.

Δεν είχε και τις πολλές συγκινήσεις το πρώτο μερος. Ο Χουλιάν Κουέστα πρόλαβε στο 6′ τον επικίνδυνο Ντζόρτζε Γιοβάνοβιτς, ενώ τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Σεΐκ Ντουκουρέ βρήκε σε ετοιμότητα τον Ντάνιελ Πέρετζ. Στο 23′, η σέντρα-σουτ του Ντάνιελ Μαντσίνι πέρασε παράλληλα από την εστία του Πέρετζ, ενώ στην εξέλιξη της φάσης, το φάουλ σε καλή θέση που κέρδισε ο Μόουζες Οντουμπάτζο, οδήγησε στο οριζόντιο δοκάρι έπειτα από την εκτέλεση του Πάλμα. Στη συνέχεια οι Ισραηλινοί ήλεγξαν το ρυθμό, με το ημίχρονο να λήγει ισόπαλο δίχως τέρματα.

Αν σου αρέσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τότε θα σου αρέσει σίγουρα και η σελίδα μας στο Facebook!

Δίχως αλλαγές και στο ίδιο, χαμηλός ρυθμός…  Έτσι ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο. Μέχρι που στο 54′, σε μια ανύποπτη φάση, ο Γκλέιζερ έπεσε άγαρμπα πάνω στον Ιτούρμπε, με τον Τζον Μπίτον να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Φάση στην οποία ο Σκωτσέζος διαιτητής αρχικά έδειξε κόκκινη κάρτα στον Νιρ Μπίτον, για να διορθώσει το λάθος του, αποβάλλοντας εν τέλει τον Γκλέιζερ. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Γκρέι για το 1-0, με τη συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού. Κι αντί ο Άρης να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα, δέχθηκε γκολ. Στο 74′, ο Ζάχαβι πήρε την κάθετη πάσα του Γκάβριελ Κανιτσόφσκι και με άψογο πλασέ ισοφάρισε σε 1-1.

Όμως, τα πράγματα δεν σταμάτησαν στο γκολ των Ισραηλινών. Στο 80′ ο Πέρετζ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Γκρέι, αλλά στο επόμενο λεπτό ο Τζαμαϊκανός φορ με τακουνάκι έδωσε στον Ντουκουρέ για το 2-1. Το σουτ του Πάλμα (85′) και η κεφαλιά του Γκρέι (87′) δεν είχαν ευτυχή κατάληξη για τον Άρη, με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να πανηγυρίζει μια πολύ δύσκολη πρόκριση με συνολικό σκορ 3-2.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ