ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πέντε σταρ που θα φορέσουν για τελευταία φορά την φανέλα της Μπαρτσελόνα
Οριστικό: «Κλείδωσε» η νέα μεταγραφή της Ρεάλ
Λίβερπουλ: Βρήκε αριστερό μπακ και στέλνει στην έξοδο τον Τσιμίκα
ΓΚΟΛΑΡΑ του Μέσι με απευθείας εκτέλεση φάουλ – Μας… τρέλανε (vid)
Νότιγχαμ Φόρεστ: Τα αποτελέσματα που θέλει για να βγει στο Champions League
Υπόθεση Μόντριτς: «Ρεάλ, τον εγκατέλειψες με άσχημο τρόπο»
Ο Γκουρντιόλα «τελείωσε» έναν ακόμα παλιό της Σίτι
Μίλαν – Μόντσα: 2-0 (Highlights)
Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεμς: 3-0 (Highlights)
Παίζει… μόνη της στη Γαλλία – Σήκωσε το Κύπελλο η Παρί Σεν Ζερμέν (vid)
Τελείωσε το μαρτύριο για την Μίλαν (vid)
O Ζοάο Φέλιξ αποχαιρετά τη Μίλαν με απευθείας φαουλάρα (vid)
Οργή των τιφόζι της Μίλαν στη διοίκηση – «Πηγαίνετε σπίτια σας»
O Μπαρκολά διαλύει μόνος του τη Ρεμς – Αγκαλιά με την κούπα η Παρί (vid)
Οι Ναπολιτάνοι κάνουν δώρο στον εαυτό τους τον Κέβιν Ντε Μπρούιν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπάγερ Λεβερκούζεν

O παίκτης – όνειρο της Μπάγερν έρχεται στη Γερμανία αλλά… αλλού!

Η Μπάγερν Μονάχου κυνηγούσε με όλες τις δυνάμεις της τον Χάντσον Οντόι, άλλη τελικά θα τον απολαύσει.

O παίκτης – όνειρο της Μπάγερν έρχεται στη Γερμανία αλλά… αλλού!

Δύο διαδοχικά καλοκαίρια το όνομα του Κόλουμ Χάντσον Οντόι μονοπωλούσε στο ρεπορτάζ της Μπάγερν Μονάχου. Οι Βαυαροί πέρυσι και πρόπερσι προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να αποκτήσουν τα δικαιώματα του Βρετανού εξτρέμ από την Τσέλσι όμως μάταια. Όποια πρόταση και αν έκαναν έπεφτε στο κενό.

Οι «Μπλε» αρνήθηκαν κάθε ποσό, χρήματα που έμοιαζαν πάρα πολλά για τον νεαρό αστέρα. Σήμερα, φθάνοντας στο φινάλε της φετινής θερινής μεταγραφικής περιόδου ο Χάντσον Οντόι παραχωρείται από την Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι μάλιστα όπως μαρτυρούν τα ρεπορτάζ τον στέλνουν στη Γερμανία αλλά όχι στην Μπάγερν.

Κάνε Like στη νέα σελίδα μας στο Faceboοκ και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τυχερή της υπόθεσης είναι η Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι «Ασπιρίνες» σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο καταφέρνουν να πετύχουν συμφωνία με τους «μπλε» για τον ετήσιο δανεισμό του παίκτη από την Τσέλσι. Ο Τόμας Τούχελ προσφέρει τον παίκτη του στην ομάδα από το Λεβερκούζεν δίνοντας του την ευκαιρία να πάρει εκεί άπλετο χρόνο συμμετοχής.

Ο Οντοί πηγαίνει Γερμανία αλλά όχι στο Μόναχο

Ο Χάντσον Οντόι δεσμεύεται με πολυετές συμβόλαιο με την Τσέλσι, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Όλα αυτά τα χρόνια μπορεί να παρέμεινε στο Λονδίνο όμως πρακτικά ουδέποτε κατάφερε να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο του. Από τα 18 του μπήκε στο κάδρο με τους πιο ανερχόμενους ποδοσφαιριστές της γενιάς του. Η Τσέλσι όμως και οι προπονητές που πέρασαν από αυτήν δεν του έδωσαν την απαιτούμενη σημασία.

Έτσι σήμερα έρχεται να δοθεί η καλύτερη λύση. Ο ποδοσφαιριστής να παραχωρηθεί ως δανεικός σε μια ομάδα που στηρίζεται σε νεαρά ταλέντα. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν επενδύει συνεχώς σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Αποτέλεσμα σήμερα να έχει δημιουργήσει ένα εξαιρετικό σύνολο, το οποίο ναι μεν αδυνατεί να κυνηγήσει τίτλους όμως παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Ο Χάντσον Οντόι μπορεί κάλλιστα να είναι μέλος αυτής της ομάδας. Οι Ασπιρίνες» ευελπιστούν τις επόμενες ώρες να κλείσουν θετικά τη συμφωνία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ