ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Φάμπιο ο λυτρωτής: Το παιδί-θαύμα έσωσε την ημέρα για τη Λίβερπουλ (vid)

Με λυτρωτή τον Φάμπιο Καρβάλιο στα «χασομέρια» της αναμέτρησης, η Λίβερπουλ ολοκλήρωσε την ανατροπή επί της Νιουκάστλ, κερδίζοντας με 2-1.

Φάμπιο ο λυτρωτής: Το παιδί-θαύμα έσωσε την ημέρα για τη Λίβερπουλ (vid)

Η Λίβερπουλ πήρε μία τεράστια νίκη ψυχολογίας στο «Άνφιλντ» επί της Νιουκάστλ με 2-1. Για έναν ακόμη αγώνα βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλα βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε τούμπα το ματς.

Για να συμβεί αυτό χρειάστηκε ο Φάμπιο Καρβάλιο να σκοράρει στην τελευταία φάση της αναμέτρησης το νικητήριο γκολ. Έτσι, η Λίβερπουλ έφτασε τους 8 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές και κατοικεί στην 5η θέση της Πρέμιερ Λιγκ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Το ματς δεν είχε πολλές φάσεις μετά το πρώτο μισάωρο αλλά είχε φρενήρη ρυθμό. Η Λίβερπουλ έκανε αρκετά λάθη στις μεταβιβάσεις, με συνέπεια να δυσκολεύεται να απειλήσει. Η κατοχή που είχε ήταν φλύαρη κόντρα σε μία Νιουκάστλ που πίεζε μόνο σε περιπτώσεις.

Η καλύτερη φάση του πρώτου ημιχρόνου έπεσε στα πόδια του Λουίς Ντίαζ. Μετά από κάθετη – ξυραφιά του Φιρμίνο, ο Κολομβιανός πέρασε τον αντίπαλο γκολκίπερ αλλά δεν είχε καλή ισορροπία στο σώμα του για να τελειώσει τη φάση.

Η άμυνα της Λίβερπουλ δεν είχε απειληθεί μέχρι το 38ο λεπτό. Μία στιγμή αδράνειας, όμως αρκούσε για να δεχτεί γκολ. Ειδικότερα, ο Λονγκστάφ εκμεταλλεύτηκε μία αμυντική ανισορροπία και με κάθετη στον Ίσακ πρόσφερε ασίστ στον Σουηδό, ο οποίος έγραψε το 1-0.

Αμέσως, οι γηπεδούχοι διεκδίκησαν από τη μεριά τους με μεγαλύτερη ενέργεια ένα γκολ. Μέχρι το υπόλοιπο του ημιχρόνου εγκαταστάθηκαν στην αντίπαλη περιοχή. Ωστόσο, οι τελικές επιλογές ήταν κάκιστες και δεν έβρισκαν ποτέ τελικό αποδέκτη μέσα στην περιοχή.

Ενδεικτικό της εδαφικής υπεροχής της Λίβερπουλ στο πρώτο ημίχρονο ήταν τα 8 κόρνερ. Ωστόσο, κανένα από αυτά δεν οδήγησε σε κάποια τελική.

Στο 2ο ημίχρονο, οι «κόκκινοι» παρουσιάστηκαν από νωρίς πιο απειλητικοί. Ανέβασαν ταχύτητα και στο 61ο λεπτό έφεραν το παιχνίδι στα ίσα. Ειδικότερα, έπαιξαν γρήγορα ανάμεσα στις γραμμές, με τον Σαλάχ να μοιράζει την ασίστ και τον Φιρμίνο να τελειώνει υποδειγματικά.

Μετά το γκολ, οι γηπεδούχοι πίεσαν για να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ. Ωστόσο, οι «καρακάξες» αμύνονταν εξαιρετικά με πολλά κορμιά πίσω από τη μπάλα. Οι καλύτερες στιγμές ήρθαν από δύο του Ντίαζ στο 78΄και στο 80 αλλά ο Πόουπ ήταν σε ετοιμότητα.

Η Λίβερπουλ προσπαθούσε από τις πτέρυγες με σέντρες να απειλήσει αλλά αυτές ήταν εύκολη λεία για τους φιλοξενούμενους.

Η ομάδα του Κλοπ πάσχιζε μέχρι την τελευταία φάση και η επιμονή της επιβραβεύτηκε. Κυριολεκτικά στην τελευταία φάση του αγώνα, μετά από ένα κόρνερ και μία φάση διαρκείας, ο Φάμπιο Καρβάλιο έγραψε το τελικό 2-1 και ολοκλήρωσε την ανατροπή.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ