ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Γιουνάιτεντ θέλει τον Όσιμεν και προτείνει στη Νάπολι ανταλλαγή… κοροϊδία
Ο 40χρονος Καθόρλα σπρώχνει με απευθείας φάουλ την Οβιέδο στη La Liga (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: 375 εκατ. ευρώ για μεταγραφές το 2025 και συνεχίζει
Οι ακριβότερες μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών
Η αποψάρα μας για το Nations League
Περνάει ιατρικά στην Μπράιτον ο Κωστούλας – Διαλύει κάθε ρεκόρ η μεταγραφή του
Ρεάλ Μαδρίτης: Δικό της ο «ταύρος» από την Αργεντινή
Η Ρεάλ Μπέτις μετά τον Άντονι θέλει να αναστήσει άλλον… εξαφανισμένο
Μπάγερν Μονάχου: Τα βρήκε με την εξτρεμάρα που θα την απογειώσει
Ο 36χρονος που θέλει και μπορεί να παίξει στην Μπαρτσελόνα
Όποιος αντέχει… κοπιάζει: Το ποσό που ζητά η Μίλαν για Λεάο
Σκαλόνι για Μέσι: «Αυτός μου ζήτησε να τον κάνω αλλαγή»
«Άρρωστη» μεταγραφή της Γαλατασαράι – Δικός της ο Σανέ (pic)
Τσιμίκας: Οι δύο ομάδες της Premier League που δίνουν «μάχη» για την απόκτηση του
Ο σταρ της Λίβερπουλ θέλει να φέρει τον «κέρβερο» της Τότεναμ στο Άνφιλντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γιουβέντους

Γιουβέντους – Σαρλενιτάνα: Το δωμάτιο VAR δε μπορούσε να δει τον Καντρέβα

Η Επιτροπή Διαιτησίας στην Ιταλία υποστήριξε ότι το δωμάτιο VAR δεν είχε πρόσβαση στην κάμερα που θα έδινε την απάντηση για την επίμαχη φάση στο ματς της Γιουβέντους με την Σαρλενιτάνα.

Γιουβέντους – Σαρλενιτάνα: Το δωμάτιο VAR δε μπορούσε να δει τον Καντρέβα

Στην Ιταλία θα ασχολούνται για πολύ καιρό με το κακώς ακυρωθέν γκολ του Αρκάντιους Μίλικ στην εντός έδρας αναμέτρηση της Γιουβέντους με αντίπαλο τη Σαρλενιτάνα. Ο Πολωνός φορ σκόραρε το 3-2 αλλά το γκολ του ακυρώθηκε μετά τη χρήση VAR, γιατί θεωρήθηκε ότι ο Μπονούτσι ήταν εκτεθειμένος και επηρέαζε το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα. Ο Μίλικ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα γιατί πανηγύρισε βγάζοντας τη μπλούζα ενώ ακολούθησε και σύρραξη μεταξύ των παικτών.

Το γκολ δεν μέτρησε ποτέ και η ιστορία έγραψε το μεγαλύτερο λάθος του VAR από την εποχή που ξεκίνησε η χρήση του. Και αυτό, γιατί ο Μπονούτσι αποδείχτηκε ότι καλυπτόταν από τον Καντρέβα, ο οποίος είχε αργήσει να τραβηχτεί μετά την αρχική εκτέλεση κόρνερ.

Μετά από μία τεχνική ανασκόπηση, η Επιτροπή Διαιτησίας στην Ιταλία υποστήριξε ότι το δωμάτιο VAR που επέβλεπε τον αγώνα δεν είχε πρόσβαση στην κάμερα που έδειχνε ότι ο Καντρέβα κρατούσε onside τον Μπονούτσι.

«Το τεχνικό όργανο της Επιτροπής Διαιτησίας στην Ιταλία ρώτησε την εταιρεία που παρέχει την τεχνολογική υπηρεσία για VAR εάν η εν λόγω κάμερα, που ορίζεται ως τακτική, ήταν διαθέσιμη στους υπεύθυνους του VAR για τον αγώνα που παίχτηκε στο Juventus Stadium. Η απάντηση που δόθηκε ήταν ότι η κάμερα δεν ήταν διαθέσιμη στο VAR και επομένως δεν μπορούσε να χρησιμοποιηθεί από τους διαιτητές».

Το VAR έχει κάψει τη Γιουβέντους

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Γιουβέντους βγαίνει χαμένη από μία απόφαση του VAR. Από την εποχή που συστήθηκε η συγεκριμένη τεχνολογία στο ποδόσφαιρο, η Γιουβέντους είναι η ομάδα που έχει δει τις περισσότερες παρεμβάσεις να πηγαίνουν εναντίον της (44).

Επίσης έχει το χειρότερο ισοζύγιο αποφάσεων από το VAR (-21).



Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ