ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Ανοίγουν τον ρυθμό στο 2.10

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Nations League και τη Β Βραζιλίας.

Ανοίγουν τον ρυθμό στο 2.10

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Nations League και τη Β Βραζιλίας.

Σκωτία – Ουκρανία (21:45): Δύο ματς σε διάστημα έξι ημερών θα δώσουν οι δύο ομάδες, που είχαν τεθεί αντιμέτωπες και την 1η Ιουνίου για διαφορετική διοργάνωση και σίγουρα με διαφορετικό τότε κίνητρο. Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σε μονό παιχνίδι με την Ουκρανία να κερδίζει 3-1 εκτός έδρας τη Σκωτία και να την αφήνει εκτός. Εκτός έμεινε και εκείνη τελικά, καθώς ηττήθηκε στη συνέχεια από την Ουαλία με 1-0 και δε θα βρεθεί στο Κατάρ. Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, πάντως, λόγω του πολέμου στη χώρα, οι Ουκρανοί καταφέρνουν ποδοσφαιρικά να μείνουν όρθιοι.

Το βλέπουμε και από τους συλλόγους και την παρουσία τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το βλέπουμε και από την πορεία της Εθνικής σε αυτό το Nations League. Πρώτη θέση μετά τα τρία πρώτα ματς, με δύο νίκες απέναντι σε ΕΪΡΕ και Αρμενία και μια ισοπαλία με το ΕΪΡΕ (1-1). Αν τα καταφέρει και πάλι στη Γλασκόβη επί της ουσίας θα έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση. Καθώς θα ξεφύγει με τέσσερις βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε και θα θέλει ακόμα δύο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Έχει απουσίες η Ουκρανία, αφού δεν θα αγωνιστούν οι Μπούστσαν, Σομπόλ, Ζιντσένκο, Σαπαρένκο και Μπεσέντιν.

Σερέζο Οσάκα – Ουράβα: Η ανάλυση του αγώνα

Σκωτία – Ουκρανία (21:45): Η Σκωτία ακολουθεί έχοντας έξι βαθμούς, αφού κέρδισε δύο φορές την Αρμενία. Με 2-0 εντός έδρας και 4-1 εκτός. Έχασε στην Ιρλανδία με το βαρύ 0-3, τα παίζει… όλα για όλα απέναντι στην Ουκρανία. Αναζητώντας και τη ρεβάνς για εκείνη την ήττα του Ιουνίου που τους «πέταξε» εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σημαντικές απουσίες για τη Σκωτία ο Ρόμπερτσον και ο Ο’ Ντόνελ.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Η Σκωτία μπορεί να εκμεταλλευτεί την έδρα της, να πάρει τη νίκη και να… πατήσει στην κορυφή του ομίλου. Οι απουσίες που έχουν οι Ουκρανοί ίσως να παίξουν ρόλο στην τελική έκβαση της αναμέτρησης. Εκπληκτική η απόδοση των Σκωτσέζων,
πάμε στοίχημα σε απόδοση 2.52 (Pamestoixima).

Αλιάνσα Λίμα – Μελγκάρ: Η ανάλυση του αγώνα

Κρουζέιρο – Βάσκο ντα Γκάμα (03:00): Η Κρουζέιρο είναι σαν να έχει ανέβει ήδη. Δεν χάνει τίτλο και άνοδο. Η Βάσκο ντα Γκάμα είναι στην 4άδα και εκεί θέλει να μείνει ώστε να ακολουθήσει και την… πρωταθλήτρια. Στο στοίχημα, η ανώτερη Κρουζέιρο δίνεται ένα βήμα
πιο μπροστά. Μπορεί και δύο. Γύρω στο 1.60 ο Άσος. Στον πρώτο γύρο, πάντως, η Βάσκο ντα Γκάμα πήρε το ντέρμπι με 1-0. Επίσης, το αντίστοιχο περσινό παιχνίδι έληξε 2-1 υπέρ της Κρουζέιρο.

Η Κρουζέιρο είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας. Με διαφορά. Και ποιοτικά και βαθμολογικά. Με διαφορά η πιο σταθερή ομάδα. Έχει 65 βαθμούς με 19-8-3 και 41-16 γκολ και η πιο κοντινή ομάδα είναι η Μπαχία με 51! Δεν χάνει με τίποτα πρωτιά και άνοδο. Έτσι κι
αλλιώς, σε 2-3 παιχνίδια το πολύ, θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία. Αλλά έχω την αίσθηση πως και να μην… κατέβει στα υπόλοιπα παιχνίδια, πάλι πρώτη θα βγει. Ήταν τυχερή στο 2-0 επί της Κλουμπ Ρεγκάτας, η οποία έχασε πέναλτι στο
πρώτο ημίχρονο και γενικά ήταν καλύτερη της πρωτοπόρου. Τελευταία φορά που έχασε η Κρουζέιρο είναι το 1-0 από την Γκουαρανί στις 9 Ιουλίου.

Η Βάσκο ντα Γκάμα παλεύει κι εκείνη για την άνοδο. Είναι στην 4άδα με 48 βαθμούς (13-9-8, 35-25 γκολ) και στο +3 από τη Λοντρίνα. Σίγουρα εκείνη έχει δρόμο μπροστά της, αλλά κάθε ματς που κερδίζει, κάνει και βήμα να επιστρέψει στην πρώτη κατηγορία. Εκτός έδρας έχει 3-4-8 και 11-20 γκολ. Έρχεται από το επιβλητικό 4-1 επί της Ναούτικο, μετά από δύο σερί εκτός έδρας ήττες. Οι τελευταίες 4 νίκες είναι εντός έδρας και το τελευταίο Διπλό στις 9/7, το 1-0 επί της Κρισιούμα.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Κρουζέιρο – Βάσκο ντα Γκάμα (03:00): Θα το ρισκάρουμε εδώ. Αν και θεωρείται ρίσκο. Ποιοτικές ομάδες, ένα κλικ πιο μπροστά η Κρουζέιρο. Πάμε στοίχημα με το Γκολ και στα 2 ημίχρονα, στο πολύ καλό 2.10 (winmasters).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ