ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Nations League

Η διέξοδος στο 2.00

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Nations League.

Η διέξοδος στο 2.00

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από το Nations League.

Γερμανία – Ουγγαρία (21:45): Ευκαιρία κορυφής για τη Γερμανία. Σε έναν μάλλον… παράξενο όμιλο, που η ομάδα του Φλικ μαζί με την Ιταλία και την Αγγλία είχαν μπει ως τα μεγάλα φαβορί, βλέπουν την Ουγγαρία να προπορεύεται. Με εφτά βαθμούς μετά από τέσσερις
αγώνες, με τη Γερμανία να ακολουθεί με έξι, την Ιταλία στους πέντε και την Αγγλία στους δύο. Μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, οι Γερμανοί στο τελευταίο τους παιχνίδι έδειξαν τα δόντια τους. Φιλοδώρησαν με πέντε γκολ τους πρωταθλητές Ευρώπης, Ιταλούς, με το τελικό 5-2 να λέει την αλήθεια του αγώνα.

Αν καταφέρει και δικαιώσει τα προγνωστικά του φαβορί απέναντι στους Ούγγρους, τότε θα βρεθεί στην κορυφή του ομίλου ξεπερνώντας τους και θα έχει κάνει μεγάλο βήμα για την πρωτιά. Θέλει να προετοιμαστεί και εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα να έχουν τη Γερμανία χαμηλά στις επιλογές για να φτάσει μέχρι το τέλος. Ωστόσο ποιος μπορεπι να τους αγνοήσει. Απέναντι στην Ουγγαρία δεν θα παίξουν οι Ρόις και Βιρτζ.

Φινλανδία – Ρουμανία: Η ανάλυση του αγώνα

Γερμανία – Ουγγαρία (21:45): Η Ουγγαρία ζει το… όνειρό της. Παίζοντας εξαιρετικά στην κόντρα επίθεση, οι Ούγγροι διέλυσαν με 4-0 την Αγγλία τον περασμένο Ιούνιο στο Λονδίνο και ο Μάρκο Ρόσι που βρίσκεται στον πάγκο κερδίζει συνεχώς τα εύσημα από παντού. Η ομάδα είναι πρώτη σε έναν όμιλο με… θηρία, έχοντας δύο νίκες απέναντι στους Άγγλους, μία ισοπαλία με τη Γερμανία, ενώ έχασαν από τους Ιταλούς. Αποτελεί κίνητρο το να μείνουν στην κορυφή, αλλά απέναντι στη Γερμανία εκτός έδρας μόνο εύκολα δε θα είναι. Πάνε με μια σημαντική απουσία, αφού δε θα αγωνιστεί ο Σάλαϊ.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Δύο σερί ισοπαλίες έχουν αποσπάσει οι Ούγγροι από τη Γερμανία. Στο Euro και στο Nations League. Είναι ικανοί και για τρίτο θετικό αποτέλεσμα; Θα το μάθουμε το βράδυ της Παρασκευής. Δεν θα πάμε σε αποτέλεσμα, λόγω των χαμηλών
αποδόσεων της Γερμανίας, θα πάμε όμως στα γκολ στηριζόμενοι στην καλή κόντρα επίθεση της Ουγγαρίας. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal σε απόδοση 2.00 (Pamestoixima).

Σπόρτινγκ Χιχόν – Ίμπιθα: Η ανάλυση του αγώνα

Ιταλία – Αγγλία (21:45): Ισόπαλες 0-0 ήρθαν οι δύο ομάδες στο προηγούμενο παιχνίδι που διεξήχθη στο Λονδίνο. Σε ένα κακό ματς, με την Αγγλία να έχει τον έλεγχο, αλλά να μη βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Οι Ιταλοί, πάντως, έδειξαν και τον Ιούνιο, στα προηγούμενα
παιχνίδια του Nations League, πως εξακολουθούν να βρίσκονται σε κρίση. Επηρεασμένοι σαφώς από τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Και μάλιστα ένας αποκλεισμός που ήρθε με εκείνους να είναι πρωταθλητές Ευρώπης. Μια κρίση που έχει ως
αποτέλεσμα τις κακές εμφανίσεις, με αποκορύφωμα αυτή στη Γερμανία. Εκεί που ηττήθηκε με 5-2 πριν από τρεις μήνες σε ένα ματς μάλιστα που βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-0.

Κατάφερε να μειώσει στο φινάλε με δύο γκολ, αλλά χρειάζεται ακόμα χρόνο για να επανέλθει. Είναι στους πέντε βαθμούς, σε έναν όμιλο που έως τώρα έχουμε μια μεγάλη έκπληξη. Την Ουγγαρία, που βρίσκεται στην κορυφή με εφτά, έχοντας αφήσει πίσω της και τους Γερμανούς και τους Ιταλούς και τους Άγγλους. Οι τελευταίοι βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας με δύο βαθμούς και κινδυνεύουν με… υποβιβασμό από την πρώτη κατηγορία τους Nations League. Πολύ κακές εμφανίσεις στα ματς του Ιουνίου και δύο ήττες από τους Ούγγρους, με αποκορύφωμα το 0-4 μέσα στο Γούεμπλεϊ.

Ιταλία – Αγγλία (21:45): Με πολλά αμυντικά κενά η ομάδα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και με μια εικόνα που εν όψει Παγκοσμίου Κυπέλλου οφείλει να αλλάξει, αν θέλει να κάνει κάτι καλό στο Κατάρ. Ο στόχος της είναι να αποφύγει φυσικά την τελευταία θέση αλλά και να πάρει
ψυχολογία εν όψει του Μουντιάλ. Δεν θα έχει στη διάθεσή του ο Βρετανός προπονητής τον Φίλιπς, που είναι εκτός. Από τους Ιταλούς θα απουσιάσουν οι Πελεγκρίνι, Βεράτι και Μπερνάρντι.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Η εκτίμηση για το στοίχημα: Σε καθόλου καλή κατάσταση δεν έδειξαν και οι δύο στα ματς του Ιουνίου. Ψάχνουν τον καλό τους εαυτό, έχουν ποιότητα στα ρόστερ τους και θέλουν να επανέλθουν σε ένα καλό επίπεδο. Και κυρίως να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από τα μάλλον ντροπιαστικά αποτελέσματα που είχαν, με τους Ιταλούς να δέχονται πέντε από τη Γερμανία και τους Άγγλους τέσσερα από την Ουγγαρία. Θα ποντάρουμε στη θέληση και των δύο για τη νίκη, άρα και στην επιθετική προσέγγιση του αγώνα. Πάμε στοίχημα με Goal/Goal σε απόδοση 1.91 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ