ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Ανώδυνη ήττα για την εθνική – Χάλασε το σερί η Κύπρος (vid)

Η Ελλάδα ηττήθηκε από την Κύπρο στη Λάρνακα με 1-0 στην πρώτη ήττα επί εποχής Γκουστάβο Πογιέτ στην γαλανόλευκη ομάδα.

Ανώδυνη ήττα για την εθνική – Χάλασε το σερί η Κύπρος (vid)

Η Ελλάδα γνώρισε την πρώτη της ήττα στο φετινό Nations League. Η Κύπρος επικράτησε στη Λάρνακα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με 1-0 χάρη σε ένα γκολ του Τζιώνη. Αυτή ήταν το πρώτο γκολ που δέχεται η ομάδας στη διοργάνωση.

Η εθνική ομάδα «πλήρωσε» την προβληματική ανασταλτική της λειτουργία στο πρώτο ημίχρονο. Στο 2ο 45λεπτο, η Κύπρος κλείστηκε πίσω και αμύνθηκε καλά. Η εθνική μας έχασε, πάντως, κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες και της ακυρώθηκε λανθασμένα γκολ ως οφσάιντ.

Αυτό το αποτέλεσμα δεν είχε κανένα βαθμολογικό αντίκτυπο για την εθνική μας, η οποία έχει εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου με 12 βαθμούς μετά από 5 αγωνιστικές. Για την Κύπρο ήταν μία σημαντική νίκη στην προσπάθειά της να αποφύγει τον υποβιβασμό στην χαμηλότερη κατηγορία της διοργάνωσης.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα της εθνικής μας ομάδας από την Κύπρο από το 2001. Επίσης ήταν η πρώτη ήττα της γαλανόλευκης επί εποχής Πογιέτ.

ΤΟ ΜΑΤΣ

H εθνική Ελλάδας μπήκε καλά στην αναμέτρηση και έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Δουβίκα από κοντινή απόσταση να μην μπορεί να σκοράρει με κεφαλιά. Η γαλανόλευκη ομάδα κρατούσε τη μπάλα και έμπαινε εύκολα στην αντίπαλη περιοχή στο πρώτο 10λεπτο.

Κόντρα στη ροή του παιχνιδιού, η Κύπρος έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκόρ με τον Λοίζου να πλασάρει ελάχιστα άουτ. Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα, η Ελλάδα δέχτηκε το πρώτο της γκολ στη φετινή διοργάνωση. Ειδικότερα, η μία κάθετη πάσα στην πλάτη του Μαυροπάνου έδωσε τη δυνατότητα στον Τζιωνή να πλασάρει εύστοχα για το 1-0 στο 18ο λεπτό.




Η εθνικής μας επιχείρησε να απαντήσει άμεσα μετά από εξαιρετική σέντρα του Μπάλντοκ και άσχημο τελείωμα του Πέλκα. Η Ελλάδα είχε πρόβλημα με τις μπαλιές στην πλάτη που δεχόταν. Αυτή τη φορά, θύμα έπεσε ο Τσιμίκας αλλά ο Πιέρος Σωτηρίου δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βλαχοδήμο στο 24ο λεπτό.

Η κυκλοφορία της μπάλας δεν ήταν πια εύρυθμη για την εθνική μας, η οποία έκανε αρκετά λάθη στην προσπάθειά της να παίξει κάθετο ποδόσφαιρο. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο έληξε με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0.

Το τοίχος της Κύπρου δεν έσπασε ποτέ

Στο 2ο 45λεπτο, φάνηκε η πρόθεση της Κύπρου να υπερασπιστεί το προβάδισμά της. Η είσοδος αμυντικών και η έξοδος επιθετικών νωρίς στο 2ο ημίχρονο το επιβεβαίωσε.

Την ίδια ώρα ο Πογιέτ γέμισε με επιθετικογενείς παίκτες την ομάδα, χρησιμοποιώντας τον Φούντα, τον Χατζηγιοβάνη και τον Ιωαννίδη. Ο Φούντας, μάλιστα, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι στο 62ο λεπτό.




Λίγα λεπτά αργότερα, από την πίεση της εθνική, ο Ιωαννίδας σούταρε από πλάγια θέση αλλά ο Παναγή απέκρουσε το σουτ εντυπωσιακά.

Η Κύπρος έκλεινε εξαιρετικά τους διαδρόμους, δυσκολεύοντας το έργο της εθνικής. Λίγο πριν τη λήξη του 90λεπτου η Ελλάδα σκόραρε με τον Φούντα μετά από κόρνερ. Ωστόσο, ο διαιτητής λανθασμένα ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ. Έτσι, έμεινε μέχρι τέλους αυτό το 1-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΦΜ: 801539091

Αριθμός Γ.Ε.Μ.Η: 158754938000

Έδρα: Κρέμου, 137. Καλλιθέα