ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

H Tότεναμ έμεινε να χαζεύει τα «Κανόνια» (vid)

Η φετινή Άρσεναλ δεν αστειεύεται! Η ομαδάρα του Μίκελ Αρτέτα έκανε το ντέρμπι με τη Τότεναμ δική της υπόθεση. 3-1 και λίγα ήταν...

H Tότεναμ έμεινε να χαζεύει τα «Κανόνια» (vid)

Η Άρσεναλ φέτος δηλώνει σε κάθε της παιχνίδι αποφασισμένη για τη νίκη. Οι παίκτες του Αρτέτα μπήκαν στο ντέρμπι με τη Τότεναμ με το… μαχαίρι στα δόντια και ξεπουπούλιασαν τα «Σπιρούνια». Νίκη με 3-1 στο ντέρμπι του Λονδίνου για τους «Κανονιέρηδες» που δεν έχουν καμία διάθεση να κατέβουν από τη κορυφή. Παρτέι, Ζεσούς και Τσάκα τα γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Κέιν είχε ισοφαρίσει σε 1-1 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι.

Το ματς

Λονδρέζικο ντέρμπι στο Έμιρειτς, ντέρμπι κορυφής στην Premier League. Άρσεναλ και Τότεναμ διασταύρωσαν τα ξίφη τους στοχεύοντας και οι δύο στη νίκη. Το τρίποντο που θα τους έδινε τον αέρα της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα. Το ντέρμπι ξεκίνησε με την Άρσεναλ στο πρώτο 20λεπτο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.

Η ανωτερότητά της επιβραβεύθηκε στο 20′ όταν ο Τόμας Παρτέι με εξαιρετικό πλασέ άνοιξε το σκορ κερδίζοντας τον Ούγκο Λιορίς. Οι «Κανονιέρηδες» έβαλαν δύσκολα στην Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε. Ο Ιταλός όμως μετά το γκολ έδειξε τον δρόμο στους παίκτες του να αλλάξουν ψυχολογία. Τα «Σπιρούνια» βγήκαν μπροστά και πίεσαν αναζητώντας την ισοφάριση.

Τελικά αυτή ήρθε στο στο 31′ μέσω του εύστοχου πέναλτι του Κέιν. Ο Ριτσάρλισον έπεσε μέσα στη μεγάλη περιοχή μετά από τάκλιν του Γκάμπριελ. Ο διαιτητής έδειξε το πέναλτι και ο αρχηγός της Τότεναμ με ψυχραιμία έκανε το 1-1. Σκορ το όποιο συντρόφευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Εξαφανισμένη η Τότεναμ, την «κατάπιε» η Άρσεναλ

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε ακόμη περισσότερο. Οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη. Και οι δύο ομάδες έδειχναν διάθεση να κυνηγήσουν το γκολ που θα τους χάριζε το προβάδισμα στην αναμέτρηση. Στο 49′ η Άρσεναλ με μια μικρή δόση τύχης ανέκτησε ξανά το προβάδισμα. Σκόρερ αυτή τη φορά ο Γκάμπριελ Ζεσούς. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός εκμεταλλεύτηκε το λάθος των Λιορίς και Ρομέρο και έστειλε τη μπάλα προς κενής εστίας στα δίχτυα της Τότεναμ.

Στο 62′ τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την Τότεναμ. Ο Έμερσον μάρκαρε πολύ άσχημα με τις τάπες τον Μαρτινέλι και δικαίως αντίκρισε την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα. Από εκείνο το σημείο ήρθε και η κατάρρευση για τους φιλοξενούμενους. Στο 67′ η Άρσεναλ βγήκε ξανά μπροστά, ο Τσάκα πάτησε περιοχή και με διαγώνιο σουτ έκανε το 3-1. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος. Εύκολη νίκη για τους «Κανονιέρηδες» στο ντέρμπι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ