ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Με combo για το 2.25

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από Serie A και Premier League.

Με combo για το 2.25

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από Serie A και Premier League.

Βερόνα – Ουντινέζε (21:45): Ζόρικο είναι το νέο ξεκίνημα στη Βερόνα για τον Γκαμπριέλε Τσιόφι. Ο μέχρι τον περασμένο Ιούνιο προπονητής της Ουντινέζε δεν έχει καταφέρει ακόμη να περάσει αυτά που θέλει στους παίκτες της νέας ομάδας του και τα αποτελέσματα δεν τον δικαιώνουν μέχρι τώρα. Σε 7 αγώνες, έχει να επιδείξει μόλις μια νίκη, συν δύο ισοπαλίες, αλλά και τέσσερις ήττες. Και όπως καταλαβαίνει κανείς με 5β. στο σακούλι, δεν μπορεί παρά να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις του πίνακα.

Βερόνα – Ουντινέζε (21:45): Από ένα εντυπωσιακό σερί, το οποίο προσπαθούν να το συνειδητοποιήσουν ακόμη και οι ίδιοι, προέρχεται η Ουντινέζε. Και μένει να φανεί αν η διακοπή θα την επηρεάσει. Γιατί, για τα δεδομένα της συγκεκριμένης ομάδας, το γεγονός ότι προέρχεται από 5 συνεχόμενες νίκες (μεταξύ αυτών κόντρα σε Ίντερ και Ρόμα), μοιάζει και είναι απίστευτο. Το πέρας της 7ης αγωνιστικής την βρήκε στην 3η θέση με 16β. και στο -1 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Νάπολι. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Δες όλα τα μακροχρόνια για το Μουντιάλ 2022

Βερόνα – Ουντινέζε (21:45): Ισορροπία υπάρχει στην προϊστορία των δύο ομάδων, που αρχίζει από το μακρινό 1996. Η Βερόνα μετράει 6 νίκες, με πιο πρόσφατη το περυσινό 4-0 σε αυτό το γήπεδο, ενώ η Ουντινέζε έχει φύγει 8 φορές με τους τρεις βαθμούς. Άλλα 8 παιχνίδια τους έληξαν ισόπαλα. Όσο για τα τέρματα, οι γηπεδούχοι έχουν πετύχει 26 και οι φιλοξενούμενοι 31.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Ας δούμε τι θα παίξουμε στο στοίχημα. Η Ουντινέζε έχει κάνει μια από τις καλύτερες εκκινήσεις της ιστορίας της και οι 16β. είναι ισοφάριση του ρεκόρ συγκομιδής την τελευταία 20ετία. Η Βερόνα βρίσκεται περίπου στο άλλο άκρο, αλλά έχει να επιδείξει το αήττητο στους 5 από τους τελευταίους 6 αγώνες απέναντι στους «φριουλιάνι». Επειδή, έχει μεσολαβήσει η διακοπή, θα αποφύγω το σημείο και θα πάω στα γκολ. Οι άμυνες των δύο ομάδων θα βοηθήσουν να μπουν εκατέρωθεν τέρματα και αυτή της Βερόνα, που είναι από τις χειρότερες, να ανέβει ο δείκτης του σκορ λίγο παραπάνω. Πάμε στοίχημα με την επιλογή Goal/Goal & Over 2,5 σε απόδοση 2.07 (Pamestoixima).

NBA Στοίχημα Δύση: Φτάνει στο 21.00

Λέστερ – Νότιγχαμ (22:00): Αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική στο ‘King Power Stadium’. Ως η δυσάρεστη έκπληξη της σεζόν φιγουράρει για την ώρα η Λέστερ. Μοιάζει εντελώς παράδοξο, αλλά μετά από επτά παιχνίδια όχι μόνο δεν έχει νίκη στο ενεργητικό της αλλά κατάφερε να πάρει όλο κι όλο έναν βαθμό! Μια ισοπαλία, έξι ήττες και γκολ 10-22 τοποθετούν τις ‘αλεπούδες’ στον πάτο του κάδρου της κατάταξης και το -5 από τη σωτηρία. Και το ερώτημα είναι αν θα μπορέσει να βγάλει άμεσα αντίδραση, πριν η κατάσταση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη. Μπέρτραντ και Περέιρα είναι στη λίστα των τραυματιών.

Το θετικό ξεκίνημα της Νότιγχαμ στην επιστροφή της στην Premier League δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Γρήγορα βγήκε στον αφρό η απειρία της, αλλά και το γεγονός πως μετά την σωρεία μεταγραφών δεν είχε αρκετό χρόνο για να ‘δέσει’. Πλέον μετράει τέσσερις σερί ήττες, με τις δύο πρόσφατες εντός έδρας και το ίδιο σκορ (2-3) από Μπόρνμουθ και Φούλαμ. Με 4 βαθμούς και γκολ 6-17 είναι στην προτελευταία θέση, εντός ζώνης υποβιβασμού και στο -2 από τη γραμμή σωτηρίας. Όπως και η Λέστερ θέλει άμεσα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα πριν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη. Νιακατέ και Ρίτσαρντς είναι εκτός μάχης, αμφίβολοι οι Μανγκαλά και Μακένα.

NBA Στοίχημα Ανατολή: Περιμένουμε εκπλήξεις

Λέστερ – Νότιγχαμ (22:00): Περίεργη η φάση στο στρατόπεδο της Λέστερ. Παίζει ποδόσφαιρο, δεν φοβάται να επιτεθεί, δημιουργεί σε σταθερή βάση και βρίσκει λύσεις στο γκολ. Όμως η εικόνα της από τη μέση και πίσω είναι πραγματικά αποκαρδιωτική. Με μισή φάση δέχεται γκολ και αν δεν βελτιωθεί πολύ στο συγκεκριμένο ομμάτι δύσκολα θα επιβιώσει. Η Νότιγχαμ παίζει με τόλμη, δεν κρύβεται, κυνηγάει το γκολ και τη νίκη. Φτιάχνει φάσεις με συνέπεια αλλά δεδομένα έχει πρόβλημα στην εκτέλεση. Και το γεγονός πως δεν ξέρει ακόμη να διαχειρίζεται τα ματς, της στοιχίζει σε βαθμούς και ψυχολογία. Πολλές φορές είναι αφελής και ρισκάρει δίχως λόγο, με αποτέλεσμα να πιάνεται απροετοίμαστη αμυντικά.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Οριακό ματς στο ‘King Power Stadium’. Με πολλή πίεση και οι δύο ομάδες, καθώς νέο αρνητικό αποτέλεσμα θα τις βάλει για τα καλά σε καθεστώς εσωστρέφειας. Αμφότερες έχουν τον τρόπο να απειλήσουν και παρουσιάζονται αδύναμες αμυντικά. Παρά το γεγονός πως η σκοπιμότητα είναι σε πρώτο πλάνο, δεν βρίσκουμε πώς θα καταφέρουν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα. Είναι φαβορί η πιο έμπειρη Λέστερ, αλλά όχι σε τιμές του 1.70 – 1.80. Η Νότιγχαμ μπορεί να σκοράρει και να της βάλει δύσκολα στο ματς. Και θα πάμε στοίχημα με το Goal/Goal & Under 4,5 στο 2.25 της Stoiximan.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ