ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Και τώρα τι για τον Κριστιάνο;

Όλα δείχνουν πως η έξοδος του Κριστιάνο Ρονάλντο από το Μάντσεστερ είναι θέμα χρόνου. Ποιο θα είναι όμως το επόμενο κεφάλαιο στην καριέρα του Πορτογάλου;

Και τώρα τι για τον Κριστιάνο;

Το καλοκαίρι που πέρασε, ενδεχόμενη φυγή του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπιζόταν ως «καταστροφικό» σενάριο από τους πάντες στον σύλλογο. Δεν υπήρχε ούτε μια πιθανότητα στις εκατό να επέτρεπαν στον Πορτογάλο να αποχωρήσει. Ο Έρικ Τεν Χαγκ όμως, είδε πως το νέο του δημιούργημα μπορεί να ζήσει και χωρίς τον 37χρονο θρύλο. Και από τη στιγμή που δεν λογίζεται ως βασικό στέλεχος, είναι πάρα πολύ πιθανό να αποχωρήσει στους επόμενους μήνες από το Μάντσεστερ.

Ένας διασυρμός (ακόμα) και ο Κριστιάνο στον πάγκο

Το απόγευμα της Κυριακής που πέρασε έκρυβε ακόμα μια ταπείνωση για τους «κόκκινους διαβόλους». Η θεωρητικά φορμαρισμένη Γιουνάιτεντ, στο ντέρμπι της πόλης έπρεπε τουλάχιστον να δυσκολέψει τη Σίτι. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε ποτέ. Χάαλαντ και Φόντεν διέσυραν τους φιλοξενούμενους με τρία γκολ ο καθένας και  το τελικό 6-3 δείχνει πολύ πιο… αξιοπρεπές αποτέλεσμα από αυτό που έπρεπε να υπάρξει κανονικά.

Τι είναι αυτό όμως που μας κάνει εντύπωση; Ότι ο Κριστιάνο δεν έπαιξε ούτε λεπτό. Ο Ολλανδός προπονητής έκανε συνολικά πέντε αλλαγές και καμία από αυτές δεν ήταν ο εμπειρότερος και ικανότερος παίκτης της ομάδας του. Μπορεί με τις δηλώσεις του να προσπάθησε να τα μαζέψει, όμως το κακό είχε ήδη γίνει. Προσωπικά πιστεύω πως παίκτες με τη νοοτροπία του γηπέδου προτιμούν να χάνουν με 6 γκολ στο γήπεδο, παρά να μένουν στην εξέδρα μην μπορώντας να κάνουν κάτι. Κάτι που φάνηκε και από την εικόνα του Πορτογάλου, ο οποίος έμοιαζε έτοιμος να… σκάσει από τη στεναχώρια του.

Αντίθετα, η έλλειψη σεβασμού προς το πρόσωπο του Πορτογάλου φάνηκε από τον τρόπο με τον οποίο δεν τον άφησαν να φύγει πριν λίγες εβδομάδες. Εφόσον δεν υπολογιζόταν για βασικό κομμάτι, αλλά και ο ίδιος δεν ήθελε να παραμείνει, το διαζύγιο ήταν η καλύτερη λύση. «Ο προπονητής ήθελε να έχει επιλογές στην επίθεση. Ναι οκ, όμως δεν μπορείς να κρατάς δέσμιο τον Κριστιάνο στον πάγκο» το σχετικό σχόλιο του Ρόι Κιν.

Άγνωστο το μέλλον

Θα πω την αλήθεια. Αυτή τη στιγμή δεν έχω την παραμικρή ιδέα σε ποια ομάδα θα μπορούσε να συνεχίσει την καριέρα του ο Ρονάλντο. Αυτό που θεωρώ σίγουρο, είναι πως με το που ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, ο Κριστιάνο θα έχει ήδη έτοιμες βαλίτσες και θα ψάχνει νέα ομάδα. Ίσως η Τσέλσι θα μπορούσε να επανέλθει για τον Πορτογάλο, κυρίως λόγω του Τοντ Μπόελι. Εναλλακτικά, η αγαπημένη του Σπόρτινγκ (η οποία έχει ανάγκη έναν καθαρόαιμο φορ), πάντα αποτελεί μια εναλλακτική για το λατρεμένο παιδί της Μαδέιρα.

Το μόνο βέβαιο είναι πως η ομάδα που θα επιλέξει να πάει ο Κριστιάνο, πρέπει να κερδίζει. Όχι και άδικα, καθώς αυτό που έχει βιώσει το τελευταίο έτος στο Μάντσεστερ είναι τρομακτικό και έναν γεννημένο νικητή όπως ο Ρονάλντο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ