ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

Πάμε ανοιχτά για το 2.09

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από Bundesliga και La Liga.

Πάμε ανοιχτά για το 2.09

To Stoiximaview κάνει ποντάρισμα σε δυάδα αγώνων από Bundesliga και La Liga.

Χόφενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης (21:30): «Όρθια» έφυγε από το Βερολίνο η Χόφενχαϊμ, η οποία απέσπασε 1-1 από τη Χέρτα. Μπορεί για κάποιους να μην θεωρείται επιτυχία, αλλά με δεδομένο ότι η πρωτοπόρος Ουνιόν έχασε βαθμούς, η διαφορά από την κορυφή μειώθηκε στους 3β. (17-14). Η ομάδα του Αντρέ Μπρέιτενμεϊτερ έχει κάνει εξαιρετική εκκίνηση και δικαίως βρίσκεται στην πρώτη 5άδα. Η φετινή ομάδα αποτελεί βελτιωμένη έκδοση της περυσινής και αν συνεχίσει έτσι, θα είναι από τις διεκδικήτριες ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Χόφενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης (21:30): Τι κι αν είχε προηγηθεί η διακοπή; Η Βέρντερ Βρέμης «παρέσυρε» με 5-1 τη δύσμοιρη Γκλάντμπαχ και επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά από δύο αγώνες. Οι «πράσινοι» του Όλε Βέρνερ «πατούν» καλά στην επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια και δεν φαίνεται καθόλου η απουσία τους. Με 12β. σε 8 αγώνες, βρίσκονται στην 8η θέση της βαθμολογίας και τα 18 γκολ που έχουν σημειώσει μέχρι τώρα, αποτελούν την δεύτερη καλύτερη επίδοση, μετά από αυτή της πρωταθλήτριας Μπάγερν Μονάχου.

Δες όλα τα μακροχρόνια για το Μουντιάλ 2022

Χόφενχαϊμ – Βέρντερ Βρέμης (21:30): Η Βέρντερ Βρέμης έχει το πάνω χέρι στην προϊστορία με αντίπαλο τη Χόφενχαϊμ. Σε 28 αναμετρήσεις, οι φιλοξενούμενοι έχουν πανηγυρίσει 12 φορές, τις διπλάσιες από τους γηπεδούχους, ενώ 10 παιχνίδια τους έχουν λήξει ισόπαλα.

Στοίχημα: Τι παίζω σήμερα

Ας δούμε τι θα παίξουμε στο στοίχημα. Η Χόφενχαϊμ έχει τον πρώτο λόγο, αλλά ουδείς μπορεί να αγνοήσει τα μέχρι τώρα πεπραγμένα της Βέρντερ Βρέμης. Αμφότερες σκοράρουν κατά ριπάς και η βάση μου στο στοίχημα θα είναι το αμφίσκορο. Επίσης, οι δύο ομάδες έχουν μέσο όρο 10 κόρνερ όταν αγωνίζονται εντός και εκτός έδρας αντίστοιχα. Κάνουμε έναν συνδυασμό αυτών των δύο και πάμε στοίχημα με Goal/Goal & Over 8,5 κόρνερ στο εξαιρετικό 2.09 (Pamestoixima).

Όλοι οι αγώνες της Ευρωλίγκας (Παρασκευή 7/10)

Οσασούνα – Βαλένθια (22:00): Η εκπληκτική εικόνα που βγάζει η Οσασούνα στο γήπεδο πιστοποιήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πριν από λίγες μέρες. Με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα που πήρε μέσα στο Μπερναμπέου απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, υποχρεώνοντάς την στην πρώτη απώλεια βαθμών για φέτος σε Ευρώπη και Ισπανία. Το τελικό 1-1 ήρθε… ηρωϊκά μεν, πλην όμως δίκαια για μια ομάδα που σ’ αυτό το ξεκίνημα βρίσκεται εντός ευρωπαϊκών θέσεων. Με ρεκόρ 4-1-2 έχει 13 βαθμούς έως τώρα και είναι στην έκτη θέση, ισοβαθμώντας μαζί με την Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Η εντός έδρας ήττα από τη Χετάφε με 0-2 μπορεί να είχε κόψει λίγο τα φτερά αλλά το ματς στο Μπερναμπέου την επανέφερε σε υψηλές πτήσεις και έδειξε πως είναι φτιαγμένη για υπερβάσεις τη φετινή σεζόν. Βρέθηκε μάλιστα πίσω στο σκορ σε ένα δύσκολο σημείο του αγώνα, τρία λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου με τον Βινίσιους να είναι εκείνος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Αλλά αντέδραση με το ξεκίνημα της επαναληψης. Ο Κίκε Γκαρσία ισοφάρισε στο 50′ και η Οσασούνα κατάφερε παρά την πίεση των αντιπάλων να κρατήσει το 1-1, με τον Μπενζεμά να χάνει πέναλτι για τη Ρεάλ. Απέναντι στη Βαλένθια θα είναι και πάλι εκτός ο Σαβέριο, ενώ τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Γκαρθία.

Το Euroleague Bet Builder κάνει… μπαμ με δυνατή απόδοση (Δείτε περισσότερα)

Οσασούνα – Βαλένθια (22:00): Η Βαλένθια κατάφερε να πάρει τον πρώτο φετινό βαθμό μακριά από το γήπεδό της. Έφυγε με το ισόπαλο 2-2 από τη Βαρκελώνη κόντρα στην Εσπανιόλ, σε ένα ματς που τα είχε όλα στο δεύτερο ημίχρονο. Προηγήθηκαν οι νυχτερίδες στο 53′, αλλά είδαν την Εσπανιόλ να γυρίζει το ματς. Με γκολ στο 56′ και στο 83′, ενώ στο 85′ η Βαλένθια έμεινε με δέκα παίκτες. Στο 92′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να δουν κόκκινη κάρτα και τελικά στο 96′ ήρθε η ισοφάριση που μάλλον ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ

Η εκτίμηση για το στοίχημα: H φετινή Οσασούνα δείχνει εξαιρετικό πρόσωπο, η Βαλένθια έχει αρχίσει κι εκείνη να δείχνει καλύτερη εικόνα στο γήπεδο. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί στο ματς, υπάρχει όμως ξεκάθαρο πλάνο και στις δύο ομάδες. Δεν παίζουν με σκοπιμότητα και κυνηγούν τη νίκη. Θα ποντάρουμε στα γκολ και θα πάμε στοίχημα με Goal/Goal σε απόδοση 1.90 (Pamestoixima).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και όχι μόνο!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ