ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Λίβερπουλ – Σίτι: Μην υποτιμάς τον Φαραώ (vid)

Ο ηγέτης στα δύσκολα φαίνεται! Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έβαλε τη σφραγίδα του στο ντέρμπι με τη Σίτι (1-0) σκοράροντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης.

Λίβερπουλ – Σίτι: Μην υποτιμάς τον Φαραώ (vid)

H Λίβερπουλ είναι ακόμα εδώ! Οι «Κόκκινοι» έπαιξαν για τη νίκη και την επιβίωση κόντρα στη Σίτι και τα κατάφεραν. Ντέρμπι με τα όλα του στο Άνφιλντ, το οποίο κρίθηκε από τον ηγέτη της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος στο 76′ πλάσαρε εύστοχα νίκησε τον Έντερσον και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Το ματς

To μεγάλο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Premier League. H Λίβερπουλ υποδέχθηκε τη Μάντσεστερ Σίτι το απόγευμα της Κυριακής στο Άνφιλντ με τις δύο ομάδες να στοχεύουν στη νίκη. Από τη μία οι «Κόκκινοι» ήθελαν το τρίποντο για να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη του τίτλου. Από την άλλη οι «Πολίτες» με τη νίκη θα διατηρούσαν τη διαφορά με την πρωτοπόρο Άρσεναλ στη κορυφή της βαθμολογίας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τη Λίβερπουλ να μπαίνει καλύτερα. Η Σίτι πήρε μπροστά μετά τη συμπλήρωση του πρώτου 10λεπτου. Οι «Πολίτες» σταδιακά πήραν το κέντρο και κυκλοφόρησαν καλύτερα τη μπάλα. Η πρώτη καλή φάση ανήκε στους φιλοξενούμενους, με το σουτ του Γκουντογκάν να καταλήγει στα χέρια του Άλισον. Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες φρόντισαν περισσότερο τα μετόπισθεν παρά την επιθετική τους γραμμή.

Γκόμεζ και Φαν Ντάικ κράτησαν μακριά τον Χάαλαντ από την εστία του Άλισον. Ο Νορβηγός στα πρώτα 45′ είχε μόνο μια καλή φάση. Μια κεφαλιά, η οποία κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα της Λίβερπουλ. Οι «Κόκκινοι» από την πλευράς του με τον Ζότα προσπάθησαν να απειλήσουν όμως δεν έκαναν κάτι το ιδιαίτερο. Μοιραία η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λίβερπουλ ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα. Η πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι ήρθε στο 50′ με πρωταγωνιστή τον Σαλάχ. Ο Αιγύπτιος βγήκε σε θέση βολής όμως το τελείωμα του βρήκε σε ετοιμότητα τον Έντερσον. Τρία λεπτά μετά η Μάντσεστερ Σίτι βρήκε δίχτυα με τον Φόντεν, το τέρμα όμως δε μέτρησε καθώς ο διαιτητής καταλόγησε φάουλ του Χάαλαντ στον Φαμπίνιο. Το παιχνίδι απέκτησε έναν τρελό ρυθμό με φάσεις εκατέρωθεν. Στο 56′ η Λίβερπουλ έχασε την ευκαιρία να σκοράρει με τον Ζότα να μη κερδίζει τον Έντερσον. Στο 64′ ο Χάαλαντ άγγιξε το γκολ όμως ο Άλισον του το στέρησε με εκπληκτική επέμβαση.

Στο 76′ έγινε η φάση που έκρινε το ματς. Ο Άλισον έκανε το βολέ, ο Κανσέλο διέπραξε σοβαρό λάθος, άφησε τον Σαλάχ να βγει τετ α τετ με τον Αιγύπτιο να ευστοχεί και να κάνει το 1-0. Η Λίβερπουλ κράτησε το προβάδισμα μέχρι το τέλος και στο φινάλε πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ