ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Forgotten Legends

«Ξυπνάει» αναμνήσεις ο Πάτο: «Αυτή είναι καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου»

Ο... ξεχασμένος επιθετικός, Αλεσάντρε Πάτο, μίλησε στο κανάλι του Τwitch της Μίλαν. Η σύγκριση με τον Λεάο και η top στιγμή της καριέρας του!

«Ξυπνάει» αναμνήσεις ο Πάτο: «Αυτή είναι καλύτερη στιγμή στην καριέρα μου»

Ο Αλεσάντρε Πάτο αποτελεί ακόμα και σήμερα έναν εκ των πιο αγαπημένων ποδοσφαιριστών της Μίλαν. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός στα 33 του χρόνια βγάζει το ψωμί του στο MLS με τη φανέλα της Ορλάντο Σίτι. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο και η επιστροφή του είναι αδιευκρίνιστη. Με τον ίδιο να σκέφτεται τον χρόνο του με τη Μίλαν, ενώ μοιράστηκε τη γνώμη του για τη φετινή ομάδα και πόση αγάπη εξακολουθεί να τρέφει γι’ αυτή.

Ο 33χρονος επιθετικός πέρασε έξι χρόνια της καριέρας του στους «ροσονέρι» από το 2007 έως το 2013. Αρχικά ως ένα από τα πιο συναρπαστικά ταλέντα στην Ευρώπη προτού οι τραυματισμοί τελικά… εκτροχιάσουν τον χρόνο του στη Λομβαρδία. Ενώ ο Πάτο δεν είχε να προσφέρει διαρκώς καλές ποδοσφαιρικές παραστάσεις, εξακολουθεί να τον θυμούνται με αγάπη οι οπαδοί της Μίλαν.

Διαβάστε επίσης: Η Μίλαν βρήκε τον αντι-Ζιρού!

Κάνε Like στη σελίδα μας στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Οι δηλώσεις του Πάτο:

Μιλώντας στο κανάλι Twitch της Μίλαν, ο Πάτο συζήτησε αρχικά ποια ήταν η καλύτερη στιγμή της καριέρας του: «Οι οπαδοί με ρωτούν ποιες είναι οι καλύτερες στιγμές της καριέρας μου. Η καλύτερη ήταν το πρώτο μου γκολ με τη Μίλαν εναντίον της Νάπολι».

Σχετικά με τον επόμενο αγώνα των Μιλανέζων απέναντι στη Μόντσα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο Πάτο είπε: «Είναι μια ιδιαίτερη στιγμή, για τη Μόντσα να έχει ιδιοκτήτες όπως ο Μπερλουσκόνι και ο Γκαλιάνι. Θα είναι διαφορετικό ματς. Τότε στο γήπεδο θα υπάρχει ένα εντελώς άλλο κίνητρο!».

Ο Βραζιλιάνος φορ μοιράστηκε τις σκέψεις του για την ανάπτυξη της Μίλαν τα τελευταία χρόνια: «Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ, τώρα είναι πολύ πιο γρήγορο. Η Μίλαν μπήκε στον κόσμο του σήμερα, έχει καταλάβει πώς είναι το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Είχα την τύχη να παίξω και να κερδίσω πολλά στο Μιλάνο, που ήταν διαφορετικό από σήμερα. Πιστεύω ότι θα συνεχίσουν να κάνουν σπουδαία πράγματα οι παίκτες κι ο προπονητής».

Ο Πάτο μίλησε για το πότε σχεδιάζει να επισκεφθεί την επόμενη φορά το «Σαν Σίρο»: «Με κάλεσαν στην Ιταλία, αλλά δεν ξέρω αν θα έρθω. Βρίσκομαι στη Βραζιλία και κάνω θεραπεία στο γόνατό μου. Αλλά ανυπομονώ να έρθω στο “Σαν Σίρο”. Ας δούμε τι θα γίνει.”

Επιπλέον, σχολίασε ποιος νυν παίκτης της Μίλαν μοιάζει περισσότερο με αυτόν: «Πάντα μιλούσα για τον Λεάο, πάντα μου άρεσε. Είχε δυσκολίες στην αρχή, αλλά κατάλαβε τι σημαίνει να είσαι στη Μίλαν και τώρα κάνει σπουδαία πράγματα. Πάντα έλεγα ότι ο Λεάο είναι κάποιος που έχει καταλάβει το ιταλικό ποδόσφαιρο και τι σημαίνει η Μίλαν. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι.

Τέλος, ο Πάτο τόνισε τη στοργή που τρέφει ακόμα για τους οπαδούς της Μίλαν: «Οι οπαδοί της Μίλαν είναι διαφορετικοί. Μου λείπουν. Όλες οι καρδιές που έκανα για να πανηγυρίσουν τα γκολ ήταν για τους οπαδούς της. Η Μίλαν θα είναι πάντα στην καρδιά μου, ευχαριστώ για όλα όσα έκανε για μένα».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ