ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Πήρε το ντέρμπι η Παρί, έχασε τη πρωτιά (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν πήγε στο Τορίνο για τη νίκη και την πήρε! Οι παίκτες του Γκαλτιέ επικράτησαν 2-1 της Γιουβέντους και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.

Πήρε το ντέρμπι η Παρί, έχασε τη πρωτιά (vid)

H Γιουβέντους στάθηκε εξαιρετικά απέναντι στους πρωταθλητές Γαλλίας ωστόσο δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα. Μπαπέ και Μέντες πέτυχαν τα γκολ της νίκης για τους Παριζιάνους. Είχε ισοφαρίσει σε 1-1 ο Μπονούτσι στο πρώτο ημίχρονο.

Το ματς

Τελευταία στροφή στη φάση των ομίλων του φετινού Champions League. H απογοήτευση Γιουβέντους υποδέχθηκε την υπερηχητική Παρί Σεν Ζερμέν στο Τορίνο. Οι Ιταλοί ήθελαν αποτέλεσμα για να εξασφαλίσουν το Europa League. Η Παρί τη νίκη για να καπαρώσει τη πρώτη θέση στον όμιλο. Οι Παριζιάνοι εξαρχής ήταν το φαβορί της αναμέτρησης.

Το σύνολο του Γκαλτιέ έδειξε τη πυγμή του από το ξεκίνημα του αγώνα. Στο 13′ πριν καλά καλά η Γιουβέντους μπορέσει να κοντρολάρει τον ρυθμό υπέπεσε σε λάθος, το οποίο πλήρωσε ακριβά. Ο Μέσι πάσαρε στον Μπαπέ, ο Γάλλος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και με άψογο πλασέ άνοιξε το σκορ μέσα στο Τορίνο. Το τέρμα της Παρί κατά κάποιον τρόπο αφύπνισε τους Ιταλούς. Στο υπόλοιπο πρώτο ημίχρονο οι παίκτες του Αλέγκρι πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης. Είχαν τις ευκαιρίες τους και τελικά βρήκαν τα δίχτυα της Παρί στο 38′. Ο Κουαρδάδο με κεφαλιά έστρωσε τη μπάλα στον Μπονούτσι και από κοντά ο Ιταλός με προβολή την έστειλε στα δίχτυα της Παρί κάνοντας το 1-1. Σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ρυθμός διατηρήθηκε στα ίδια επίπεδα. Η Γιουβέντους κοιτούσε στα μάτια την φανταχτερή Παρί Σεν Ζερμέν και την απειλούσε ανοιχτά με την ανατροπή. Οι Γάλλοι όμως με συντονισμένες προσπάθειες και πίεση εκεί που πρέπει περιόριζαν τη δράση των αντιπάλων τους. Παράλληλα διατηρούσαν περισσότερο τη μπάλα στα πόδια τους και με τους Μέσι και Μπαπέ αναζητούσαν το γκολ που θα τους έδινε εκ νέου το προβάδισμα.

Τελικά ό,τι δεν κατάφεραν οι δύο σούπερ σταρς το πέτυχε ο Νούνο Μέντες για την Παρί. Ο ταλαντούχος άσσος πέρασε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο και δύο λεπτά αργότερα πέτυχε το γκολ κάνοντας το 2-1. Tίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε. Τελικό σκορ 2-1 υπέρ της Παρί. Η Μπενφίκα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-1 της Μακάμπι Χάιφα και πήρε αυτή τη πρώτη θέση στον όμιλο.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ