ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

H «ψυχωμένη» Κυρία του πυραυλοκίνητου Κόστιτς… ποτέ δεν πεθαίνει (vid)

Με τον Φίλιπ Κόστιτς στην καλύτερη του φετινή εμφάνιση, η Γιουβέντους επικράτησε με 2-0 της Ίντερ και πανηγύρισε νίκη ανάσα για τη φετινή κούρσα στη Serie A.

H «ψυχωμένη» Κυρία του πυραυλοκίνητου Κόστιτς…  ποτέ δεν πεθαίνει (vid)

H Γιουβέντους έχει σφυγμό! Βρίσκεται κόντρα στον τοίχο η ομάδα του Αλέγκρι και βγάζει αντίδραση. Με πάθος και ηρωισμό οι «μπιανκονέρι» κατάφεραν να πάρουν το ντέρμπι και να επικρατήσουν της Ίντερ με 2-0. Σκόρερς για τη Μεγάλη Κυρία ο Αντριέν Ραμπιό και Φατζιόλι. Πρωταγωνιστής του αγώνα ο εκπληκτικός Φίλιπ Κόστιτς, με τον Σέρβο να προσφέρει και τα δύο γκολ στους συμπαίκτες του.

Το ματς

Δεν ήταν μόνο το Ρόμα – Λάτσιο το ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής στη Serie A. Το βράδυ της Κυριακής τα φλας έπεσαν στο Τορίνο και τη σπουδαία αναμέτρηση ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ίντερ. Και οι δύο ομάδες μάχονταν με έπαθλο το τρίποντο, το οποίο ουσιαστικά θα τους διατηρούσαν ζωντανούς στη μάχη του φετινού τίτλου. Και οι δύο έχουν μείνει πίσω στη βαθμολογία όμως ήξεραν απόψε πως ένα αρνητικό αποτέλεσμα θα τελείωνε τις όποιες ελπίδες για το Scudetto.

Το πρώτο 20λεπτο του ντέρμπι ανήκε στους φιλοξενούμενους. Η Ίντερ με τους Τζέκο, Λαουτάρο και Τσαλχάνογλου πίεσε για το γκολ όμως οι προσπάθειες των «Νεραντζούρι» δε βρήκαν τον στόχο. Η Γιουβέντους ανέβασε ταχύτητα και άφησε το παθητικό της παιχνίδι από το 23′ και μετά. Οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο όμως και πάλι η μεγάλη φάση ανήκε στην Ίντερ. Ο Τζέκο στο 28′ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση όμως το σουτ του πέρασε για λίγο άουτ. Στο 45′ οι Μιλανέζοι έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία στον αγώνα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ο Ντούμφρις βρέθηκε σε θέση βολής όμως δεν κατάφερε σε ουσιαστικά κενή εστία να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της Γιουβέντους. Μοιραία παρέμεινε το 0-0 στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη, η Γιουβέντους βγήκε μπροστά και κυνήγησε περισσότερο το γκολ. Στο 52′ οι γηπεδούχοι έφτιαξαν την ευκαιρία τους και απέκτησαν το προβάδισμα. Ο Κόστιτς βγήκε στη κόντρα, κουβάλησε αρκετά μέτρα τη μπάλα και την κατάλληλη στιγμή την έδωσε στον Ραμπιό. Ο Γάλλος χωρίς πολύ σκέψη έβαλε τη μπάλα μπροστά και με όμορφο τελείωμα έκανε το 1-0. Στο 63′ η Γιουβέντους έφθασε μια ανάσα από το 2-0 όμως το VAR δεν της έκανε το χατίρι. Ο Κόστιτς εκτέλεσε κόρνερ. Ο Ντανίλο έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Βραζιλιάνου στη φάση. Στο 70′ ο Κόστιτς σούταρε με πολύ δύναμη όμως η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι της Ίντερ. Στο 84′ κάνει το 2-0 η Γιούβε. Πάλι ξεχύνεται στην αντεπίθεση ο Κόστιτς, γυρνάει την μπάλα στον αμαρκάριστο Φατζόλι και ο νεαρός εκτελεί τον Ονάνα. H Ίντερ στο δεύτερο ημίχρονο… εξαφανίστηκε. Μοιραία το ματς ολοκληρώθηκε με 2-0 και θρίαμβο της Γιουβέντους.





 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ