ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

Μπλόκο στο Βαγιέκας για την άνευρη Ρεάλ (vid)

Αφιλόξενο το Βαγιέκας για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η Ράγιο μπήκε στο ματς με το... μαχαίρι στα δόντια και με ηρωική εμφάνιση επικράτησε (3-2) της «Βασίλισσας».

Μπλόκο στο Βαγιέκας για την άνευρη Ρεάλ (vid)

H πρώτη ήττα επί ισπανικού εδάφους για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός. Η Ράγιο Βαγιεκάνο κοίταξε στα μάτια τη «Βασίλισσα», πέτυχε τρία γκολ και κατάφερε να επικρατήσει στο Βαγιέκας πανηγυρίζοντας μια σπουδαία νίκη. Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι πραγματοποίησαν το χειρότερο φετινό τους παιχνίδι εντός συνόρων. Κακοί στη κυκλοφορία της μπάλας, έχασαν πολλές μονομαχίες και γενικά δεν μπόρεσαν να κυριαρχήσουν στον αγωνιστικό χώρο χάνοντας δίκαια από την αντίπαλό τους.

Το ματς

Η 13η αγωνιστική της La Liga έφερε τη Ρεάλ Μαδρίτης αντιμέτωπη με τη Ράγιο Βαγιεκάνο στο Βαγιέκας. Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να τη νίκη, η οποία θα τους χάριζε εκ νέου το προβάδισμα στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Η Ρεάλ με Βινίσιους, Ροντρίγκο και Ασένσιο στην επίθεση απουσία Μπενζεμά προσπάθησε να πιέσει εξαρχής την αντίπαλη άμυνα. Η Ράγιο όμως αιφνιδίασε στο ξεκίνημα του αγώνα μπαίνοντας μπροστά στο σκορ χάρις το εξαιρετικό τελείωμα του Κομεσάνια στο 5′.

Οι γηπεδούχοι όχι μόνο αιφνιδίασαν τους παίκτες της Ρεάλ αλλά κατάφεραν να επιβάλουν το παιχνίδι τους για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέχρι το 30′ ήταν καλύτεροι στον αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα ήρθε η αντίδραση της «Βασίλισσας». Στο 32′ ο Ροντρίγκο προειδοποίησε τους γηπεδούχους για το τι ερχόταν. Στο 37′ ο Ασένσιο κέρδισε πέναλτι. Ο Μόντριτς ανέλαβε την εκτέλεση και με ψυχραιμία έκανε το 1-1. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μιλιτάο πάτησε στην αντίπαλη περιοχή και με κεφαλιά έκανε την ανατροπή. Η Ράγιο Βαγιεκάνο όμως δεν είχε πει τη τελευταία της λέξη και έτσι στο 45′ με τον Ριβέρα πέτυχε το 2-2. Σκορ που ολοκλήρωσε το πρώτο 45λεπτο.

Στην επανάληψη, στο 48′ ο Ροντρίγκο έχασε την ευκαιρία να κάνει το 3-2 υπέρ της Ρεάλ, με την συνεργασία του με τον Ασένσιο να μην φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια η Ράγιο ήταν αυτή που επιτέθηκε και προσπάθησε να πετύχει το γκολ. Το σουτ του Γκαρσία στο 50′ όμως βρήκε πάνω στα σώματα των αμυντικών της «Βασίλισσας». Ο ρυθμός παρέμεινε υψηλός και στη συνέχεια με τις δύο ομάδες να μονομαχούν στον χώρο του κέντρου. Στο 65′ ο Καρβαχάλ βρίσκει με το χέρι τη μπάλα στη περιοχή της Ρεάλ και ο διαιτητής δίνει το πέναλτι. Ο Τρέχο ανέλαβε την εκτέλεση με τον Τιμπό Κουρτουά να αποκρούει. Η φάση εξετάστηκε από το VAR και διαπιστώθηκε πως ο Βέλγος κατά την εκτέλεση δεν πατούσε στη γραμμή οπότε και διατάχθηκε η επανάληψη του. Ο Τρέχο αυτή τη φορά σημάδεψε σωστά και στο 67′ έβαλε μπροστά ξανά την ομάδα του κάνοντας το 3-2.

Η «Βασίλισσα» βρέθηκε ξανά με τη πλάτη στον τοίχο. Οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι συνέχισαν να κάνουν πολλά λάθη στο χορτάρι δείχνοντας έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Στο 89′ ο Ροντρίγκο έχασε τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσει όταν το τελείωμά του πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Ράγιο. Παρά τα οκτώ λεπτά καθυστερήσεων τίποτα δεν άλλαξε. Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε τη πρώτη της ήττα στη φετινή La Liga και πλέον είναι δεύτερη στη βαθμολογία πίσω από τη Μπαρτσελόνα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ