ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ιβάν (ο τρομερός) Τόνεϊ: «Έκλεισε» το σπίτι της Σίτι! (vid)

Ο Ιβάν Τόνεϊ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Μπρέντφορντ στην εκτός έδρας νίκη επί της Σίτι με σκορ 2-1, σκοράροντας δύο φορές!

Ιβάν (ο τρομερός) Τόνεϊ: «Έκλεισε» το σπίτι της Σίτι! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι πήγαινε… γυρεύοντας στα τρία τελευταία της παιχνίδια στην Premier League. Το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έπειθε και συνέχεια γλύτωνε στο τέλος. Όχι, όμως και από την Μπρέντφορντ και τον Ιβάν Τόνεϊ.

Η ομάδα του Άγγλου φορ επικράτησε εκτός έδρας των πρωταθλητών Αγγλίας με σκορ 2-1 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Premier League με τον ίδιο να σημειώνει και τα δύο τέρματα της ομάδας του.

Έτσι, ο ταλαντούχος επιθετικός έκλεισε τα… αυτιά του -αλλά και τα στόματα- όλων εκείνων που δεν τον πίστεψαν και δεν του έδωσαν την ευκαιρία να βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας για το επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Μάντσεστερ Σίτι σπάνια και δύσκολα πιάνεται στον… ύπνο. Ειδικά σε εντός έδρας ματς. Όμως, η Μπρέντφορντ από τα πρώτα λεπτά της μεταξύ τους αναμέτρησης έδειξε ότι είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο του «Έτιχαντ» με τσίτα τα γκάζια. Έτσι, μόλις στο 3′ έφτασε πολύ κοντά στο να ανοίξει το σκορ με τον Τόνεϊ.

Ωστόσο, στο 16′ ο ίδιος έκανε αυτό που δεν μπόρεσε μερικά λεπτά νωρίτερα. Ο Άγγλος στράικερ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και κάπως έτσι οι παίκτες του Γκουαρντιόλα ξύπνησαν για τα… καλά! Η πίεση των γηπεδούχων γινόταν ολοένα και πιο έντονη όσο περνούσαν τα λεπτά. Κάτι παρόμοιο συνέβαινε και με την πίεση που είχαν να αντιμετωπίσουν.

Άλλωστε δεν είχαν περάσει πολλές ημέρες, παρά μόνο επτά, από το εντός έδρας ματς με τη Φούλαμ, όπου τα βρήκαν… σκούρα και χρειάστηκε να σκοράρουν στο 95′ με τον Χάαλαντ για να πάρουν τη νίκη. Λίγο πριν το τέλος τους πρώτου ημιχρόνου ο Ντε Μπρούιν εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά.

Οι κεφαλιές και οι κόντρες έστρωσαν ιδανικά την μπάλα στον Φόντεν, ο οποίος με ένα απίθανο σουτ έκανε το 1-1 στα χασομέρια του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερος μέρος η Σίτι συνέχισε από εκεί που έμεινε. Δηλαδή να ασκεί πίεση και να πατάει αντίπαλη περιοχή. Αλλά ως εκεί. Από την άλλη οι παίκτες της Μπρέντφορντ ήθελαν να «χτυπήσουν» σε κάποια αντεπίθεση μιας και οι χώροι πλέον ήταν περισσότεροι.

Ωστόσο, αυτό μόνο εύκολο ή απλό δεν ήταν απέναντι στο σύνολο του Γκουαρντιόλα. Έτσι, λοιπόν οι φιλοξενούμενοι χτύπησαν στις καθυστερήσεις με τον Τόνεϊ και πάλι. Ο διαιτητής έδωσε 10 λεπτά καθυστερήσεις. Οι παίκτες της Μπρέντφορντ εκμεταλλεύτηκαν τα κενά στην άμυνα της Σίτι και με τον Άγγλο φορ στο 97′ έκαναν το 2-1 και πήραν μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ