ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Ο αρχηγός Όντεγκααρντ κάνει κουμάντο στο Νησί (vid)

Δύο γκολ του Μάρτιν Όντεγκααρντ έφθαναν και περίσσευαν για την Άρσεναλ στο Μολινό. Νίκη (2-0) επί της Γουλβς, +5 από τη Σίτι και κορυφή πριν το Mundial.

Ο αρχηγός Όντεγκααρντ κάνει κουμάντο στο Νησί (vid)

Δεν μπορούσε να κλείσει καλύτερα το Σάββατο για την Άρσεναλ. Το απόγευμα η Μάντσεστερ Σίτι… έβγαλε τα μάτια της. Το βράδυ η Άρσεναλ… έβγαλε τα μάτια των «λύκων». Οι Λονδρέζοι με απόλυτο πρωταγωνιστή τον αρχηγό τους, Μάρτιν Όντεγκααρντ επικράτησαν 2-0 της Γουλβς. Πήραν τη νίκη και… άραξαν στον καναπέ να δουν το Mundial από το +5.

Το ματς

H 15η αγωνιστική βρέθηκε μπροστά στην Άρσεναλ ως μια μοναδική ευκαιρία. Οι «Κανονιέρηδες» με νίκη απόψε επί της Γουλβς ξέφευγαν με πέντε βαθμούς στη κορυφή και άφηναν πίσω τους τη πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι σε απόσταση ασφαλείας. Όλα αυτά την ώρα που η Premier League σταματάει λόγω Mundial. Η ομάδα του Μίκελ Αρτέτα ήξερε πως μπροστά της είχε μια πολύ δύσκολη αποστολή. Να κάμψει την αντίσταση μιας μαχητικής ομάδας σε μια έδρα που παραδοσιακά δυσκολεύει τους μεγάλους του Νησιού.

Η Άρσεναλ ξεκίνησε στην αναμέτρηση πιέζοντας εξαιρετικά τα χαφ της αντιπάλου της. Όντεγκααρντ, Τσάκα και Τόμας Παρτέι επικράτησαν στον χώρο του κέντρου βγαίνοντας νικητές στο πρώτο ημίχρονο έναντι στους Νέβες και Μουτίνιο. Αυτό έδωσε την ευκαιρία στους πρωτοπόρους της Premier League να κάνουν αυτοί παιχνίδι. Να βάλουν τη μπάλα κάτω και να δημιουργήσουν κινδύνους προς την εστία του Σα.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η πρώτη μεγάλη στιγμή του αγώνα άργησε αλλά ήρθε στο 36′. Ο Γκάμπριελ Ζεσούς βρέθηκε σε θέση βολής όμως το τελείωμα του Βραζιλιάνου κατέληξε στο δοκάρι της Γουλβς. Αυτή η φάση ουσιαστικά «ξύπνησε» τους γηπεδούχους, οι οποίοι στη συνέχεια αντέδρασαν και βγήκαν μπροστά. Στο 41′ ο Τραορέ δοκίμασε το μακρινό σουτ όμως η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 44′ η Γουλβς έχασε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Γκέδες. ο Πορτογάλος έφυγε στην πλάτη της άμυνας, έπιασε το φαλτσαριστό σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Μοιραία το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Στο δεύτερο μέρος η Άρσεναλ μπήκε πιο δυνατά και δικαιώθηκε. Στο 54′ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην επίθεση. Ο Ζεσούς πάσαρε στον Μαρτινέλι, με τον Βραζιλιάνο να γίνεται κάτοχος της μπάλας μέσα στην μεγάλη περιοχή της Γουλβς. Ο Σα έπεσε στα… πόδια του και ο ταλαντούχος φορ βρήκε την ευκαιρία να πασάρει με τη σειρά του στον Όντεγκααρντ. Ο Νορβηγός από κοντά πλάσαρε σωστά και άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Το γκολ της Άρσεναλ έμελλε να ανοίξει κι άλλο τον ρυθμό. Η Γουλβς προσπάθησε να επιτεθεί και να κυνηγήσει το γκολ της ισοφάρισης, αφήνοντας ωστόσο χώρους στην άμυνά της. Στο 74′ ο Όντεγκααρντ «χτύπησε» ξανά και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του. Ο Νορβηγός με δυνατό σουτ εντός της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Σα και έκανε το 2-0. Η Άρσεναλ κράτησε εύκολο το καθαρό της προβάδισμα μέχρι το τέλος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ