ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

Η Ισπανία είναι εδώ και σπέρνει τον πανικό με επτάρα! (vids)

Σκόρπισε στις επτά θάλασσες τους Κοσταρικανούς η Ισπανία στην πρεμιέρα της στο Mundial του Κατάρ με την πιο ευρεία νίκη της στον θεσμό!

Η Ισπανία είναι εδώ και σπέρνει τον πανικό με επτάρα! (vids)

Μεγάλη εμφάνιση με ουσία και θέαμα έκανε η Ισπανία σήμερα κόντρα στην Κόστα Ρίκα. Πετυχαίνοντας τη μεγαλύτερη νίκη της στην ιστορία του σπουδαιότερου ποδοσφαιρικού τουρνουά. Η «φούρια ρόχα» ήταν φουριόζα στο πρώτο της παιχνίδι στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Συνέτριψε την Κόστα Ρίκα με 7-0 στο «Αλ Τουμάμα» της Ντόχα για την 1η αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Mundial. Ούσα πρώτη μαζί με την Ιαπωνία που νωρίτερα έκανε την έκπληξη νικώντας τη Γερμανία. Την οποία θα αντιμετωπίσει προσεχώς η Ισπανία.

Το ματς

Μόλις στο ενδέκατο λεπτό οι τυπικά γηπεδούχοι έπαιξαν… Playstation στην άμυνα των Κοσταρικανών. Με τον Ντάνι Όλμο να τελειώνει ιδανικά τη φάση. Δέκα λεπτά μετά ήρθε το πρώτο γκολ σε Mundial για τον Μάρκο Ασένσιο. Ο εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης με τη μία νίκησε τον Κέιλορ Νάβας ο οποίος βίωσε το χειρότερο βράδυ της καριέρας του. Το 3-0 έγινε με πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Φεράν Τόρες στο 31′.

Δείτε ΞΑΝΑ την γκολάρα του Φεράν για το 4-0 Ασένσιο

Μαινόμενη η Ισπανία με σπασμένα φρένα

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Λουίς Ενρίκε όχι απλά κατέβασε ρυθμό, αλλά το αντίθετο. Σκόραρε άλλα τέσσερα γκολ δείχνοντας τις διαθέσεις της για αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο. Κανείς δεν την υπολογίζει στα βασικά φαβορί, αλλά αν συνεχίσει έτσι, ουδείς μπορεί να την ξεγράψει…

Στο 54ο λεπτό με δεύτερο προσωπικό γκολ ο Φεράν Τόρες έκανε το 4-0. Λάθος εκτίμηση του Νάβας ο οποίος ήταν σαφώς επηρεασμένος από την εξέλιξη του αγώνα. Στο 75΄ ο Γκάβι πέτυχε ίσως το πιο όμορφο γκολ του αγώνα (5-0), με απευθείας σουτ από ασίστ του Μοράτα κι αφού πρώτα η μπάλα βρήκε το δοκάρι του Νάβας.




Στην εκπνοή του αγώνα ο μέσος της Παρί Σεν Ζερμέν, Κάρλος Σολέρ, με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 6-0, ενώ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μοράτα έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα» της ονειρεμένης εμφάνισης της Ισπανίας στην πρεμιέρα της στη διοργάνωση του Κατάρ.




Πρόκειται για την μεγαλύτερη σε εύρος νίκη των Ιβήρων σε τελική φάση Μουντιάλ και αντίστοιχα η πιο βαριά των Κοσταρικανών, στην 6η τους παρουσία στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του πλανήτη. Με τους Αμερικανούς να μην κάνουν ούτε μία τελική προσπάθεια σήμερα!




ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Αθπιλικουέτα, Ρόδρι, Λαπόρτ, Άλμπα (64΄ Μπάλντε), Γκάβι, Μπουσκέτς (64΄ Κόκε), Πέδρι (57΄ Σολέρ), Τόρες (57΄ Μοράτα), Ασένσιο (69΄ Νίκο Γουίλιαμς), Όλμο

ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ (Λουίς Σουάρες): Νάβας, Μαρτίνες (46΄ Γουάστον), Φούλερ, Ντουάρτε, Κάλβο, Οβιέδο (82΄ Ματαρίτα), Κάμπελ, Μπόρχες (71΄ Αγκιλέρα), Τεχέδα, Μπένετ (61΄ Ρουίζ), Κοντρέρας (61΄ Σαμόρα)




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ