ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

Ούτε soccer, ούτε football, αλλά… κουλούρια Θεσσαλονίκης! (vids)

Παρά τις ευκαιρίες και παρά τις καλές στιγμές που υπήρχαν, Αγγλία και ΗΠΑ έμειναν στο 0-0 για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Ούτε soccer, ούτε football, αλλά… κουλούρια Θεσσαλονίκης! (vids)

Σε ακόμη ένα Παγκόσμιο Κύπελλο η εθνική ομάδα της Αγγλίας δεν κατάφερε να νικήσει τις ΗΠΑ. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0, παρά το γεγονός πως και οι δύο ομάδες είχαν τις καλές στιγμές τους για κάτι παραπάνω.

Στα αξιοσημείωτα ήταν το δοκάρι του Κρίστιαν Πούλισικ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και η κεφαλιά του Χάρι Κέιν στα χασομέρια της αναμέτρησης.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Αγγλία ήταν εκείνη που μπήκε πιο δυνατά και πιο ορεξάτα στο παιχνίδι. Αλλά οι ΗΠΑ γνώριζαν πολύ καλά τι επρόκειτο να βρουν και να αντιμετωπίσουν μπροστά τους. Οπότε έδωσαν χώρο και… χρόνο στους αντιπάλους τους. Όμως, είχαν κλείσει πολύ καλά τους διαδρόμους και πίεζαν όσο δεν πήγαινε τους χαφ των «λιονταριών» που τα βρήκαν σκούρα όσο περνούσε η αναμέτρηση.

Οι παίκτες του Σαουθγκέιτ είχαν περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους. Αλλά δεν το εκμεταλλεύτηκαν αναλόγως. Μία φλύαρη υπεροχή που δεν έβγαλε πουθενά. Παρά μόνο σε μία καλή φάση στα πρώτα λεπτά, όπου στο γύρισμα του Σάκα ο Κέιν έκανε το σουτ από κοντά, όμως, η μπάλα σταμάτησε στα κορμιά των αμυντικών.

Από το 20′ και έπειτα οι ΗΠΑ κέρδισαν αρκετά μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Και έδειξαν πως πατούσαν καλύτερα στα πόδια τους. Μάλιστα, θα μπορούσαν να σκοράρουν στο 33′. Αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Πίκφορντ σε σουτ του Πούλισικ με τον μέσο της Τσέλσι να δοκιμάζει το πόδι του από δύσκολη γωνία.

Η… απάντηση από τους Άγγλους ήρθε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου σε σουτ του Μάουντ. Όμως, ο Τέρνερ ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο οι «γιάνκις» ήταν αυτοί που ξεκίνησαν φουριώζοι, βάζοντας δύσκολα στους αμυντικούς των «λιονταριών» με τους Μαγκουάιρ και Τζόουνς να επιστρατεύουν όλη την τέχνη και την εμπειρία τους για να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Και τα κατάφεραν.

Οι ΗΠΑ πίεζαν και δεν άφηναν πολλά περιθώρια στους Άγγλους για να κάνουν το παιχνίδι τους και να βγουν μπροστά με αξιώσεις. Οι δύο ομάδες από ένα σημείο και μετά έδειχναν πολύ κουρασμένες με τους Άγγλους να πηγαίνουν ολοένα και πιο πίσω. Ωστόσο, αυτοί ήταν εκείνοι με την καλύτερη στιγμή στα χασομέρια, αφού μετά από φάουλ ο Κέιν πήδηξε πιο ψηλά από κάθε άλλον, όμως, η κεφαλιά του πέρασε πολύ έξω!







Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ