ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

Σκαλόνι: «Δεν παίρνει πάντα ο καλύτερος το Mundial…»

Ο προπονητής της Εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, γνωρίζει πως το παιχνίδι με την Πολωνία είναι ένας... τελικός.

Σκαλόνι: «Δεν παίρνει πάντα ο καλύτερος το Mundial…»

«Τελικός» περιμένει την Αργεντινή αύριο (30/11, 21:00) με την Πολωνία. Με τον Λιονέλ Σκαλόνι να σκέφτεται την ίδια ενδεκάδα με την οποία ξεκίνησε στον αγώνα με το Μεξικό (2-0), στο στάδιο «974» της Ντόχα. Ο Αργεντινός ομοσπονδιακός προπονητής, μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στο πλάνο του για το αυριανό ματς, δήλωσε ικανοποιημένος για την πρόκριση της Βραζιλίας, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Οι δηλώσεις του Σκαλόνι:

«Στο παιχνίδι με το Μεξικό καταλήξαμε να αμυνόμαστε με πέντε, ενώ ξεκινήσαμε όπως πάντα. Θα ξεκινήσουμε με τον ίδιο τρόπο απέναντι στην Πολωνία και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού θα δούμε τι απόφαση θα πάρουμε. Θα μπορούσα να ξεκινήσω με την ίδια ομάδα. Η Πολωνία έχει δυνατούς παίκτες στο ψηλό παιχνίδι, είναι γρήγοροι και έχουν τεχνική. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, αλλά θα συνεχίσουμε στην ίδια γραμμή» τόνισε.

«Υπάρχουν μόνο τρεις ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί, οι υπόλοιπες θα προσπαθήσουν την τελευταία αγωνιστική. Πάντα έλεγα ότι είναι ένας δύσκολος όμιλος και δεν άλλαξε τίποτα. Ξέραμε ότι αυτό θα μπορούσε να συμβεί. Ερχόμαστε με μια σημαντική ψυχική τόνωση που θα μας βοηθήσει. Δεν μπορείς να το συγκρίνεις με τη Ρωσία, είναι διαφορετικά» πρόσθεσε ο Λιονέλ Σκαλόνι.

Διαβάστε επίσης: Το αστέρι της Αργεντινής έχει στόχο η Ρεάλ Μαδρίτης!

«Η Πολωνία έχει ένδεκα πολύ καλούς παίκτες. Όταν αντιμετωπίζουν την Αργεντινή, όπως συμβαίνει σχεδόν πάντα, για να μην πω 100%, ο αντίπαλος παίζει με διαφορετικό τρόπο. Θα προσπαθήσουν να προσαρμοστούν στο παιχνίδι μας. Εμείς πάντα πιστεύουμε ότι το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό που πρόκειται να παίξουμε. Είναι η φιλοσοφία μου, ό,τι έγινε, έγινε. Διαγράφουμε το παρελθόν και ξεκινάμε από το… μηδέν. Πέρα από το ότι είναι Μουντιάλ και ότι μπορούμε να πάμε στους «16», είναι το πιο σημαντικό. Είμαι ικανοποιημένος που η Βραζιλία πέρασε, είμαι ο πρώτος οπαδός του ποδοσφαίρου της Νότιας Αμερικής, έχω φίλους στη Βραζιλία. Παίζουν καλά και τους συγχαίρω γι’ αυτό. Δεν είδαμε, πάντως, κάποια ομάδα ανώτερη από τις άλλες. Το έδειξε η Ισπανία με την Κόστα Ρίκα, αλλά τη δεύτερη φορά με τη Γερμανία ήταν διαφορετικά. Πρέπει να έχεις και τύχη, γιατί τη χρειάζεσαι. Ο πρωταθλητής δεν είναι πάντα ο καλύτερος ή αυτός που σημείωσε τα περισσότερα γκολ» συμπλήρωσε.

«Ο Λεβαντόφσκι είναι σπουδαίος παίκτης και είναι χαρά να τον βλέπω από κοντά, όπως κάθε οπαδός. Η ερώτηση είναι λίγο δύσκολη για το αν έχει το επίπεδο του Λιονέλ Μέσι. Πρέπει να το απολαύσετε, οι συγκρίσεις είναι περιττές. Αν δεν παίξει ο Ντιμπάλα, είναι λόγω τεχνικής απόφασης. Η Αργεντινή νίκησε, θέλει να παίξει όπως όλοι οι συμπαίκτες του. Ο τρόπος παιχνιδιού και το σύστημα παιχνιδιού είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Ο τρόπος παιχνιδιού με το σύστημα δεν συμβαδίζει. Ας σχεδιάσουμε το παιχνίδι με βάση αυτό που χρειάζεται η ομάδα».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ