ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
«Άδειασε» την Μπάγερν ο Νάγκελσμαν – Είπε το «ναι» στην Εθνική Γερμανίας
Παρουσιάστηκε η νέα φανέλα – κόσμημα της Εθνικής Ελλάδος (pic)
Λαπόρτα: «Πάμε στη Μαδρίτη για να νικήσουμε τη Ρεάλ»
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

StoiximaView: Οι αγώνες της Τρίτης 29/11 (Αναλύσεις)

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site. Με καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και αναλυτικά αφιερώματα για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

StoiximaView: Οι αγώνες της Τρίτης 29/11 (Αναλύσεις)

To StoiximaView σας ταξιδεύει στο Μουντιάλ 2022 μέσα από τη σελίδα Μουντιάλ 2022 που θα βρείτε στο site. Με καθημερινά προγνωστικά και αναλύσεις, αλλά και αναλυτικά αφιερώματα για κάθε ομάδα που συμμετέχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Εκουαδόρ – Σενεγάλη (17:00) – Ανάλυση: Την τύχη στα χέρια του κρατάει το Εκουαδόρ που προκρίνεται και με ισοπαλία. Στους 4 βαθμούς είναι στον 1ο όμιλο, μετά το 2-0 κόντρα στο Κατάρ και το 1-1 με την Ολλανδία. Γράφαμε ότι τα τεστ με Ολλανδία και Σενεγάλη θα έδειχναν το πού βρίσκεται, μιας και με το Κατάρ ήταν χαοτική η απόσταση. Κόντρα στους «οράνιε» πήρε εξαιρετικό βαθμό το Εκουαδόρ, δείχνοντας πολύ καλή εικόνα στο 1-1. Έμεινε πίσω στο σκορ στο 6’ από τη μοναδική φάση της Ολλανδίας στο ματς, πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο, ισοφάρισε με τον Βαλένσια (τρίτο γκολ στη διοργάνωση), είχε δοκάρι με τον Εστουπινιάν και ευκαιρίες να πάρει ακόμη και τη νίκη. Σε φάση που ξεκάθαρα αδικείται από το αποτέλεσμα. Δεν υπήρχε Ολλανδία στο γήπεδο και αυτό οφείλεται και στην πολύ καλή απόδοση που είχε το Εκουαδόρ. Όπως προαναφέραμε, προκρίνεται και με ισοπαλία, έχει 4 βαθμούς, όσους και η Ολλανδία, στους 3 είναι η Σενεγάλη, χωρίς βαθμό το Κατάρ. Αμφίβολος δίνεται ο Βαλένσια με ενοχλήσεις στο γόνατο.

Τα Προγνωστικά του Γιώργου Περπερίδη: Συγκινηθήκαμε, αντίο

Εκουαδόρ – Σενεγάλη (17:00) – Ανάλυση: Με την πλάτη στον τοίχο παίζει εδώ η Σενεγάλη. Μόνο με νίκη προκρίνεται στην επόμενη φάση, διαφορετικά… χαιρετάει πρόωρα το Μουντιάλ 2022. Και ο αρχικός της στόχος ήταν μίνιμουμ η πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, έστω και αν ήρθαν τα πάνω-κάτω με τον τραυματισμό του Μανέ.. Με την Ολλανδία έχασε 2-0 από τα δύο του Μεντί, με το Κατάρ νίκησε 3-1 με τα γκολ του Ντιά, του Ντιεντιού και του Ντιένγκ και τώρα πάει να τα παίξει όλα για όλα με το Εκουαδόρ. Προμηνύεται «μάχη», ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες. Και η έως τώρα απόδοση του Εκουαδόρ δυσκολεύει πολύ τα πράγματα. Δεν θεωρούμε ότι θα ρισκάρει από την αρχή, αλλά όσο θα είναι μέσα στο ματς, θα αναγκαστεί να το κάνει στην πορεία της αναμέτρησης. Η ώρα της κρίσης, έφτασε. Προκρίνεται και ηρεμεί, αποτυγχάνει και γυρίζει πρόωρα στο σπίτι. Εκτός ο Μπάλο-Τουρέ, αμφίβολος ο Κουγιατέ.

Δες την εκτίμηση του αγώνα Εκουαδόρ – Σενεγάλη (29/11/22)

Ουαλία – Αγγλία (21:00) – Ανάλυση: Μάιος του 1984 ήταν όταν η Ουαλία κέρδισε για τελευταία φορά την Αγγλία. Από τότε; Έξι ματς, έξι ήττες για τους Ουαλούς, που έχουν σημειώσει ένα γκολ σε αυτά και έχουν δεχτεί 11. Θα πρέπει να κάνει υπέρβαση απέναντι και στην προϊστορία λοιπόν. Όπως και γενικά στο ματς θα πρέπει να κάνει υπέρβαση. Να αλλάξει την εικόνα που έδειξε και στο μεγαλύτερο μέρος απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και πολύ περισσότερο στο παιχνίδι με το Ιράν. Εκεί που μπορεί να δέχτηκε δύο γκολ στις καθυστερήσεις, πλην όμως σε όλο το ματς ήταν κατώτερη από τον αντίπαλό της. Το μοναδικό σενάριο πάντως για να προκριθούν οι Ουαλοί στην επόμενη φάση είναι έναν: να κερδίσουν εκείνοι την Αγγλία και να έρθει ισοπαλία το Ιράν – Αμερική. Ώστε σε τριπλή
ισοβαθμία να μείνει έξω το Ιράν. Στα αγωνιστικά, εκτός είναι ο τερματοφύλακας Χένεσι που είναι τιμωρημένος.

Τα Προγνωστικά του Βασίλη Μοιρώτσου: Το Ιράν που… αντιστέκεται

Ουαλία – Αγγλία (21:00) – Ανάλυση: Ήταν λίγο… προσγείωση για τους Άγγλους το 0-0 απέναντι στην Αμερική, μετά την εξάρα της πρεμιέρας κόντρα στο Ιράν. Δε δημιούργησαν ευκαιρίες, δεν έβγαλαν επιθετικότητα, ούτε φαντασία. Από κάποιο σημείο και μετά μάλιστα δεν ήθελαν να ρισκάρουν πιθανή ήττα, έτσι κι αλλιώς η ισοπαλία σχεδόν τους εξασφαλίζει την πρόκριση. Και ο λόγος δεν είναι άλλος από τα έξι γκολ που σημείωσαν στην πρεμιέρα. Η Αγγλία προκρίνεται με νίκη ή ισοπαλία. Προκρίνεται και αν χάσει, αν την ίδια ώρα το Ιράν με την Αμερική έρθουν ισοπαλία, καθώς σε τριπλή ισοβαθμία μένουν έξω οι Ιρανοί. Πως μένει έξω; Προκρίνεται ακόμα και αν χάσει με 2-0. Θα πρέπει να χάσει με τρία γκολ διαφορά από τους Ουαλούς και ταυτόχρονια να μη λήξει ισοπαλία το Ιράν – ΗΠΑ για να μείνει εκτός η Αγγλία. Δεν υπάρχουν προβλήματα για την ομάδα του Σάουθγκεϊτ.

Δες την εκτίμηση του αγώνα Ουαλία – Αγγλία (29/11/2022)

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις Μουντιάλ, Προγνωστικά Μουντιάλ, ενώ μπορείτε στο δωρεάν Mundial Game μπορείς να γίνεις ο κορυφαίος tipster, επιλέγοντας ποια ομάδα θα σηκώσει το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Μάθε περισσότερα για τα Mundial 2022 – Battles του StoiximaView
Το StoiximaView σας βάζει στον ρυθμό του Μουντιάλ 2022.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ