ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

Ζορίστηκε, αλλά, στο τέλος πέρασε η Αργεντινή! (vids)

Η Αργεντινή πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, επικρατώντας 2-1 της μαχητικής Αυστραλίας.

Ζορίστηκε, αλλά, στο τέλος πέρασε η Αργεντινή! (vids)

Η Αργεντινή ήταν το απόλυτο φαβορί κόντρα στην Αυστραλία. Και επιβεβαίωσε στον αγωνιστικό χώρο του λόγου το αληθές και επικράτησε 2-1, παίρνοντας μία σπουδαία και σημαντική νίκη-πρόκριση.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα ή απλά για τους Λατίνους, μιας και οι Αυστραλοί τους έκαναν να βλέπουν… εφιάλτες στο τέλος, αφού έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για το 2-2 και θα μπορούσε αυτό να είχε συμβεί αν ο Εμιλιάνο Μαρτίνες δεν επιστράτευε όλη την κλάση και την ποιότητά του.

Στο τέλος οι Αργεντινοί ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς μπροστά από τους συμπατριώτες τους, δείχνοντας πόσο πολύ ήθελαν τη νίκη. Αλλά και παράλληλα πόσο άγχος είχαν για να επικρατήσουν!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Ο ρυθμός της αναμέτρησης δεν ήταν και ο καλύτερος. Η Αργεντινή από τη μία να αλλάζει τη μία πάσα, μετά από την άλλη, με την Αυστραλία να έχει δώσει χώρο και χρόνο και στους Λατίνους να κάνουν το παιχνίδι τους. Άλλο που δεν ήθελαν εκείνοι. Ωστόσο, η αμυντική λειτουργία των «καγκουρό» ήταν τέτοια που δεν άφηνε στην παρέα του Λιονέλ Μέσι να φτάσουν εύκολα, μέχρι τα αντίπαλα καρέ.

Όταν η μπάλα πήγαινα στα πόδια των Αυστραλών ο ρυθμός έπεφτε ακόμη περισσότερο. Και αυτό γιατί ήταν κάτι παραπάνω από προσεκτικοί όσον αφορά τις πάσες τους και αυτό δεν βοηθούσε ιδιαίτερα στο γρήγορο παιχνίδι. Ωστόσο, η Αργεντινή είχε τον τρόπο για να κάνει το 1-0 στο 35′. Και ήταν με τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ με ένα σουτ μέσα από την περιοχή με το αριστερό ήταν αυτό που έπρεπε -αν και όχι πολύ δυνατό- για να δώσει το προβάδισμα στην εθνική ομάδα της χώρας του. Ένα γκολ που δεν αποσυντόνισε σε καμία περίπτωση τους Αυστραλούς που έμειναν πιστοί στο σχέδιό τους και στο δεύτερο ημίχρονο.

Και ας δέχτηκαν στο 57′ δεύτερο γκολ από τον Χουλιάν Άλβαρες. Ο νεαρός στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι πίεσε και βγήκε κερδισμένος, αφού ο γκολκίπερ της Αυστραλίας, Μάθιου Ράιαν, αντί να διώξει την μπάλα την κράτησε στα πόδια του και αυτό οδήγησε σε γκολ. Η Αυστραλία βγήκε να πιέσει και μόνο χαμένη δεν βγήκε, μιας και μείωσε σε 2-1 με τον Κάρατσιτς να σουτάρει και την μπάλα να βρίσκει στον Φερνάντες και να καταλήγει στα δίχτυα της Αργεντινής.

Από εκεί και πέρα η «αλμπισελέστε» προσπάθησε να κρατήσει μπάλα και -σχεδόν- τα κατάφερε. Μάλιστα, είχε και μερικές καλές ευκαιρίες για ακόμη περισσότερα γκολ. Όμως, το 2-1 έμεινε ως το τέλος με την Αργεντινή να παίρνει μία δύσκολη και αγχωτική πρόκριση κόντρα στην μαχητική Αυστραλία που παρά το πάθος δεν είχε την ποιότητα για κάτι παραπάνω!



















Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ