ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ξεκίνησε τις ανακοινώσεις η Μάντσεστερ Σίτι – «Πολίτης» ο Ραγιάν Αΐτ-Νουρί
Το πρότζεκτ του Αλόνσο στη Ρεάλ Μαδρίτης: Αλλάζει θέση τον Αρντά Γκιουλέρ
H Μπάγερν Μονάχου θέλει απεγνωσμένα τον πρωταθλητή Ευρώπης
H Τσέλσι πάει για… κλοπή με Μενιάν
Μπαρτσελόνα: Ελευθερώθηκε επισήμως από το… βαρίδι της
Επίσημο: Εποχή Κριστιάν Κίβου στην Ίντερ
Γιοβάνοβιτς: «Μόνο αυτό με προβληματίζει για τη συνέχεια…»
Ρεάλ Μαδρίτης: Τώρα αρχίζουν τα… δύσκολα – Ο Αλόνσο ξεκίνησε να τους «τρέχει» (pic)
H Λίβερπουλ πάει για μεγάλο deal: Πουλάει Νούνιες και θα πάρει… χρυσάφι!
Ο Ιντζάγκι κάνει «ζημιά» στη Ρόμα με… σούπερ μεταγραφή
Η Λειψία πρώτα θα «γδύσει» την Άρσεναλ και μετά θα της πουλήσει τον Σέσκο!
Η Λίβερπουλ μόλις ανακοινώσει τη μεταγραφή του Βιρτς σπάει δύο μεγάλα ρεκόρ!
Τον «κατάπιε» ο Κριστιάνο: Ο Πορτογάλος έγινε…αμυντικός για να κόψει τον Γιαμάλ! (vids)
Αυτή είναι η προφητεία του Κριστιάνο για τον Γιαμάλ: Το σπουδαίο του μήνυμα! (vid)
Έδωσε… διαταγή ο Αλόνσο στον Πέρεθ: Του φέρνουν άμεσα στη Ρεάλ την ταλεντάρα της Αργεντινής!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Premier League

Ασταμάτητος ο Εμιλιάνο Μαρτίνες: Προκαλεί με τις δηλώσεις του όλη τη Γαλλία!

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες με δηλώσεις του επισήμανε πως ήξερε ότι ο Αουρελιέν Τσουαμενί θα έχανε το πέναλτι που θα εκτελούσε!

Ασταμάτητος ο Εμιλιάνο Μαρτίνες: Προκαλεί με τις δηλώσεις του όλη τη Γαλλία!

Η Αργεντινή είναι και πάλι Πρωταθλήτρια Κόσμου: Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έπαιξε σημαντικό ρόλο σε αυτό το κατόρθωμα. Όχι μόνο στον τελικό. Αλλά σε όλη την πορεία της εθνικής Αργεντινής στα γήπεδα του Κατάρ. Ήταν καθοριστικός στο ματς με την Αυστραλία, όπου έπιασε ένα σουτ στα τελευταία λεπτά.

Το ίδιο και στην αναμέτρηση με την Ολλανδία. Τόσο στην κανονική διάρκεια, όσο και στα πέναλτι. Με την Κροατία δεν είχε πολλή δουλειά. Όμως, κόντρα στη Γαλλία έδειξε την κλάση και την ποιότητά του. Ειδικά λίγο πριν το τέλος της παράτασης, όπου με το πόδι του σταμάτησε το σουτ του Κόλο Μουανί που θα μπορούσε να δώσει το βαρύτιμο τρόπαιο στους «τρικολόρ».

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Η Ρεάλ Μαδρίτης δίνει… τρελά λεφτά για χάρη του Μπαπέ!

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες στη διαδικασία των πέναλτι έπιασε το σουτ του Κίνγσκλεϊ Κομάν. Αλλά και έπαιξε με το «μυαλό» του Αουρελιέν Τσουαμενί. Ο νεαρός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε την μπάλα έξω με τον κίπερ της Άστον Βίλα να αναφέρει ότι:

«Ήξερα από την ώρα και τη στιγμή που έπιασα το πρώτο πέναλτι ο επόμενος θα είχε αρκετό άγχος. Γι’ αυτό και εγώ προσπάθησα να τον κάνω να νιώσει ακόμη πιο άβολα, ώστε να το χάσει σίγουρα. Έτσι, του μίλησα, του πέταξα την μπάλα. Ήξερα ότι ο Τσουαμενί θα το έχανε, όπως και έγινε!», τα λόγια του. Εμιλιάνο Μαρτίνες: Προκαλείς, σου το λέω... προκαλείς!

Εμιλιάνο Μαρτίνες: Προκαλείς, σου το λέω… προκαλείς!

Από την πρώτη ημέρα που η Αργεντινή κατέκτησε το Mundial ο Εμιλιάνο Μαρτίνες βρέθηκε στο επίκεντρο των media. Ο λόγος δεν ήταν ο… καλύτερος. Ο έμπειρος κίπερ με διάφορες κινήσεις, αλλά και δηλώσεις του έδειξε ότι δεν βαριέται ποτέ να προκαλεί τους αντιπάλους του. Ειδικά τους Γάλλους.

Στην αρχή το έκανε με τη χειρονομία, όταν έβαλε το βραβείο του καλύτερο τερματοφύλακα του τουρνουά στα… γεννητικά του όργανα, μετά με τους πανηγυρισμούς στα αποδυτήρια, όπου πίκαρε τον Κιλιάν Μπαπέ. Κάτι ανάλογο συνέβη και με το… μωρό που κρατούσε στα χέρια του με το πρόσωπο του Γάλλου στράικερ!

Και σίγουρα θα συνεχίσει να προκαλεί και στο επόμενο χρονικό διάστημα. Πάντα όπως ξέρει. Πάντα με τον… τρόπο του!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ