ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H Γιουνάιτεντ στέλνει τον Γκρίνγουντ… σούμπιτο στην Ιταλία
Ρώσος δημοσιογράφος «έλιωσε» στα γέλια στην εκτέλεση πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (vid)
Έγραψε ιστορία ο Νόιερ – Περισσότερα clean sheets από κάθε άλλον στο Champions League (stats)
«Η Μπαρτσελόνα κινείται μυστικά για την απόκτηση του Ντιμπάλα»
Αντσελότι: «Μας πίεσε πολύ η Σίτι, δεν θα πεθάνει ποτέ η Ρεάλ Μαδρίτης»
H UEFA… ζει και αναπνέει για το σενάριο Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαπέ
Λίβερπουλ: Στο Λονδίνο ο παιχταράς που θα διαδεχθεί τον Σαλάχ
Τα δύο παιδικά λάθη του Σάκα στο φινάλε του Μπάγερν – Άρσεναλ (vid)
Ρόντρι: «Είδα μόνο μια ομάδα στο γήπεδο, έπρεπε να περάσει η Σίτι»
Μπέλινγχαμ: «Δεν υπάρχει πίεση, ευθύνη και ευλογία να παίζεις για τη Ρεάλ Μαδρίτης»
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

O Salt Bae έχει… καταστρέψει μέχρι και τελικό Champions League (pic)

Είναι ο ορισμός του... μαϊντανού! Ο Salt Bae, όπου βλέπει τελικό πετάγεται και προσπαθεί να κλέψει τις εντυπώσεις, αλλά και φλας!

O Salt Bae έχει… καταστρέψει μέχρι και τελικό Champions League (pic)

O Λιονέλ Μέσι μόλις είχε κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο: ζούσε την πιο μεγάλη στιγμή του σε μία καριέρα γεμάτη από τέτοιες. Κι όμως κάποιος βρέθηκε να τον τραβάει για μία φωτογραφία λες και ήταν κάποιος τυχαίος. Ο Salt Bae είναι γνωστός μάγειρας. Έχει μερικά πολύ ακριβά εστιατόρια.

Ο Τούρκος chef έχει γίνει γνωστός σε όλο τον κόσμο για τον τρόπο που ρίχνει το αλάτι: και όχι μόνο γι’ αυτό θα μπορούσε να προσθέσει κάποιος. Ο εν λόγω κύριος έχει φιλοξενήσει και μαγειρέψει για μερικούς από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου. Παράλληλα, έχει φωτογραφηθεί μαζί τους αμέτρητες φορές.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Ο Κλοπ… γελάει όταν ακούει για μεταγραφές!

Κι όμως… O Salt Bae είχε φαγωθεί να βγάλει μία φωτογραφία με το μεγάλο αστέρι της εθνικής Αργεντινής και το βαρύτιμο τρόπαιο. Αυτό στα social media. Μία κίνηση που έφερε το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που είχε κατά νου ή αυτό που επιθυμούσε! Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

΄Ο Τούρκος μάγειρας έχει καταστρέψει ακόμη έναν τελικό, προκειμένου να βγάλει μία φωτογραφία με τον πρωταγωνιστή της βραδιάς: συγκεκριμένα στον τελικό του Champions League το 2018, μεταξύ της Λίβερπουλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Τότε ο Μοχάμεντ Σαλάχ είχε τραυματιστεί σοβαρά στον ώμο από τον Σέρχιο Ράμος και δεν μπορούσε να συνεχίσει, με αποτέλεσμα να γίνει άμεσα αλλαγή. Παρόλα αυτά ο Salt Bae δεν έδειξε κανένα σεβασμό προς τον Αιγύπτιο και όχι μόνο απλά πήγε να βγάλει φωτογραφία, μα συνέβη την ώρα που εκείνος είχε τον πόνο του! Salt Bae: Ο ορισμός του cringe!

Salt Bae: Ο ορισμός του cringe!

Θα περίμενε κάποιος από τον Salt Bae να είναι πιο… χαλαρός και ήρεμος όταν έχει δίπλα τους γνωστούς και καταξιωμένους ποδοσφαιριστές. Ειδικά σε έναν τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παρόλα αυτά εκείνος διέψευσε ακόμη και τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του και έδειξε σε όλο τον πλανήτη την πιο cringe πλευρά του.

Δεν ήταν μόνο ο Λιονέλ Μέσι που τον τραβολογούσε. Και άλλοι ποδοσφαιριστές της εθνικής Αργεντινής, όπως οι Άνχελ Ντι Μαρία και Λισάντρο Μαρτίνες ήρθαν σε δύσκολη και άβολη θέση όταν τον είδαν να ζητάει με επιμονή μία φωτογραφία, κρατώντας εκείνος το τρόπαιο του Mundial.

Τι να πει κανείς… Γι’ αυτό και η FIFA πήρε δραστικά μέτρα. Άμεσα. Του απαγόρευσε την είσοδο σε άλλο μεγάλο τελικό. Αν και βέβαια τώρα είναι αργά. Το κακό έχει γίνει! Αλλά σίγουρα δεν θα δούμε τον Salt Bae να καταστρέφει και άλλον τελικό. Και αυτό είναι κάτι. Μία μεγάλη νίκη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ