ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η χρονιά άλλαξε, αλλά, η Λίβερπουλ παραμένει προβληματική! (vid)

Η Λίβερπουλ έκανε ποδαρικό με το... αριστερό, μιας και έχασε εκτός έδρας με σκορ 3-1 από την Μπρένφορντ για την Premier League.

Η χρονιά άλλαξε, αλλά, η Λίβερπουλ παραμένει προβληματική! (vid)

Η Λίβερπουλ στο τελευταίο ματς του 2022 απέναντι στη Λέστερ ναι μεν νίκησε, αλλά δεν… έβγαλε μάτια. Στο πρώτο παιχνίδι του 2023 η Μπρέντφορντ τιμώρησε όλα τα λάθη και τις αδυναμίες του συνόλου του Γιούργκεν Κλοπ. Έτσι, οι «σφίγγες» επικράτησαν εντός έδρας με σκορ 3-1 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Γερμανός τεχνικός είχε τόσα νεύρα, αλλά, και παράπονα από τους παίκτες του, όπου έκανε τρεις αλλαγές στο ημίχρονο: κάτι που σίγουρα σημαίνει πολλά και δεν έχουμε ξαναδεί από τον έμπειρο προπονητή!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Λίβερπουλ από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειξε να πατάει καλύτερα στα πόδια της σε σχέση με την Μπρέντφορντ. Όμως, οι ποδοσφαιριστές του Γιούργκεν Κλοπ δεν έβγαζαν… μάτια με τον ρυθμό που είχαν πιάσει στον αγώνα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που έφτασαν κοντά στο γκολ.

Ο Σαλάχ με πολύ ωραία κάθετη βρήκε τον Νούνιες. Ο Λατίνος στράικερ πέρασε τον αντίπαλο κίπερ, πλάσαρε, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι, αφού βρήκε στο σώμα παίκτη της Μπρένφορντ. Η τύχη του γύρισε για τα καλά την πλάτη. Όπως συνέβη και στο 19′ όταν ο Κονατέ άθελά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Άλισον! Έτσι, οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0.

Η Μπρέντφορντ ήταν… φαρμάκι όταν έβγαινε μπροστά με την άμυνα της Λίβερπουλ να μην εμπνέει εμπιστοσύνη και τόσο πολύ. Κάτι που επιβεβαιώθηκε στο 42′ με τον Γουίσα να διπλασιάζει τα τέρματα των γηπεδούχων με κεφαλιά. Ο Άλισον έδιωξε την μπάλα, όμως, εκείνη είχε ήδη περάσει την τελική γραμμή.

Στο ημίχρονο ο Κλοπ έκανε τρεις αλλαγές: οι δύο είχαν να κάνουν με την άμυνα της Λίβερπουλ. Μιας και ο Φαν Ντάικ και ο Τσιμίκας αντικαταστάθηκαν από τους Μάτιπ και Ρόμπερτσον στη συνέχεια. Οι φιλοξενούμενοι ήθελαν να σημειώσουν ένα γρήγορο γκολ και αυτό συνέβη στο 50′ με τον Τσάμπερλεϊν που μείωσε σε 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι από ένα σημείο και έπειτα βγήκαν μπροστά. Ήθελαν να πιέσουν όσο πιο πολύ γινόταν, ώστε να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα. Οι χώροι πίσω ήταν πολλοί και η Μπρέντφορντ τους εκμεταλλεύτηκε, όπου και σημείωσε και τρίτο γκολ με τον Εμπουεμό στο 83′. Το 3-1 έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα με τη Λίβερπουλ να κάνει το χειρότερο δυνατό ξεκίνημα για τη νέα σεζόν!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ