ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
«Πόλεμος» στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα – Ο Λαπόρτα θέλει Τσάβι, οι υπόλοιποι όχι
Αντσελότι: «Καλή η Σίτι, αλλά η Τσέλσι μας είχε δυσκολέψει περισσότερο…»
Φόντεν, ζωγράφισες – Δημιούργησε την κορυφαία 11αδα στην ιστορία της Premier League (vid)
Τσάβι για Ρεάλ Μαδρίτης: «Απέκλεισαν δύο φορές την κορυφαία ομάδα του κόσμου – Είναι εκπληκτικοί»
H DIARIOAS στέλνει τον Τσάμπι Αλόνσο εκεί που θέλουν να τον δουν ελάχιστοι
Champions League: Τα στοιχήματα και οι πιθανότητες των τεσσάρων φιναλίστ
Έντιν Τέρζιτς: Προσωρινά… μόνιμος στην Μπορούσια Ντόρτμουντ
Γιουνάιτεντ: Ο Ράτκλιφ δίνει… λευκή επιταγή στον Ζιντάν
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Primera División

H Μπαρτσελόνα κάνει… χαβαλέ με τέτοιο Ντεμπελέ! (vid)

Με πρωταγωνιστή τον Ουσμάν Ντεμπελέ, ο οποίος σημείωσε το μοναδικό γκολ, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Ατλέτικο Μαδρίτης.

H Μπαρτσελόνα κάνει… χαβαλέ με τέτοιο Ντεμπελέ! (vid)

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ από τον Ιανουάριο του 2022, μέχρι και τον Ιανουάριο του 2023 έχει σημειώσει τρομακτική βελτίωση! Ο Γάλλος εξτρέμ έδειξε γι’ ακόμη μία φορά την κλάση και την ποιότητά του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα στο εκτός έδρας ματς κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της La Liga.

Ο νεαρός εξτρέμ ήταν αυτός που σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στη νίκη με σκορ 1-0 των Καταλανών επί των Μαδριλένων. Μάλιστα, ο σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα» είχε και δοκάρι!

Έτσι, η Μπαρτσελόνα είναι πρώτη στη βαθμολογία έχοντας 41 βαθμούς και διαφορά τριών πόντων από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης που ηττήθηκε από τη Βιγιαρεάλ.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι δύο ομάδες έδειχναν πως ήθελαν πολύ τη νίκη: η κάθε μία για τους δικούς της λόγους, όπως είναι λογικό και επόμενο.

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα με την ταχύτητά τους και τις πάσες τους έκαναν δύσκολη τη ζωή των γηπεδούχων. Και κάπως έτσι έμελλε να πάρουν το προβάδισμα. Οι Καταλανοί άλλαξαν ωραία την μπάλα από τη μέση και μπροστά με τον Ντεμπελέ να ξεκινάει μία κούρσα και να την τελειώνει με ιδανικό τρόπο. Ο Γάλλος εξτρέμ με αυτό τον τρόπο έκανε το 1-0 για τους φιλοξενούμενους στο 21′.

Μάλιστα, ο ταλαντούχος ακραίος επιθετικός πολλές φορές κατάφερε να προκαλέσει τον φόβο και τον… τρόμο στην άμυνα της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ειδικά στον Ρεϊνίλντο που δεν μπορούσε, παρά με φάουλ, να τον σταματήσει! Οι Μαδριλένοι χρειάστηκαν αρκετοί ώρα, ώστε να βγουν και πάλι μπροστά, προκειμένου να γίνουν απειλητικοί με τον δικό τους τρόπο. Αλλά και πάλι χωρίς κάτι σημαντικό!

Στο 62′ ο Ντεμπελέ είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι, μετά από δικό του σουτ. Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα έδιωξαν από την περιοχή τους με βαθιά μπαλιά. Ο Γάλλος έκανε ωραίο κοντρόλ, έτρεξε τον Ρεϊνίλντο και στο τέλος η προσπάθειά του, μετά από κόντρα του Σάβιτς, κατέληξε στο δοκάρι της εστίας του Όμπλακ.

Από εκεί και πέρα η Μπαρτσελόνα ήξερε πολύ καλά τι έπρεπε να κάνει. Οι φιλοξενούμενοι κράτησαν όσο το δυνατόν περισσότερο την μπάλα και στο τέλος επικράτησαν με σκορ 1-0, παίρνοντας ένα πολύ μεγάλο «διπλό» απέναντι σε μία πολύ μαχητική ομάδα!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ