ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Τρίβει τα χέρια του ο Πότερ με την άφιξη του Φέλιξ: «Θα κάνει τη διαφορά» (pic)

Απόλυτα ευχαριστημένος με την προσθήκη του Φέλιξ στο ρόστερ της Τσέλσι είναι ο προπονητής της, Γκρέιαμ Πότερ.

Τρίβει τα χέρια του ο Πότερ με την άφιξη του Φέλιξ: «Θα κάνει τη διαφορά» (pic)

Ο Γκρέιαμ Πότερ δήλωσε ότι αναμένει από τον Ζοάο Φέλιξ, να κάνει τη διαφορά στην επίθεση, αφού ο 23χρονος Πορτογάλος διεθνής εντάχθηκε σήμερα (11/1) στην Τσέλσι με δανεισμό από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος επιθετικός παραχωρήθηκε δανεικός στην ομάδα του Λονδίνου μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς η ομάδα του Λονδίνου προσπαθεί να διορθώσει τα επιθετικά προβλήματα και να ανέβει στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, όπου αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη 10η θέση με 25 βαθμούς σε 17 αγώνες.

Η άφιξη του Πορτογάλου επιθετικού στο «Στάμφορντ Μπριτζ» έρχεται μετά τους τραυματισμούς των Ραχίμ Στέρλινγκ, Κρίστιαν Πούλισιτς και Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ. «Είναι ένας ποιοτικός παίκτης, θα κάνει τη διαφορά στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του», είπε ο προπονητής της Τσέλσι στους δημοσιογράφους πριν από την αυριανή (12/1) εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φούλαμ για το πρωτάθλημα. «Είναι νέος, αλλά έχει ακόμα πολλές καλές εμπειρίες. Ήμουν ενήμερος για την πιθανή συμφωνία και χαίρομαι που είναι εδώ», πρόσθεσε.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Η άφιξη Φέλιξ φέρνει απομάκρυνση Ομπαμεγιάνγκ;

Ο Πότερ είπε ότι ο Ομπαμεγιάνγκ είναι έτοιμος να επιστρέψει για το παιχνίδι, αλλά ο επιθετικός μέσος Πούλισιτς θα μείνει εκτός για έως και δύο μήνες αφού τραυματίστηκε κατά την ήττα με 1-0 στο πρωτάθλημα από τη Μάντσεστερ Σίτι την περασμένη εβδομάδα. «Ο Πιέρ είναι καλά και θα είναι στην ομάδα. Ο Λόφτους-Τσικ επιστρέφει επίσης στις προπονήσεις. Ο Κρίστιαν Πούλισιτς δεν είναι έτοιμος, θα είναι μερικούς μήνες εκτός νομίζουμε. Ο Ραχίμ Σέρλινγκ ελπίζουμε να λείψει λιγότερο. Ο Ρις Τζέιμς επίσης επέστρεψε», πρόσθεσε.

Τέλος, με την Τσέλσι να έχει κερδίσει μόνο δύο από τα 10 τελευταία παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, η πίεση στον Πότερ αυξάνεται για να αλλάξει τα πράγματα. «Πρέπει να καταλάβεις ότι είναι μέρος της δουλειάς», είπε ο Άγγλος τεχνικός όταν ρωτήθηκε για το πώς χειρίζεται την κριτική. «Υπάρχει πάντα πίεση και όσο πιο ψηλά ανεβαίνεις, ειδικά σε έναν σύλλογο όπως η Τσέλσι με τέτοια ιστορία και παράδοση, και τις απαιτήσεις της, τότε φυσικά υπάρχει θόρυβος και κριτική. Είναι όλα όσα θα περίμενες, αλλά πρέπει απλώς να παραμείνεις δυνατός και να συνεχίσεις να προσπαθείς να βελτιώνεσαι. Αναγνωρίζω ότι τα αποτελέσματά μας δεν ήταν αρκετά καλά, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να προχωράμε».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ