ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Οι «λύκοι» έγιναν… αρνάκια μπροστά στον Χάαλαντ! (vid)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος σημείωσε τρία γκολ, η Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε 3-0 στο «Έτιχαντ» της Γουλβς.

Οι «λύκοι» έγιναν… αρνάκια μπροστά στον Χάαλαντ! (vid)

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πριν καν ακόμα φορέσει τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, έδειχνε ότι είναι ένα πυρηνικό… όπλο. Ένας παίκτης που μπορεί να βάλει στα δίχτυα οποιαδήποτε άμυνα. Οποιαδήποτε ομάδα. Ωστόσο, αυτό που κάνει φέτος με τους «πολίτες» στην Premier League απλά δεν… υπάρχει!

Ο νεαρός φορ είχε κέφια στο εντός έδρας ματς των πρωταθλητών Αγγλίας κόντρα στη Γουλβς στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής του αγγλικού πρωταθλήματος. Ο Χάαλαντ σημείωσε και τα τρία γκολ της ομάδας του στη νίκη επί των «λύκων» με σκορ 3-0, φτάνοντας ήδη τα τέσσερα χατ- τρικ για φέτος μόλις σε 19 παιχνίδια με τη Σίτι!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Μάντσεστερ Σίτι έκανε γνωστούς και ξεκάθαρους τους στόχους της: ήθελε ένα γκολ όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η Γουλβς είχε ελάχιστες επαφές με την μπάλα. Οι παίκτες της προσπαθούσαν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους να σταματήσουν τους γηπεδούχους. Τις πιο πολλές φορές τα κατάφερναν.

Η Σίτι με τους Γκρίλις και Μαχρέζ από τα πλάγια προσπαθούσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των «λύκων». Ο Κόλις σε αρκετές περιπτώσεις ήταν εκεί που έπρεπε τη στιγμή που έπρεπε και έσωσε την ομάδα του πολλές φορές. Όχι, όμως και στο 40′, όπου ο Ντε Μπρούιν με «γλυκιά» σέντρα βρήκε το κεφάλι του Χάαλαντ και εκεί πέρα έγινε το 1-0. Παράλληλα, ξεκίνησε το one man show του νεαρού φορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Γκουαρντιόλα συνέχισαν στο ίδιο τέμπο. Στο 50′ ο Γκουντογκάν κέρδισε πέναλτι σε άτσαλο μαρκάρισμα εντός περιοχής από τον Νέβες. Ο Χάαλαντ από τα έντεκα βήματα ήταν εύστοχος ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0. Κάπου εκεί όλα έδειχναν να έχουν τελειώσει ουσιαστικά, πολύ πριν συμπληρωθούν τα 90 λεπτά.

Το κερασάκι στην τούρτα της Σίτι μπήκε στο 54′ όταν ο Σα έκανε ένα φτηνό λάθος. Η μπάλα πήγε στον Μαχρέζ και εκείνος έδωσε έτοιμο γκολ στον Χάαλαντ, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Έτσι, ο άσος των πρωταθλητών Αγγλίας έφτασε ήδη τα τέσσερα τέρματα χατ- τρικ στην καριέρα του στην Premier League, έχοντας αγωνιστεί μόλις 19 φορές! Παράλληλα, έχει από τώρα 24 στο πρωτάθλημα, δείχνοντας ότι δύσκολα θα χάσει την κορυφή.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έδωσαν χρόνο συμμετοχής και σε άλλους παίκτες, έριξαν ρυθμό και εν τέλει επικράτησαν με σκορ 3-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ