ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Νάπολι, άσε τα (κρύα) αστεία: Τους πήγες στο -13! (vids)

Η Νάπολι επικράτησε εντός έδρας της Ρόμα με σκορ 2-1 και έτσι συνεχίζει να μεγαλώνει τη διαφορά από τους... από κάτω της!

Νάπολι, άσε τα (κρύα) αστεία: Τους πήγες στο -13! (vids)

Η Νάπολι φέτος δεν έχει αντίπαλο. Δεν το λέμε εμείς. Δεν το λένε οι παίκτες του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Αλλά η ίδια η βαθμολογία της Serie A, μιας και οι «παρτενοπέι», έχουν… χτίσει διαφορά με τις άλλες ομάδες που φτάνει τους 13 βαθμούς!

Οι Ναπολιτάνοι επικράτησαν εντός έδρας με σκορ 2-1 της Ρόμα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος. Πλέον λίγοι μπορούν να σκεφτούν πως η ομάδα του Νότου θα χάσει αυτή την κούπα!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Τόσο η Νάπολι, όσο και η Ρόμα στα πρώτα λεπτά του ματς έδειχναν κάπως φοβισμένες και μουδιασμένες. Παρόλα αυτά όσο περνούσε η ώρα οι γηπεδούχοι πατούσαν ολοένα και καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έδειχναν ότι μπορούσαν με κάποιο τρόπο, όπως έχουν κάνει φέτος τόσες και τόσες φορές, να πάρουν το προβάδισμα.

Όπως και έγινε. Οι παίκτες του Σπαλέτι είδαν τον Όσιμεν στο 17΄ να κατεβάζει την μπάλα με πολύ ωραίο τρόπο, μετά τη σέντρα του Κβαρατσέλια και να την κρατάει στην κατοχή του. Όμως, το τελείωμά του ήταν ακόμη καλύτερο και έτσι από κοντά έκανε το 1-0.

Αλλά η Νάπολι παρά την υπεροχή της και τις ευκαιρίες που είχε δεν σημείωσε και δεύτερο τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρόμα έδειξε να είναι πιο αποφασιστική και να πατάει καλύτερα στα πόδια της. Η Νάπολι έδειχνε να είναι λίγο κουρασμένη και γενικά να προσπαθεί να προστατεύσει το υπέρ της αποτέλεσμα, παρά να σημειώσει και δεύτερο. Κάτι που μάλλον περισσότερο κακό, παρά καλό της έκανε στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, χωρίς όμως να φτάσουν να έχουν κάποια «καθαρή» ευκαιρία μπροστά από την εστία του Πατρίτσιο. Η καλύτερη στιγμή τους ήταν σε μία αντεπίθεση όταν ο Λοθάνο αντί να πασάρει, έχοντας τόσο αριστερά, όσο και δεξιά συμπαίκτη, προσπάθησε να τελειώσει μόνος του τη φάση με τον Πορτογάλο κίπερ να διώχνει το σουτ του σε κόρνερ.

Η Ρόμα από την άλλη ήταν πιο επιθετική. Οι φάσεις που είχαν οι φιλοξενούμενοι ήταν καλές και έδειχναν… αντίδραση. Αυτό επιβεβαιώθηκε με το γκολ του Ελ Σαραουΐ στο 75′. Ο Ιταλός στράικερ από δύσκολη γωνία νίκησε τον Μερέτ, κάνοντας το 1-1. Αλλά η χαρά των Ρωμαίων δεν κράτησε πολύ. Και αυτί γιατί ο Σιμεόνε στο 86′ με ωραίο σουτ εντός περιοχής έδωσε και πάλι το προβάδισμα στη Νάπολι, κάνοντας το 2-1.

Από εκεί και πέρα ήταν εύκολη υπόθεση για τους γηπεδούχους να κρατήσουν την μπάλα και το υπέρ τους αποτέλεσμα. Το 2-1 έμεινε ως το τέλος και πήραν ακόμη μία σπουδαία εντός έδρας νίκη.










Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ