ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
FACE CONTROL

Κέιλορ Νάβας: Είναι υποτιμημένος, αλλά όχι… τελειωμένος!

O Κέιλορ Νάβας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τη Νότιγχαμ Φόρεστ ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν και θέλει να δώσει απαντήσεις!

Κέιλορ Νάβας: Είναι υποτιμημένος, αλλά όχι… τελειωμένος!

O Κέιλορ Νάβας δεν είναι κανένας τυχαίος: είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η Ρεάλ Μαδρίτης επί Ζινεντίν Ζιντάν πριν από μερικά χρόνια κατέκτησε τρία σερί Champions League. Ένα παραπάνω από την τωρινή του ομάδα. Τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Είναι σαν το ρητό που λέει: «Μόνος μου και όλοι σας».

Ο Κοσταρικανός από μικρός έμαθε να το εφαρμόζει στη ζωή του στο γήπεδο. Άλλωστε και η θέση που διάλεξε για να υπηρετήσει αυτό του έδειξε. Ο Λατίνος κίπερ από μικρός έπρεπε να… χαλάει το παιχνίδι των άλλων. Να είναι εκείνος που θα σταματούσε τους επιθετικούς από ακόμη ένα γκολ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ: Όταν η Άρσεναλ απέκτησε τον Αντρέι Αρσάβιν!

Ο Κέιλορ Νάβας βρέθηκε μόνος του και όταν ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ή την Παρί Σεν Ζερμέν. Όχι γιατί κανείς δεν τον πίστευε ή δεν τον ήθελε. Μα γιατί καμία από τις δύο παραπάνω ομάδες δεν τον εκτίμησε πραγματικά. Η μία μόλις βρήκε την ευκαιρία απέκτησε τον Τιμπό Κουρτουά και η άλλη τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα. Αλλού αν ήταν θα του είχαν κάνει… άγαλμα. Ωστόσο, ούτε στην Ισπανία, ούτε στη Γαλλία οι υπηρεσίες του έπιασαν τόπο.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν έχασε την ευκαιρία. Τον έκανε δικό της μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν, μιας και δεν υπάρχει οψιόν αγοράς. Αλλά το σημαντικό είναι που θα βρει η αρχή του Καλοκαιριού τη Νότιγχαμ; Ο Νάβας δεν πήγε εκεί για να… βυθιστεί μαζί της. Αλλά για να την βγάλει και πάλι στον αφρό. Μα και να δώσει τις απαντήσεις του. Ακόμη και αν μοιάζει ακατόρθωτο για την ώρα. Αλλά, όπως είπαμε… Μόνος του και όλοι τους!

Κέιλορ Νάβας: Τα καλύτερά του… χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Δεν ήταν μόνο οι εμφανίσεις του με τη Λεβάντε. Ο Κέιλορ Νάβας έκανε πράγματα και θαύματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας το 2014! Ήταν αναμενόμενο ότι κάποια ομάδα θα τον έκανε δικό της: αυτή ήταν η Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» δεν εντυπωσίασε τον κόσμο της με αυτή τη μεταγραφική κίνηση. Ωστόσο, το έκανε εντός αγωνιστικού χώρου με τις επεμβάσεις του ο Λατίνος κίπερ.

Η ιστορία έδειξε και επιβεβαίωσε πως αυτή η μεταγραφή έβγαλε 100% τα χρήματά της (κόστισε μόλις δέκα εκατομμύρια ευρώ), μιας και ο Νάβας ήταν κάτι παραπάνω από σημαντικός και καθοριστικός τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων για την ισπανική ομάδα. Ειδικά στο Champions League.

Παρόλα αυτά η διοίκηση του συλλόγου πάντα ήθελε κάποιον πιο… γκλαμουράτο. Κάποιον που να είναι πιο φανταχτερός. Γι’ αυτό τον λόγο και η Ρεάλ Μαδρίτης κινήθηκε για την απόκτηση του Τιμπό Κουρτουά, μόλις της δόθηκε η ευκαιρία. Μία κίνηση που έκανε τον Νάβας να καταλάβει ότι όχι μόνο περίσσευε αλλά και ότι κάποιοι δεν τον εκτίμησαν ποτέ.

Όλα έδειχναν ότι η Παρί ήταν μία λύση ανάγκης

Ο Κέιλορ Νάβας είναι από εκείνους τους παίκτες που γίνονται πρώτο θέμα στα ΜΜΕ για έναν και μόνο λόγο: για τις εμφανίσεις του εντός αγωνιστικού χώρου. Κανένα σκάνδαλο, κανένα πολυτελές πάρτι ή κάποιο lifestyle ανάλογο με τις ομάδες που έχει περάσει. Η Παρί Σεν Ζερμέν καλώς ή κακώς είναι μία ομάδα που χρειάζεται παίκτες που να είναι λαμπροί σαν τον πύργο του Άιφελ και εκτός γηπέδων.

Αυτός ο «γάμος» φαινόταν εξ αρχής ότι γίνεται λόγω ανάγκης. Όχι λόγω συναισθήματος. Όχι γιατί ο ένας πίστευε βαθιά στον άλλον και ότι μαζί θα μπορούσαν να φτάσουν κάπου ψηλά. Εν τέλει κάτι τέτοιο επιβεβαιώθηκε όταν η γαλλική ομάδα απέκτησε τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα στο τσάμπα από τη Μίλαν το καλοκαίρι του 2021.

Ο Κοσταρικανός ναι μεν ήθελε να παραμείνει για να παλέψει στα ίσα για μία θέση. Όμως, παρά τα λάθη του Ιταλού -ειδικά στο Champions League- δεν κατάφερε να πετύχει αυτό που επιθυμούσε. Ήταν και πάλι θέμα χρόνου να βγει με μία βαλίτσα στο χέρι μέχρι να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η πιο δύσκολη αποστολή του Κέιλορ Νάβας!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ τόσο στη μεταγραφική περίοδο του Καλοκαιριού, όσο και σε αυτή του Ιανουαρίου απέκτησε πολλούς και σημαντικούς παίκτες. Είναι αυτό το δημοσιογραφικό κλισέ με τα «μεγάλα ονόματα». Όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορούν 11 καλές και ποιοτικές μονάδες να συντάξουν ένα καλό και αποτελεσματικό σύνολο.

Έτσι, η αγγλική ομάδα είναι ένα από τα πρώτα φαβορί για… φούντο στο τέλος της σεζόν. Η άμυνά της μπάζει στην κυριολεξία. Ο Κέιλορ Νάβας έχει δώσει πολλές μάχες όλα αυτά τα χρόνια για να διεκδικήσει τίτλους, πρωτιές, τρόπαια. Απέναντι σε σπουδαίους και έμπειρους επιθετικούς.

Πλέον είναι η ώρα του Νάβας να δώσει… ρέστα για να καταφέρει κάτι που μοιάζει σχεδόν αδύνατον: να κρατήσει τη Φόρεστ στην Premier League.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ