ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εθνικές Ομάδες

Μέσι: «Ο Θεός επέλεξε την κατάλληλη στιγμή για να με κάνει πρωταθλητή κόσμου!» (vid)

Ο Λίο Μέσι μίλησε στην αργεντίνικη εφημερίδα Ole για το πρόσφατο Mundial, αλλά και για τις σκέψεις περί του μέλλοντός του.

Μέσι: «Ο Θεός επέλεξε την κατάλληλη στιγμή για να με κάνει πρωταθλητή κόσμου!» (vid)

Ακόμα μια εκτενή συνέντευξη παραχώρησε ο Λιονέλ Μέσι. Ο 35χρονος σούπερ σταρ και πρωταθλητής κόσμου με την Εθνική Αργεντινής μίλησε σε μέσο ενημέρωσης της χώρας του και συγκεκριμένα στην εφημερίδα «Ole». Εκεί αναφέρθηκε φυσικά στην κατάκτηση του Μundial και στα όσα συνέβησαν πριν και μετά τον τελικό της 18ης Δεκεμβρίου 2022. Ο Αργεντίνος μάγος της μπάλας δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την ομάδα του, την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ έκανε μια αποκάλυψη σχετικά με το μέλλον του.

«Πίσω από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου υπάρχει μεγάλη θυσία ήττες και σκληρές συνθήκες που έπρεπε να αντιμετωπίσω. Όταν είδα το τρόπαιο εκεί αμέσως αισθάνθηκα ότι ήθελα να το αγγίξω, να το φιλήσω. Μέχρι σήμερα είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή, βλέποντάς τη σήμερα είναι πολύ πιο συναισθηματική. Παρακολουθώ όλα τα βίντεο που εμφανίζονται στα κοινωνικά δίκτυα», είπε αρχικά ο Λίο Μέσι.

Όσο για το γεγονός πως κοιμήθηκε μαζί με το τρόπαιο του Mundial ανέφερε: «Την ημέρα που φτάσαμε στη χώρα κοιμήθηκα 1 ή 2 ώρες το πολύ. Εκείνο το βράδυ, η κούπα κοιμήθηκε στο δωμάτιό μου, δεν ξέρω πώς αλλά κατέληξε εκεί. Τότε, ο Ροντρίγκο μπήκε στο δωμάτιό μου και μου είπε να το φωτογραφίσω.»

Για την ήττα από τη Σαουδική Αραβία: «Προφανώς φοβήθηκα πολύ γιατί το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε όπως περιμέναμε. Όμως όλη η δύναμη του ομίλου φάνηκε μετά το παιχνίδι που κερδίσαμε με το Μεξικό. Κόντρα στην Σ. Αραβία, ήταν ένα από τα χειρότερα παιχνίδια μας.

Ο Μέσι παρακαλούσε να τελειώσουν όλα…

Για το νικητήριο πέναλτι: Πολλοί είπαν για τον Ντιέγκο ή τη γιαγιά μου, αλλά παρακαλούσα τον Κασέτε (Μοντιέλ) να σκοράρει το πέναλτι και να τελειώσει τα πάντα. Ήμουν σίγουρος ότι ο Θεός θα μου έδινε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν ξέρω γιατί, αλλά το ένιωσα έντονα. Διάλεξε την καλύτερη στιγμή.

– Ο Σκαλόνι σου σώζει τη φανέλα με το «10», θα αφήσουμε την πόρτα ανοιχτή για το 2026; «Σου λέω… Ούτε εγώ προπορεύομαι. Αλλά αυτό επαναλαμβάνω και θα το επαναλάβω. Λόγω ηλικίας και χρόνου, νομίζω ότι είναι δύσκολο. Εξαρτάται όμως από το πώς θα πάει η καριέρα μου. Κοντεύω τα 36 και πρέπει να δω τι θα κάνω με την καριέρα μου. Αυτό που θα κάνω θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα.




Δεν ξέρω αν θα είμαι στο Mundial το 2026, πάντα έλεγα λόγω ηλικίας μου φαίνεται ότι είναι πολύ δύσκολο. Μου αρέσει να παίζω ποδόσφαιρο, μου αρέσει αυτό που κάνω και όσο είμαι καλά και νιώθω σε φυσική κατάσταση και συνεχίζω να το απολαμβάνω, θα το κάνω. Αλλά φαίνεται δύσκολο. Κράτησα τα πάντα από τον τελικό: τα παπούτσια, τα μπλουζάκια.. Όλα είναι εκεί στην ιδιοκτησία της ομοσπονδίας και τώρα τον Μάρτιο, θα πάω τα πάντα στη Βαρκελώνη, όπου έχω τα πράγματά μου και τις αναμνήσεις μου.»

Για τον φόρο τιμής της Παρί: «Δεν μου αρέσουν αυτά τα πράγματα. Αν και προφανώς το εκτιμώ και ήταν κάτι πολύ ωραίο. Ντρέπομαι που είμαι το κέντρο της προσοχής και μου φέρονται έτσι. Αλλά ήταν ωραίο να έχω την αναγνώριση όλων των ανθρώπων εδώ στο Παρίσι».

Για το μέλλον του στην «αλμπισελέστε» ο Μέσι ήταν λακωνικός: «Θα μείνω λίγο ακόμα, πρέπει να το απολαύσουμε.

«Το να μπορώ να πω ότι είμαστε Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, ότι είμαι Παγκόσμιος Πρωταθλητής, είναι αυτό που επιδίωξα σε όλη μου την καριέρα. Είναι κάτι μοναδικό. Το να μπορώ να πω ότι έχω κερδίσει τα πάντα στην καριέρα μου είναι απλώς τρελό», συμπλήρωσε ο Μέσι.

Ο σούπερ σταρ της Παρί αποκάλυψε το τι θα κάνει μόλις τελειώσει την καριέρα του. Δεν ανέφερε σε ποια ομάδα θέλει να σταματήσει, αλλά για μετά την απόσυρσή του: «Όταν τελειώσω την καριέρα μου, θα επιστρέψω για να ζήσω στη Βαρκελώνη, είναι το σπίτι μου.»

Τέλος, αναφέρθηκε στο αν μίλησε με τον Μπαπέ στον τελικό της Ντόχα: «Ναι, ναι, μιλήσαμε για το παιχνίδι, για τους πανηγυρισμούς, για το πώς ζούσαν στην Αργεντινή εκείνες τις μέρες που έκανα διακοπές και για τους πανηγυρισμούς που κάναμε. Τίποτα παραπάνω.»

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ