ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ξεσκαρτάρισμα Τεν Χαγκ στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ – Η «μαύρη λίστα»! (pic)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έρικ Τεν Χαγκ σκέφτεται να ξεσκαρτάρει το ρόστερ της Γιουνάιτεντ το ερχόμενο καλοκαίρι. Ποιοι κουνούν μαντήλι;

Ξεσκαρτάρισμα Τεν Χαγκ στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ – Η «μαύρη λίστα»! (pic)

Ο Έρικ Τεν Χαγκ θέλει να βάλει τη σφραγίδα του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σκοπός του είναι η παραμονή στον αγγλικό σύλλογο για όσα χρόνια είναι δυνατό και να αφήσει το στίγμα του στην ιστορία του. Και φυσικά να κάνει τους φίλους του κλαμπ να μην αναπολούν την εποχή που κόουτς ήταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ένας τρόπος είναι το «λίφτινγκ» στο ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων», πράγμα το οποίο αναμένεται να κάνει ο Τεν Χαγκ το καλοκαίρι.

Ως τώρα η Γιουνάιτεντ τα πηγαίνει σχετικά ικανοποιητικά. Ο… κακός μπελάς, Κριστιάνο Ρονάλντο, αποχώρησε και έτσι η ομάδα σαν να πήρε ανάσα, διότι μάλλον την έπνιγε ο Πορτογάλος νυν παίκτης της Αλ Νασρ. Ο Τεν Χαγκ δεν τα πήγε ποτέ καλά με τον CR7 και έτσι το διαζύγιο ήταν αναπόφευκτο. Ο Ολλανδός τεχνικός πλέον έχει την απόλυτη ευχέρεια για να κάνει ό,τι κινήσεις θελήσει προκειμένου να επιστρέψει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκεί που ανήκει, στην κορυφή.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Λόγια νικητή από τον Σάμπιτζερ…

Ποιοι αποχωρούν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μια από τις κινήσεις αυτές είναι το ξεσκαρτάρισμα στο υπάρχον ρόστερ. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Στιβ Μπέιτς, ο πρώην προπονητής του Άγιαξ έχει ήδη σημειώσει ποιους ποδοσφαιριστές δεν υπολογίζει ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Πρώτος από όλους είναι φυσικά ο Χάρι Μαγκουάιρ. Ο Άγγλος στόπερ και εκ των αρχηγών της Γιουνάιτεντ πιθανότατα θα πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι, μιας και έχει σταματήσει να εμπνέει εμπιστοσύνη τόσο στον προπονητή όσο και στον κόσμο του συλλόγου. Πρόθεση και του ίδιου είναι η λύση της συνεργασίας του με τους «μπέμπηδες» για να μην διακινδυνεύσει τις κλήσεις προς την εθνική Αγγλίας.

Συνεχίζουμε με τον Σκοτ ΜακΤόμινεϊ. Ο Σκωτσέζος ανασταλτικός μέσος τραυματίστηκε πρόσφατα και μολονότι ξεκίνησε στο βασικό σχήμα στην αρχή της σεζόν, ο Κασεμίρο μοιάζει ανίκητος στην ιεραρχία. Έχει συμβόλαιο ως το 2025 και όπως με τον Μαγκουάιρ έτσι και με τον ΜακΤόμινεϊ, η Γιουνάιτεντ θα ψάξει ομάδα να τον πουλήσει.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας Μαγκουάιρ

Άλλος ένας μέσος της παρέας είναι ο Ντόνι φαν ντε Μπεκ. Μολονότι ήταν από τα «χρυσά παιδιά» του Άγιαξ επί Τεν Χαγκ, στο Μάντσεστερ ο Ολλανδός χαφ δεν τα πηγαίνει καλά και η αποχώρησή του μοιάζει αναπόδραστη. Προχωράμε μπροστά στην επίθεση και θα δούμε τον Αντονί Μαρσιάλ. Ο Τεν Χαγκ τον έχει χρησιμοποιήσει σε 14 ματς φέτος με τον Γάλλο να έχει σκοράρει έξι φορές. Ήδη αναζητά επιθετικό η ομάδα ακόμα και αν πήρε τον Βέγκχορστ τον προηγούμενο μήνα.

Tελειώνουμε τη λίστα αυτή με δυο δανεικούς αμυντικούς. Ο ένας είναι ο στόπερ, Έρικ Μπαϊγί, που παίζει στη Μαρσέιγ και το καλοκαίρι θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ για να αποχωρήσει σχεδόν αμέσως όπως δείχνουν τα πράγματα. Ο άλλος είναι ο αριστερός μπακ, Άλεξ Τέλες, ο οποίος αγωνίζεται στη Σεβίλλη. Αμφότεροι δόθηκαν δανεικοί το καλοκαίρι του 2022.

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΜΑΣ ΣΤΟ YOUTUBE

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ