ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Γκαλτιέ έβαλε χοντρό… χέρι στους παίκτες της Παρί: «Όλοι θα παίζετε για τον Μέσι»

Ο τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του που δεν... προστάτεψαν τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Γκαλτιέ έβαλε χοντρό… χέρι στους παίκτες της Παρί: «Όλοι θα παίζετε για τον Μέσι»

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν, είναι και θα παραμείνει για πολύ καιρό ακόμη κομβικός παίκτης για την Παρί Σεν Ζερμέν: ναι μεν στην ομάδα υπάρχουν πολλοί και σπουδαίοι παίκτες. Ωστόσο, λίγοι είναι εκείνοι που μπορούν να συνδυάσουν τα γκολ και τις ασίστ του Αργεντινού, ο οποίος ακόμη και στα 35 του μπορεί με μία κίνηση ή με μία ενέργεια να πάρει ένα ματς μόνος του. Όπως έγινε και στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Τουλούζ.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Κριστόφ Γκαλτιέ. Ο τεχνικός της γαλλικής ομάδας είχε πολλά παράπονα από τους παίκτες του και αυτό το εξέφρασε με δηλώσεις του στη «Le Parisien». Ο έμπειρος προπονητής θέλει και έχει τονίσει όλοι οι υπόλοιποι να τρέχουν, να πρεσάρουν και να μαρκάρουν… διπλά, προκειμένου ο Αργεντινός να είναι πιο χαλαρός και πιο ξεκούραστος.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παίζει όπως ακριβώς θέλει ο Τεν Χαγκ!

Ο Λιονέλ Μέσι ποτέ δεν ήταν από εκείνους που θα… κατάπιναν χιλιόμετρα. Πόσο μάλλον στα 35 του. Γι’ αυτό τον λόγο και ο προπονητής της Παρί θέλει να τον έχει όσο πιο φρέσκο γίνεται, ώστε να κάνει όταν πρέπει τη διαφορά, όπως μόνο εκείνος ξέρει:

«Έχω ζητήσει από την ομάδα πολλές φορές να παίζει για τον Λιονέλ Μέσι. Να κάνει πιο εύκολη τη ζωή του. Πρέπει οι υπόλοιποι παίκτες να κάνουν πιο εύκολη τη ζωή του σε μερικά πράγματα, προκειμένου και αυτός να μπορεί να αποδώσει στον μέγιστο βαθμό για εμάς. Οι συμπαίκτες του δεν πρέπει να τα περιμένουν όλα από εκείνον.

Αλλά θα πρέπει εκείνοι να δουλεύουν όσο το δυνατόν περισσότερο για χάρη του, προκειμένου εκείνος με τις πάσες του να κάνει πιο εύκολη τη ζωή μας», τα λόγια του, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Parisien».  Λιονέλ Μέσι: Αυτά ξέρει και αυτά... κάνει!

Λιονέλ Μέσι: Αυτά ξέρει και αυτά… κάνει!

Παλιά του τέχνη κόσκινο! Ο Λιονέλ Μέσι και φέτος κάνει πράγματα και θαύματα με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. Τι πιο σύνηθες για εκείνον. Ο Αργεντινός στράικερ έχει φτάσει ήδη σε όλες τις διοργανώσεις με τους Παριζιάνους τα 14 γκολ και τις 15 ασίστ. Απίθανα νούμερα. Και ακόμα η χρονιά έχει πολύ… ψωμί μπροστά της. Κάτι που σημαίνει ότι αυτά τα νούμερα θα… φουσκώσουν ακόμη περισσότερο. Αρκεί να είναι καλά. Αρκεί να έχει κέφι!

Δεν είναι η πρώτη, ούτε η τελευταία φορά άλλωστε που βλέπουμε τον Μέσι να έχει… τερματίσει τα κοντέρ. Αλλά το να το κάνει μέχρι και στα 35 του είναι κάτι ακόμη πιο δύσκολο και σπουδαίο ταυτόχρονα! Και λέει πολλά. Σε πολλούς!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ