ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Αϊντχόφεν

«Φυτιλιές» από Φαν Νίστελροϊ: «Όνειρο του Χάκπο ήταν η Γιουνάιτεντ, όχι η Λίβερπουλ» (pic)

Ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ αποκάλυψε πως είχε συμβουλέψει τον Χάκπο να πάει στη Γιουνάιτεντ, αλλά εκείνος άκουσε τον Φαν Ντάικ...

«Φυτιλιές» από Φαν Νίστελροϊ: «Όνειρο του Χάκπο ήταν η Γιουνάιτεντ, όχι η Λίβερπουλ» (pic)

Μια από τις σημαντικότερες μεταγραφές του Ιανουαρίου ήταν εκείνη του Κόντι Χάκπο. Η Λίβερπουλ κατόρθωσε να αποσπάσει την υπογραφή του Ολλανδού αριστερού εξτρέμ δίνοντας στην PSV Αϊντχόφεν 42 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι στιγμής ο παίκτης δεν έχει βρει δίχτυα με τη νέα του ομάδα, σε έξι συμμετοχές (τρεις στο πρωτάθλημα και τρεις στο FA Cup).

Η ως τώρα απόδοση του Χάκπο προβληματίζει τους ανθρώπους της Λίβερπουλ. Μιας και επένδυσαν στον 23χρονο αφότου αυτός είχε κάνει ένα εξαιρετικό Mundial με την Εθνική Ολλανδίας. Αλλά, αυτό ίσως είναι απόρροια της απόφασής του να μεταβεί στη Λίβερπουλ και όχι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με τα όσα λέει ο πρώην προπονητής του!

Συγκεκριμένα, ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ μίλησε για τον πρώην ποδοσφαιριστή του αποκαλύπτοντας τη συμβουλή που του είχε δώσει. Θυμίζουμε πως ο νυν προπονητής της Αϊντχόφεν έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στη Γιουνάιτεντ από το 2001 ως το 2006. Παράλληλα, ο 46χρονος Ολλανδός τεχνικός υποβάθμισε τη Λίβερπουλ την οποία ξεκάθαρα αντιπαθεί. Απόρροια της έχθρας της Γιουνάιτεντ με τους κόκκινους του Μερσεϊσάιντ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας A tribute to Ruud van Nistelrooy and the playground art of goalhanging - Planet Football

Η δήλωση του Φαν Νίστελροϊ για τον Χάκπο:

«Η μεταγραφή των ονείρων του ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν σε επαφή με τον Τεν Χαγκ από τον περασμένο Αύγουστο. Ήθελα κι εγώ να πάει στη Γιουνάιτεντ, είναι η ομάδα μου και την αγαπώ, αλλά επίσης είναι καλύτερη από τη Λίβερπουλ και προσφέρει περισσότερες δυνατότητες στους παίκτες της.

Όμως η Γιουνάιτεντ δεν έκανε προσφορά τον Ιανουάριο, οπότε τον συμβούλεψα να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι, αλλά κάτι συνέβη και αρνήθηκε να με ακούσει. Αντιθέτως, άκουσε τον Φαν Ντάικ που τον έβαλε στον πειρασμό να ενταχθεί στην ομάδα του, τη Λίβερπουλ. Γεγονός είναι ότι η Λίβερπουλ είναι δέκα φορές μικρότερη από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σε κάθε τομέα.

Νιώθω τυχερός που έπαιξα στους δύο μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Χάκπο θα είχε ήδη σκοράρει για τη Γιουνάιτεντ, έχει σπουδαίους χαφ που δημιουργούν πολλές ευκαιρίες όπως ο Φερνάντες, ο Κασεμίρο, ακόμη και ο Έρικσεν.»




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ