ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 8/2)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 8/2)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (22:10) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Ήττα σοκ για τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ από τη Νις πριν από λίγες μέρες με 1-3 και πλέον η διαφορά της από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν άνοιξε στους οχτώ βαθμούς. Τέλος στο αήττητο των Μασσαλών που δεν είχαν χάσει από την επανέναρξη και έπειτα και κατάφεραν να βρεθούν στη δεύτερη θέση, εκτοπίζοντας από εκεί τη Λανς. Κακή εμφάνιση από την ομάδα του Τούντορ, κυρίως αμυντικά όπως μαρτυρούν και τα τρία γκολ που δέχτηκε. Τα δύο στο πρώτο μέρος, μείωσε με τον Μαλινόφσκι στο 60', αλλά στο φινάλε ήρθε το τελικό 1-3. Μεγάλο ματς απέναντι στη μισητή Παρί, γεμάτο το Βελοντρόμ και… εκρηκτική ατμόσφαιρα απέναντι στην παρέα του Μέσι.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΜΑΡΣΕΪΓ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (22:10) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Δυσκολεύτηκε αρκετά και απέναντι στην Τουλούζ, συνεχίζοντας ένα σερί εμφανίσεων που δεν τις λες και ιδιαίτερα καλές. Τελικά τη λύση την έδωσε ο Μέσι με ένα υπέροχο γκολ στο 58', που έφερε την ανατροπή και το τελικό 2-1. Ο Φαν Ντεν Μπούμεν είχε ανοίξει το σκορ στο 20' για τους φιλοξενούμενους, ο Χακίμι είχε ισοφαρίσει στο 38'. Επαιξε χωρίς Εμπαπέ και Νεϊμάρ, ο πρώτος θα απουσιάσει σίγουρα και από το ντέρμπι με τη Μαρσέιγ στο Βελοντρόμ για το Κύπελλο. Μια δύσκολη κλήρωση για την Παρί και τον Γκαλτιέ που δεν μπορεί να ξεκουράσει παίκτες. Ο Γάλλος δήλωσε πως κάθε μέρα που βρίσκεται στο Παρίσι είναι και πιο πιεστική από την προηγούμενη.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΛΙΝΤΣ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Μετά από ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο, η Μάντσεστερ Γιουνάτεντ έβαλε τις βάσεις να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα και να φτάσει στη 13η διαδοχική επιτυχία της στο «Ολντ Τράφορντ»! Το τελευταίο της παιχνίδι ήταν το 3-2 από την Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς», ενώ το τελευταίο παιχνίδι που δεν κέρδισε εντός ήταν το 0-0 με τη Νιούκαστλ στις 16 Οκτωβρίου! Με πέναλτι του Φερνάντες στο 7’ και άλλο ένα γκολ του Ράσφορντ στο 62’, έπειτα από υποδειγματική ανάπτυξη και επιθετική λειτουργία, «καθάρισε» και ανέβηκε στην 3η θέση, στο -8 από την Άρσεναλ (που έχει ένα ματς λιγότερο). Ενδιάμεσα, είχε νικήσει δύο φορές τη Νότιγχαμ Φόρεστ για το Λιγκ Καπ Αγγλίας,
παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό. Στο ντέρμπι με τη Λιντς (σε κανένα από τα δύο, μιας και ακολουθεί στις 12/2 η επίσκεψη στο «Έλαντ Ρόουντ») δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Κασεμίρο. Εκτός για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς Στοίχημα και οι Άντονι, Μαρσιάλ, ΜακΤόμινεϊ, Έρικσεν, Φαν ντε Μπεκ.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΛΙΝΤΣ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η ήττα της Λιντς με 1-0 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν και το τελευταίο παιχνίδι του Τζέσε Μαρς στον πάγκο της, μιας και απομακρύνθηκε από τη θέση του ακριβώς έναν χρόνο μετά την πρόσληψή του. «Πλήρωσε» την κακή εικόνα το τελευταίο διάστημα, ένα διάστημα που βλέπει τη Λιντς να μένει χωρίς νίκη για 7 διαδοχικά παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Τελευταία νίκη της είναι το 4-3 επί της Μπόρνμουθ, αλλά αυτό πάει πίσω 3 μήνες (5/11). Προσωρινός αντικαταστάτης του θα είναι ο Μάικλ Σκουμπάλα και μαζί με τους Κρις Άρμας και Πάκο Γκαγιάρδο θα οδηγήσουν τη Λιντς στα δύο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Είναι μία συλλογική απόφαση, μαζί θα επιλέξουμε την ομάδα . Είναι ένα σπουδαίο παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό», είπε. Εκτός δίνονται οι Ντάλας, Φορσό, Γκρέι και Ροντρίγκο.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ