ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Η Άρσεναλ «μπούκωσε» για τα καλά και κάνει… νερά! (vid)

Η Άρσεναλ αν και καλύτερη δεν κατάφερε να επικρατήσει της Μπρέντφορντ, μένοντας στο 1-1 μέσα στο «Έμιρεϊτς».

Η Άρσεναλ «μπούκωσε» για τα καλά και κάνει… νερά! (vid)

H Άρσεναλ ήταν καλύτερη στο εντός έδρας ματς με την Μπρέντφορντ. Ωστόσο, αυτό δεν της έφτασε και έμεινε στο 1-1 στο εντός έδρας ματς στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι «κανονιέρηδες» δείχνουν στα τελευταία δύο παιχνίδια τους ότι δεν είναι φρέσκοι και αυτό δεν το έχουν αφήσει να περάσει… έτσι οι αντίπαλοί τους. Έτσι, οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα έχουν χάσει τέσσερις πέντε βαθμούς.

Το πρώτο γκολ του Λεάντρο Τροσάρ δεν έφτανε για τους γηπεδούχους. Πολύ καλή εμφάνιση από τους φιλοξενούμενους και τον Ιβάν Τόνεϊ, ο οποίος εκτός από ένα τέρμα είχε και ένα δοκάρι, αλλά και μερικές ακόμη καλές στιγμές.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Άρσεναλ ήταν αυτή που από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης επέβαλε τον ρυθμό της στον αγωνιστικό χώρο. Οι Λονδρέζοι με πολλές και κοντινές πάσες έφταναν με σχετική άνεση έξω από την εστία της Μπρέντοφορντ. Αλλά ως εκεί. Από εκεί και πέρα η άμυνα των φιλοξενούμενων και τα πολλά κορμιά στον άξονα και ενίοτε μέσα στην περιοχή της έκανε ακόμη πιο δύσκολη τη ζωή των παικτών του Αρτέτα.

Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι είχαν και εκείνοι τις καλές στιγμές τους. Μία από αυτές παραλίγο να τους βάλει και μπροστά στο σκορ. Στο 26′ ο Τόνεϊ από το ύψος του πέναλτι και όντας ελεύθερος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Ράμσντεϊλ. Η Άρσεναλ συνέχισε να πιέζει και να έχει την μπάλα στα πόδια της, χωρίς όμως να απειλήσει σοβαρά την εστία του Ράγια, ο οποίος στα σουτ που δέχτηκε ήταν πάντα ετοιμοπόλεμος και καλά τοποθετημένος.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα δεδομένα δεν άλλαξαν. Οι «κανονιέρηδες» όσο περνούσε η ώρα έδειχναν ολοένα και λιγότερο φρέσκοι. Ειδικά ο Σάκα και ο Μαρτινέλι με τον δεύτερο να βγαίνει στο 62′ με τον Τροσάρ να παίρνει τη θέση του και τέσσερα λεπτά αργότερα (66′) να δίνει το προβάδισμα στην Άρσεναλ. Ο Σάκα από τα δεξιά γύρισε πολύ ωραία την μπάλα με τον Βέλγο παίκτη από κοντά να νικάει τον Ράγια για το 1-0.

Ωστόσο, δεν έμελλε να το χαρεί και πολύ η πρωτοπόρος του πρωταθλήματος. Και αυτό γιατί ο Τόνει στο 74′ από κοντά, μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ράμσντεϊλ, έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Παρά την πίεση των γηπεδούχων το 1-1 έμεινε ως το τέλος με τους φιλοξενούμενους σε πολλές περιπτώσεις να «παγώνουν» τον ρυθμό, πέφτοντας κάτω χωρίς λόγο και ροκανίζοντας τον χρόνο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ