ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

«Τρίποντο» για την Ίντερ μέσω… Αρμενίας (vid)

Η Ουντινέζε ήθελε να κάνει τη ζημιά στην Ίντερ όμως Μιχιταριάν και Λαουτάρο είχαν άλλη άποψη. Νίκη με 3-1 για τους «Νεραντζούρι» στο Τζουζέπε Μεάτσα!

«Τρίποντο» για την Ίντερ μέσω… Αρμενίας (vid)

To γκολ του Μιχιταριάν έμελλε ουσιαστικα να χαρίσει τη νίκη στην Ίντερ στο παιχνίδι κόντρα στην Ουντινέζε. Οι Μιλανέζοι δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα όμως τελικά βρήκαν τον τρόπο και πήραν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς και βρέθηκαν ξανά μόνο στη 2η θέση της βαθμολογίας της Serie A. Ο Λουκάκου είχε δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του Ιντζάκι, ο Λόβριτς είχε ισοφαρίσει στο 43′ για τους φιλοξενούμενους. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Λαουτάρο στο φινάλε του αγώνα.

Το ματς

Νίκη και μόνο νίκη ήθελε απόψε η Ίντερ του Σιμόνε Ιντζάκι! Οι Μιλανέζοι υποδέχθηκαν την Ουντινέζε στο Τζουζέπε Μεάτσα στα πλαίσια της 23ης αγωνιστικής και μετά από τη νίκη της Μίλαν επί της Μόντσα ήξεραν πως μόνο με «τρίποντο» θα ήταν και πάλι μόνοι 2οι στη βαθμολογία της Serie A. Απέναντί τους είχαν μια σκληροτράχηλη ομάδα, η οποία στον πρώτο γύρο στο Φρίουλι τους είχαν φιλοδωρήσει με τέσσερα γκολ.

Η Ίντερ με τους Λουκάκου και Τζέκο στην επίθεσή της ήθελε από νωρίς να γεμίσει την αντίπαλη περιοχή και να πετύχει το γκολ που θα έδινε το προβάδισμα. Οι Μιλανέζοι ήταν αυτοί που πίεσαν πρώτοι στο ματς και επιβραβεύτηκαν γι’ αυτό. Στο 19′ ο Ντούμφρις έπεσε μέσα στη μεγάλη περιοχή και κέρδισε πέναλτι το οποίο δόθηκε έπειτα από εξέταση μέσω του VAR. Ο Λουκάκου ανέλαβε την εκτέλεση όμως ο Σιλβέστρι αντέδρασε σωστά απομακρύνοντας τον κίνδυνο. Η φάση όμως εξετάστηκε ξανά στο VAR το οποίο έδειξε πως ο Ιταλός τερματοφύλακας πατούσε εκτός γραμμής την ώρα της εκτέλεσης του Βέλγου. Μοιραία ο Λουκάκου επανέλαβε την εκτέλεση και στη δεύτερη φορά δεν αστόχησε και έκανε το 1-0.

Από εκείνο το σημείο το παιχνίδι έγινε πιο ανοιχτό με την Ουντινέζε να ανεβαίνει στο γήπεδο και να ψάχνει με ηρεμία την ισοφάριση. Μια ισοφάριση που εν τέλει βρήκε πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου χάρις το όμορφο τελείωμα του Λόβριτς στην πάσα του Περέιρα στην καρδιά της μεγάλης περιοχής της Ίντερ. Οι γηπεδούχοι στο 45′ έχασαν καλή στιγμή να περάσουν ξανά μπροστά με τον Ατσέρμπι και μοιραία το 1-1 συντρόφευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες έδειξαν ικανές να πάρουν το προβάδισμα και να πανηγυρίσουν τη νίκη. Η Ίντερ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως και η Ουντινέζε παρέμενε επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Λουκάκου και Τζέκο πάλεψαν με την αντίπαλη άμυνα τόσο για τους εαυτούς τους όσο και για τους συμπαίκτες τους ανοίγοντας συχνά πυκνά διαδρόμους με τις κινήσεις τους στην εστία του Σιλβέστρι. Όλα όμως κρίθηκαν στο 73′ ο Ουντότζι από πλευράς Ουντινέζε βρέθηκε μια ανάσα από το γκολ όμως με διπλή προσπάθεια δεν τα κατάφερε. Στην αντεπίθεση η Ίντερ τιμώρησε τον άσσο της Ουντινέζε καθώς ο Ντι Μάρκο βρήκε ιδανικά τον Μιχιταριάν και ο Αρμένιος με πλασέ στην κίνηση έκανε το 2-1. Σαν  να μην έφθανε αυτό για την Ουντινέζε στο 89′ ήρθε και το 3-1 με τον Λαουτάρο να σκοράρει για 6η συνεχόμενη αγωνιστική για τους «Νεραντζούρι». Τελικό σκορ, 3-1!

 








Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ