ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Δεν πίστευε στα μάτια του ο Αρτέτα: Τα έπαθε ΟΛΑ στο δεύτερο γκολ του Μπεν Γουάιτ! (pic)
Ο Ποτσετίνο είπε αλήθειες για την Τσέλσι, μετά την «πεντάρα» από την Άρσεναλ!
Κανείς στην Τσέλσι δεν θα καταλάβει ΠΟΤΕ πως ο Τζάκσον αστόχησε από εκεί! (vid)
Ο Μίλικ μίλησε στο τέλος νικώντας τον Μανδά κι έστειλε τη Γιουβέντους στον τελικό! (vid)
H Άρσεναλ έστειλε μήνυμα σε όλους με την ιστορική «πεντάρα» στην Τσέλσι! (vid)
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Champions League

Κλοπ και Φαν Ντάικ ελπίζουν στο… θαύμα της Μαδρίτης!

Γιούργκεν Κλοπ και Βίρτζιλ Φαν Ντάικ ζητούν από τους υπόλοιπους «Κόκκινους» να σηκώσουν κεφάλι και να ταξιδέψουν στη Μαδρίτη με... βάρκα την ελπίδα!

Κλοπ και Φαν Ντάικ ελπίζουν στο… θαύμα της Μαδρίτης!

Όλα λάθος για τη Λίβερπουλ! Οι «Κόκκινοι» ακόμη δεν μπορούν να καταλάβουν πως το υπέρ τους 2-0 χθες βράδυ στο Άνφιλντ επί της Ρεάλ Μαδρίτης μετατράπηκε σε 5-2 εις βάρος τους. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ σε ένα ακόμη παιχνίδι φανέρωσε τις τεράστιες αδυναμίες της. Πολλά και ασταμάτητα λάθη σε κέντρο και άμυνα, τα οποία η «Βασίλισσα» της Ευρώπης δεν συγχώρησε και μετουσίωσε σε γκολ.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Μετά το τέλος του αγώνα και την ταπεινωτική ήττα, Γιούργκεν Κλοπ και Βίρτζιλ Φαν Ντάικ προσπάθησαν να ανεβάσουν το πεσμένο στα Τάρταρα ηθικό των υπολοίπων ευχόμενοι ανατροπή σκηνικού στη Μαδρίτη και το Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Ο Γερμανός τεχνικός θέλει να δει τους ποδοσφαιριστές του να κάνουν στον επαναληπτικό ένα 90λεπτο ίδιο με το χθεσινό πρώτο ημίωρο του αγώνα.

«Το ξεκίνημα ήταν εκπληκτικότέλειο. Όλο το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό, αν εξαιρέσουμε τα γκολ της Ρεάλ. Όταν όμως γίνεσαι παθητικός, τιμωρείσαι. Πρέπει να παίξεις ένα παιχνίδι όπως κάναμε στο πρώτο μέρος για 90 λεπτά αν είναι δυνατό. Το είπα ήδη στα παιδιά. Ήταν ένα γερό χτύπημα, αλλά η ήττα είναι μόνο ήττα αν δεν μάθουμε αυτή. Θα πάμε στη Μαδρίτη να κερδίσουμε, να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι. Πρέπει να σκοράρουμε γκολ εκεί, κάθε αντεπίθεση θα είναι ευκαιρία για αυτούς. Πρέπει να μάθουμε από απόψε» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός.

 


Διάβασε επίσης: Ιστορική ταπείνωση της Λίβερπουλ εντός της «οικίας» της! (pic, vid)

Από πλευράς του ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ πιστεύει στα θαύματα! Ο Ολλανδός πιστεύει πως η ομάδα του έχει τύχη, σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα αλλά αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η ενότητα.

«Κάναμε ένα καλό πρώτο μέρος, όπου είχαμε φουλ ένταση. Έπειτα σκόραραν ένα γκολ που πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει, αλλά ήταν σπουδαίο γκολ.Μετά το πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί πάνω στην μπάλα, ήμασταν πολύ παθητικοί. Η σκληρή πραγματικότητα είναι πως είμαστε 5-2 πίσω στο σκορ και έχουμε μία σχεδόν αδύνατη αποστολή να κάνουμε την ανατροπή στη Μαδρίτη. Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με θαύμα και ελπίζουμε να μπορέσουμε να κάνουμε ένα θαύμα στην Μαδρίτη. Θα έπρεπε να είμαστε πιο συμπαγείς, μας τιμώρησαν με την ποιότητα που διαθέτουν. Έχουμε αρκετά καλά πράγματα, θα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι.

Δεν είναι η καλύτερη σεζόν μας ως σύλλογος, αλλά αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Έχει να κάνει με το πώς διαχειρίζεσαι τις αναποδιές. Τώρα οφείλουμε να ανασυνταχθούμε για το ματς με την Κρίσταλ Πάλας που ακολουθεί. Αυτή είναι η πραγματικότητα».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ