ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο «τελειωμένος» Κριστιάνο έκανε… Κόλαση τη ζωή των στόπερ της Ισπανίας! (vid)
Όλα έτοιμα για την πανέξυπνη μεταγραφή της Μίλαν: Τότε ανακοινώνει τον Μόντριτς!
Το πήρε απόφαση ο Άρνολντ: Αλλάζει… όνομα για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
«Ο Μέσι είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά, όταν δεν νικάει κάνει σαν… παιδάκι» (vid)
«Στρατηγός» ο Αλόνσο: Τους… έλιωσε ήδη από τις πρώτες προπονήσεις! (vids)
H Γιουνάιτεντ θέλει τον Όσιμεν και προτείνει στη Νάπολι ανταλλαγή… κοροϊδία
Ο 40χρονος Καθόρλα σπρώχνει με απευθείας φάουλ την Οβιέδο στη La Liga (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: 375 εκατ. ευρώ για μεταγραφές το 2025 και συνεχίζει
Οι ακριβότερες μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών
Η αποψάρα μας για το Nations League
Περνάει ιατρικά στην Μπράιτον ο Κωστούλας – Διαλύει κάθε ρεκόρ η μεταγραφή του
Ρεάλ Μαδρίτης: Δικό της ο «ταύρος» από την Αργεντινή
Η Ρεάλ Μπέτις μετά τον Άντονι θέλει να αναστήσει άλλον… εξαφανισμένο
Μπάγερν Μονάχου: Τα βρήκε με την εξτρεμάρα που θα την απογειώσει
Ο 36χρονος που θέλει και μπορεί να παίξει στην Μπαρτσελόνα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Λισάντρο Μαρτίνεζ: «Μερικές φορές θέλω να… σκοτώσω στον αγώνα»

Φήμες λένε πως οι συμπαίκτες του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον κρατούν με νύχια και με δόντια για να μην... δαγκώσει.

Λισάντρο Μαρτίνεζ: «Μερικές φορές θέλω να… σκοτώσω στον αγώνα»

Μετά από αρκετά χρόνια η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε έναν κεντρικό αμυντικό που μασάει σίδερα. Ο Λισάντρο Μαρτίνες ακολούθησε τον Έρικ Τεν Χαγκ στο Ολντ Τράφορντ και μαζί καταφέρνουν να απογειώσουν τους «Κόκκινους Διαβόλους». Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός έχει συμμαζέψει τα μετόπισθεν της Γιουνάιτεντ και αυτό φαίνεται και από τα αποτελέσμα αλλά περισσότερο από την ίδια την εικόνα.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σε συνέντευξή του στη βρετανική Telegraph ο Μαρτίνεζ ισχυρίστηκε πως δεν είναι λίγες οι φορές που κρατιέται στο γήπεδο και δεν είναι πιο… αιμοβόρος. «Ναι, είναι δύσκολο … είναι πραγματικά δύσκολο. Μερικές φορές θέλω να σκοτώσω, αλλά πρέπει να το ελέγχεις. Νομίζω ότι είναι η κουλτούρα μας από την Αργεντινή – είμαστε παθιασμένοι. Το ποδόσφαιρο, για εμάς, είναι τα πάντα, γι’ αυτό και δίνουμε πάντα τα πάντα από τον εαυτό μας. Θυμάμαι όταν ήμουν πολύ μικρός, γύρω στα τέσσερα ή πέντε, άρχισα να αγωνίζομαι και άρχισα να κλαίω όταν έχανα. Οπότε είναι κάτι που το έχουμε στο αίμα μας, το έχουμε στην καρδιά μας».

Διάβασε επίσης: H Ίντερ Μαϊάμι δελεάζει τον Μέσι ρίχνοντας… τυράκι το φιλαράκι του!

Τον κρατάνε για να μη δαγκώσει τον Μαρτίνεζ

Κατέληξε πως: «Μπορώ να το κάνω, αλλιώς θα αποβάλλομαι σε κάθε παιχνίδι. Πρέπει να είσαι έξυπνος». Ο Μαρτίνεζ θέλει να είναι ο ηγέτης της άμυνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Απολαμβάνει το να έχει αυτόν τον ρόλο. Μαζί με τον Βαράν ή τον Λίντελοφ δημιουργεί ένα αξιόπιστο δίδυμο στην άμυνα, το οποίο συντονίζει την υπόλοιπη ομάδα και προσφέρει σιγουριά. Ήταν ο άνθρωπος που έλειπε. Ένα στόπερ που να φοβίζει τον αντίπαλο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα σε έξι μήνες έχει αλλάξει πλήρως την εικόνα της στην άμυνα. Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» κρατούν το μηδέν στα μετόπισθεν και μεθοδικά χτίζουν νοοτροπία νικητή, η οποία αντικατοπτρίζεται στη βαθμολογία της Premier League.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ