ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Της αμύνης τα παιδιά… τσάκισαν την Τορίνο (vid)

Γιουβέντους με καρδιά! Οι «Μπιανκονέρι» δεν λύγισαν μπροστά στην αξιόμαχη Τορίνο. Την φιλοδώρησαν με τέσσερα γκολ (4-2) και πήραν ένα σημαντικό τρίποντο.

Της αμύνης τα παιδιά… τσάκισαν την Τορίνο (vid)

Κλασικό ντέρμπι του Τορίνο! Η Γιουβέντους βρήκε απέναντί της μια εξαιρετική Τορίνο. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν δις (Καραμό και Σανάμπρια) όμως η Γιουβέντους χάρις τους αμυντικούς της κατάφερε να αναδειχθεί νικήτρια και να πανηγυρίσει ένα σημαντικό τρίποντο. Κουαδράδο, Ντανίλο Μπρέμερ και Ραμπιό βρήκαν δίχτυα και καθάρισαν για τους «μπιανκονέρι».

Το ματς

Ντέρμπι του Τορίνο! Γιουβέντους και Τορίνο διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Αλιάνζ Αρένα στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Serie A. Ένα ζευγάρι που παραδοσιακά χαρίζει έντονες συγκινήσεις. Δύο ομάδες που μισούν η μία την άλλη. Η σέντρα προμήνυε μια δυνατή αναμέτρηση. Ο Καραμό φρόντισε να πυροδοτήσει κι άλλο την ατμόσφαιρα πετυχαίνοντας μόλις στο 2ο λεπτό το γκολ.

Η Τορίνο πήρε γρήγορα το προβάδισμα όμως η Γιουβέντους δεν πτοήθηκε. Οι «Μπιανκονέρι» πίεσαν για την ισοφάριση και την βρήκαν στο 16′ με τον Κουαρδάδο. Ο Κολομβιανός πάτησε στη μεγάλη περιοχή της Τορίνο, πήρε τη μπάλα και σκότωσε με δυνατό σκαστό σουτ κάνοντας το 1-1. Η συνέχεια βρήκε τις δύο ομάδες να προσπαθούν να επιβληθούν η μίας της άλλης. Η Τορίνο ήταν αυτή που κράτησε παραπάνω τη μπάλα στα πόδια της και επιβραβεύτηκε γι’ αυτό πετυχαίνοντας πρώτη το δεύτερο γκολ. Όμορφη εναλλαγή της μπάλας, αυτή έφθασε μέσα στη περιοχή και ο Σανάμπρια με προβολή την έστειλε στο 43′ στα δίχτυα του Σέζνι. Η χαρά των φιλονενούμενων όμως δεν κράτησε για πολύ καθώς στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ντανίλο με κεφαλιά έκανε το 2-2. Χορταστικό πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες παρουσιάστηκαν διστακτικές. Η Τορίνο κράτησε τη κατοχή της μπάλας στα πόδια της και προσπάθησε να ελέγξει την ορμή της Γιουβέντους ειδικά στις αντεπιθέσεις. Η «Μεγάλη Κυρία» όμως βρήκε τελικά τον τρόπο να πετύχει το γκολ και να πάρει αυτή τη φορά εκείνη το προβάδισμα. Ο Κιέζα σέντραρε μέσα στη περιοχή της Τορίνο και ο Μπρέμερ με γυριστή κεφαλιά έκανε το 3-2. Σαν να μην έφθανε αυτό στο 81 ήρθε ο Ραμπιό να κάνει το 4-2 και ουσιαστικά να καθαρίσει το ματς. Τελικό σκορ, 4-2 πολύτιμη νίκη για τους «μπιανκονέρι».




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ