ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 9/3)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 9/3)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΜΠΕΤΙΣ (22:00): Εκεί που όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που πήρε τίτλο και πήγαινε από νίκη σε νίκη, ήρθε μια ντροπιαστική βραδιά. Η ήττα από τη Λίβερπουλ με 7-0 έφερε μεγάλους τριγμούς εντός της ομάδας, σε ένα ματς που ήρθε η απόλυτη κατάρρευση στο δεύτερο ημίχρονο. Έως το 43' το ματς έμενε στο 0-0, εκείνη τη στιγμή η Λίβερπουλ άνοιξε το σκορ και στο δεύτερο ημίχρονο διέλυσε τη Γιουνάιτεντ με άλλα εφτά γκολ. Σίγουρα δυνατή… σφαλιάρα, με τον Τεν Χάαγκ να στέλνει τους παίκτες σε… ψυχολόγο. Πλέον το μυαλό στρέφεται στην Ευρώπη και στο απαιτητικό παιχνίδι με την Μπέτις, που διαθέτει εξαιρετική ομάδα. Εκτός για τη Γιουνάιτεντ είναι ο Ζάμπιτσερ, όπως και ο Μαρσιάλ, ενώ παραμένουν έξω οι Έρικσεν και Φαν ντε Μπέεκ. Τραυματίστηκε αλλά δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο ο Κασεμίρο.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΜΠΕΤΙΣ (22:00): Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Μπέτις, που πέρασε μια περίοδο ντεφορμαρίσματος, αλλά έχει επιστρέψει στα στάνταρ των προηγούμενων μηνών. Τρεις νίκες, με Αλμερία, Βαγιαδολίδ και Έλτσε και μια ισοπαλία, αφού την Κυριακή σταμάτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης με το 0-0. Ο μεγάλος της στόχος δεν είναι άλλος από την πρώτη τετράδα, βρίσκεται μια νίκη μακριά από εκεί. Έχει φιλοδοξία και για ευρωπαϊκή διάκριση, αλλά η κλήρωση δεν ήταν καλή για εκείνη καθώς η Γιουνάιτεντ φιλοδοξεί να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου. Γυρίζει ο πολύτιμος μέσος, Σέρχιο Κανάλες, θα απουσιάσει φυσικά όπως και για όλο το υπόλοιπο της σεζόν ο Φεκίρ λόγω της ρήξης χιαστών.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ (22:00): Η Γιουβέντους έχει επηρεαστεί πολύ από το -15 που δέχτηκε στη Serie A, έχει πέσει στην 7η θέση της βαθμολογίας και όπως καταλαβαίνει κανείς τα κυνηγάει όλα. Θέλει το Europa League γιατί δεν θα προλάβει λογικά την πρώτη τετράδα και είναι ο μόνος τρόπος να βρεθεί στο Champions League αν το κατακτήσει. Μετά τη δύσκολη πρόκριση επί της Ναντ, θα αντιμετωπίσει τη Φράιμπουργκ. Δύσκολο ζευγάρωμα, συμπαγής ομάδα οι Γερμανοί. Η Γιούβε στο γήπεδο της έχει θέματα, το έδειξε και με τη Ναντ. Παράλληλα, έρχεται από ήττα με τη Ρόμα για τη Serie A με 1-0. Ψάχνει αντίδραση και τι καλύτερο από ένα ματς που θα πάρει νίκη και προβάδισμα πρόκρισης. Θα παίξει με βασικούς, έχει εκτός αρκετούς, αφού δεν υπολογίζονται οι Μίλικ, Κάιο Ζόρζε, Ιχατάρεν και Πίτερς, ενώ είναι πιθανό να είναι εκτός και ο Ντε Τσίλιο.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ (22:00): Η Φράιμπουργκ από τη δική της πλευρά δεν είχε ματς στα play off αφού είχε βγει πρώτη στον όμιλο του Ολυμπιακού πριν από μερικούς μήνες. Πρόκειται για μια εξαιρετική ομάδα, πολύ δουλεμένη, με βασικό κορμό και πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Δεν είναι αλλοπρόσαλλη και έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει πολύ στη διοργάνωση. Η Γιουβέντους της ταιριάζει σαν αντίπαλος. Είναι στην 5η θέση στην Bundesliga με 42 βαθμούς μόλις 7 λιγότερους από την κορυφή. Θα παίξει συντηρητικά και με βασικούς, είναι αήττητη εδώ και πέντε παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Δεν υπολογίζονται οι Γκρέγκοριτς και Κιέρεχ, με τον πρώτο να είναι μεγάλη απώλεια.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ