ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Serie A

Και με τη… βούλα η Ίντερ φέτος τα έχει κάνει μαντάρα! (vids)

H Ίντερ έχασε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από τη 17η της βαθμολογίας της Serie A, Σπέτσια, σε ένα παιχνίδι που είχε τρία πέναλτι!

Και με τη… βούλα η Ίντερ φέτος τα έχει κάνει μαντάρα! (vids)

Η Ίντερ φέτος έχει δείξει σε πολλές περιπτώσεις φέτος ότι είναι ικανή για το καλύτερο (να νικήσει τη Νάπολι), αλλά και για το χειρότερο. Οι Μιλανέζοι στο εκτός έδρας ματς κόντρα στη Σπέτσια στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Serie A, επιβεβαίωσαν το δεύτερο σκέλος της παραπάνω πρότασης.

Οι παίκτες του Φελίπε Ιντζάγκι ηττήθηκαν με σκορ 2-1 από τη 17η της βαθμολογίας. Σε μία αναμέτρηση που είχε τρία πέναλτι και τα δύο ήταν για τους «νερατζούρι» που ευστόχησαν σε ένα από τα δύο!

Μεγάλο παιχνίδι από τον Ενζολά, ο οποίος έδωσε μία ασίστ και σημείωσε το δεύτερο και νικηφόρο γκολ της ομάδας του. Πολύ καλή εμφάνιση και τον Μαλντίνι που πέρασε σαν αλλαγή!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Ίντερ είχε την μπάλα στα δίχτυα. Και όχι μόνο αυτό. Οι φιλοξενούμενοι όσο περνούσαν τα λεπτά πίεζαν ολοένα και περισσότερο και γινόντουσαν ολοένα και πιο απειλητικοί προς την εστία του Ντραγκόφσκι. Όμως, ο Πολωνός κίπερ ήταν εκεί που έπρεπε να είναι και όσες φορές ζητήθηκε να δείξει την κλάση του το έκανε με μεγάλη άνεση.

Μάλιστα, στο 15′ επιβεβαίωσε γιατί είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος. Μιας και σε εκείνη τη φάση νίκησε από το σημείο του πέναλτι τον Λαουτάρο Μαρτίνες, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν και εκείνοι να δείχνουν σιγά, αλλά σταθερά, ότι θα μπορούσαν να βάλουν δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Δεν χρειάστηκαν παρά δέκα λεπτά στο δεύτερο 45λεπτο. Μιας και ο Ενζολά πήρε την μπάλα στα πόδια του, την έδωσε όταν έπρεπε με τον Μαλντίνι με ωραίο πλασέ να δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το γκολ που δέχτηκαν οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετό, ώστε να τους βγάλει από τον ρυθμό. Ήταν αρκετό, όμως, ώστε να τους δώσει το έναυσμα για να βγουν ακόμη περισσότεροι παίκτες τους στην επίθεση. Κάτι που έφερε το τέρμα της ισοφάρισης μιας και κέρδισαν δεύτερο πέναλτι με τον Λουκάκου να το εκτελεί και να νικάει τον Ντραγκόφσκι, κάνοντας το 1-1 στο 83′. Ωστόσο, ακόμα και η ισοπαλία ήταν σαν… ήττα για την Ίντερ. Έτσι, οι παίκτες του Ιντζάγκι ανέβηκαν ακόμη περισσότερο. Παρόλα αυτά την… πάτησαν σε μία από τις αντεπιθέσεις της Σπέτσια με τον Ντούμφρις να ανατρέπει τον Κοβαλένκο.

Το πέναλτι ανέλαβε να εκτελέσει ο Ενζολά, ο οποίος ήταν εύστοχος και έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Σπέτσια στο 87′. Η Ίντερ όσο και αν πίεσε από εκείνο το σημείο και έπειτα δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο γκολ που θα της έδινε τουλάχιστον το «Χ». Έτσι, η Σπέτσια πήρε μία τεράστια νίκη με σκορ 2-1, κάνοντας παράλληλα ένα μεγάλο βήμα, ώστε να παραμείνει στη Serie A και την επόμενη σεζόν!











Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ