ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 13/3)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 13/3)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΝ – ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ (21:45): Παλικαρίσια πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League για πρώτη φορά από τη σεζόν 2011-12 πανηγύρισε την Τετάρτη (8/3) η Μίλαν. Οι «ροσονέρι» ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα με την Τότεναμ στο Λονδίνο και σε συνδυασμό με το υπέρ τους 1-0 στο Μιλάνο, πήραν το εισιτήριο. Μπορεί να μην είναι εκ των φαβορί, αλλά η φανέλα είναι βαριά και σίγουρα δεν θα την θέλει κανείς ως αντίπαλο. Στο πρωτάθλημα, είχε προηγηθεί η ήττα 2-1 από τη Φιορεντίνα, η οποία έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων της ομάδας του Στέφανο Πιόλι σε όλες τις διοργανώσεις. Στόχος είναι η τετράδα και θα δώσει μάχη μέχρι το τέλος. Η παράδοση με τη Σαλερνιτάνα είναι καλή, όπως δείχνουν και οι πέντε νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια. Μοναδικός απών ο τραυματίας Μεσίας (δ. μπακ-χαφ).

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΙΛΑΝ – ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ (21:45): Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε την προηγούμενη εβδομάδα από τη Γένοβα η Σαλερνιτάνα, η οποία απέσπασε 0-0 από την ουραγό
Σαμπντόρια. Η αλήθεια είναι ότι ήθελε τη νίκη, αλλά λένε πως όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, είναι σημαντικό να μην χάσεις. Η ομάδα του Πάολο Σόουζα πρόσθεσε έναν βαθμό στο σακούλι της και διατήρησε το +7 από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Πορτογάλος προπονητής, που βρίσκεται στον πάγκο τις τελευταίες εβδομάδες, προσπαθεί να περάσει τη φιλοσοφία του, κάνοντας την
ομάδα να παίζει πιο επιθετικά και να διεκδικεί πράγματα με μεγαλύτερες αξιώσεις. Χρειάζεται δουλειά, αλλά δείχνει να βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Ελαχιστοποιήθηκαν τα προβλήματα,
αφού, μετά την επιστροφή του Σέπε (κίπερ), μοναδικός τραυματίας είναι ο Τρόουστ-Εκόνγκ (στόπερ).

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΧΙΡΟΝΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Πήρε βαθιές βαθμολογικές ανάσες η Χιρόνα τις τελευταίες εβδομάδες και το έκανε μάλιστα έχοντας εντυπωσιακές εμφανίσεις και νίκες. Όπως το 6-2 απέναντι στην Αλμερία και το 3-2 μέσα στο Μπιλμπάο απέναντι στην Αθλέτικ. Δεν έδωσε συνέχεια στο σερί που ήθελε να χτίσει, χάνοντας την προηγούμενη αγωνιστική εκτός έδρας από τη Χετάφε με 3-2. Σε ένα ματς που στο πρώτο ημίχρονο ήταν σε άλλο γήπεδο και βρέθηκε να χάνει με 3-0. Μείωσε σε 3-2 δέκα λεπτά πριν από το τέλος αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην ανατροπή. Είναι δυνατή στην έδρα της, έχει μία ήττα στα οχτώ τελευταία παιχνίδια, αυτή από την Μπαρτσελόνα. Στους 30 βαθμούς, δε νιώθει ακόμα άνετη για την παραμονή της, αλλά η εικόνα που βγάζει από τη διακοπή και έπειτα δείχνει πως θα πρέπει να αυτοκτονήσει για να μην τα καταφέρει. Τέσσερις απόντες για το ματς με την Ατλέτικο, οι Κάλενς, Ερέρα, Κέμπε και Κόουτο.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΧΙΡΟΝΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (22:00): Διέλυσε με 6-1 τη Σεβίλλη στο Metropolitano δίχως να της αφήσει περιθώρια αντίδρασης και συνεχίζει να βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Δύο γκολ ο Ντεπάι, δύο ο Μοράτα, από ένα οι Γκριζμάν και Καράσκο για την ομάδα του Σιμεόνε, που βρέθηκε πλέον στην τρίτη θέση ξεπερνώντας τη Σοσιεδάδ. Είχε προηγηθεί το 1-1 απέναντι στη Ρεάλ στο Μπερναμπέου, τρέχει πλέον σερί οχτώ αήττητων αγώνων. Από την ήττα από την Μπαρτσελόνα και έπειτα ακολούθησαν πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες, με την Ατλέτικο να βρίσκει τον καλό της εαυτό. Επικίνδυνη η αποστολή της στη Χιρόνα, απέναντι σε μια ομάδα που στην έδρα της τα καταφέρνει αρκετά καλά. Παραμένουν εκτός οι Ντε Πολ, Ρεϊνίλντο και Ρεγκιλόν για την Ατλέτικο.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ