ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 14/3)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 14/3)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΛΕΙΨΙΑ (22:00): Tο απωθημένο της Σίτι είναι εδώ και χρόνια το Champions Legaue. Ξοδεύει λεφτά, παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, φτάνει στην πηγή αλλά νερό δεν πίνει. Λυγίζει υπό το βάρος των περιστάσεων, σχεδόν από… συνήθεια. Φέτος είναι δεδομένο ότι θα το επιχειρήσει ξανά. Ο στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου και όχι πορεία. Έχει το ρόστερ, έχει τον προπονητή, ωστόσο μέχρι σήμερα της λείπει η προσωπικότητα. Θέλει να κάνει το πρώτο βήμα στη ρεβάνς με τη Λειψία. Καλύτερη στο πρώτο ματς, εντούτοις έμεινε στο τελικό 1-1. Ο Γκβάρντιολ ισοφάρισε το γκολ του Μαχρέζ, επομένως τα σπουδαία πήραν μετάθεση για τη ρεβάνς του Etihad. Στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του ο Γκουαρδιόλα για την αναμέτρηση με τη Λειψία.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΛΕΙΨΙΑ (22:00): Με xG 0.84 – 1.37, ποσοστό κατοχής μπάλας στο 62% για την Σίτι αλλά και τελικές 6(4) – 12(3), η Λειψία κατάφερε να μείνει όρθια, καθώς και να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες της για τη ρεβάνς. Είναι ομάδα που προσπαθεί να κάνει το βήμα παραπάνω τα τελευταία χρόνια, έχει βελτιωθεί και είναι οργανωμένη, ωστόσο θέλει ακόμη να γεμίσει εμπειρία και παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο. Προκειμένου να γίνει πιο ορθή η διαχείριση στα δεδομένα των αγώνων, καθώς εκεί συχνά δείχνει να υστερεί. Έχει ποιότητα στο παιχνίδι της και είναι γρήγορη, εντούτοις πρέπει να ανεβάσει τους δείκτες της αποτελεσματικότητας. Σε κάθε περίπτωση το έργο της είναι εξαιρετικά δύσκολο στο Etihad. Νταλό, Γκουλάσι, Σλάγκερ καθώς και ο Ενκουνκού είναι εκτός μάχης για τη ρεβάνς με τη Σίτι.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΡΤΟ – ΙΝΤΕΡ (22:00): Με οδηγό την εμφάνιση του πρώτου αγώνα, αλλά, ελπίζοντας σε λίγο μεγαλύτερη τύχη, θα παραταχθεί η Πόρτο. Οι «δράκοι» στάθηκαν εξαιρετικά στο «Τζουζέπε Μεάτσα», δικαιούνταν ένα γκολ, αλλά έπεσαν πάνω στον Αντρέ Ονάνα, ο οποίος «κατέβασε ρολά», όταν χρειάστηκε. Δεν έπρεπε να χάσουν 1-0, αλλά άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι για την ανατροπή και την πρόκριση. Τις τρεις τελευταίες φορές που υποδέχθηκαν ιταλικές ομάδες, μέτρησαν ισάριθμες νίκες και απόψε πάνε για το καρέ. Στην Primeira Liga νίκησε δύσκολα με 3-2 την Εστορίλ και παρέμεινε στο -8 από την πρωτοπόρο Μπενφίκα. Δεν λείπουν τα προβλήματα για τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο, καθώς είναι τραυματίες οι Εβανίλσον (φορ) και Ζοάο Μάριο (δ. μπακ), ενώ ερωτηματικό υπάρχει με τη συμμετοχή του Βερόν (αρ.εξτρέμ). Επίσης, είναι τιμωρημένος ο Οτάβιο (χαφ), ο οποίος είχε αποβληθεί στο πρώτο παιχνίδι.

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΡΤΟ – ΙΝΤΕΡ (22:00): Με στόχο τη νίκη και όχι να διαχειριστεί το υπέρ της 1-0 στο Μιλάνο, ταξίδεψε στο Οπόρτο η Ίντερ. Το γκολ του Λουκάκου στο 86’ του πρώτου αγώνα, της δίνει προβάδισμα πρόκρισης, αλλά, ο Σιμόνε Ιντσάγκι και οι παίκτες του διαμηνύουν ότι θα μπουν στον αγωνιστικό χώρο σαν να είναι τελικός. Πάντως, η παράδοση των «νερατζούρι» στην Πορτογαλία, δεν είναι και η καλύτερη, αφού σε εννιά επισκέψεις, έχει να επιδείξει μόλις μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Στη Serie A, έκανε άλλη μια… αλλοπρόσαλλη εμφάνιση και ηττήθηκε 2-1 εκτός έδρας από τη Σπέτσια. Ήταν η τρίτη αποτυχία στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της και είχε συνέπεια να μείνει στο -18 από την πρωτοπόρο Νάπολι. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Γκόσενς (μπακ-χαφ), ενώ πρόβλημα έχει και ο Κορέα (επιθετικός), ο οποίος είναι πιθανό να προφυλαχθεί.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ