ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Europa League

Διάολε, αυτός ο Ράσφορντ δεν σταματάει φέτος πουθενά! (vids)

Ο Μάρκους Ράσφορντ σε ακόμη ένα φετινό ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε τη διαφορά και έτσι οι «κόκκινοι διάβολοι» νίκησαν εκτός έδρας με σκορ 1-0 τη Ρεάλ Μπέτις.

Διάολε, αυτός ο Ράσφορντ δεν σταματάει φέτος πουθενά! (vids)

Ο Μάρκους Ράσφορντ ήταν αυτός που έκανε και πάλι τη διαφορά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι Άγγλοι επικράτησαν εκτός έδρας με σκορ 1-0 της Ρεάλ Μπέτις και πέρασαν… πανηγυρικά στα προημιτελικά του Europa League.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν το σπουδαίο «διπλό» χάρη σε ένα εντυπωσιακό τέρμα του έμπειρου επιθετικού, ο οποίος αν ήταν πιο συγκεντρωμένος θα μπορούσε να σημειώσει ακόμη περισσότερα!

Λίγα πράγματα από τους «βερδιμπλάνκος» που απογοήτευσαν τους οπαδούς τους με την εμφάνισή τους, ειδικά μετά το γκολ που Ράσφορντ!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Ρεάλ Μπέτις από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αρκετά χαλαροί. Και αυτό είναι εν μέρει λογικό μιας στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση είχαν επικρατήσει οι Άγγλοι με σκορ 4-1. Ωστόσο, αυτή την άνεση παραλίγο να την πληρώσουν στο 11′ όταν η… σουτάρα του Χοακίν, πολλά μέτρα έξω από την περιοχή του Ντε Χέα, βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Ισπανού κίπερ.

Η Γιουνάιτεντ συνέχισε να… τρέχει πίσω από την Μπέτις που είχε τον πρώτο λόγο και γενικότερα έλεγχε το παιχνίδι απέναντι στους φιλοξενούμενους. Εκείνοι όσο περνούσε η ώρα έδειχναν να πατάνε και να μπαίνουν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, λίγο πριν το τέλος του πρώτου 45λεπτου οι Άγγλοι έφτασαν κοντά στο 1-0 όταν από κοντά ο Πελίστρι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της Ρεάλ Μπέτις.

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς είχε από τα πρώτα του κιόλας λεπτά ρυθμό, φάσεις και καλές στιγμές. Η πρώτη ανήκε στους «κόκκινους διαβόλους» που έφτασαν κοντά στο γκολ σε τετ-α-τετ του Ράσφορντ με τον Άγγλο επιθετικό να βγαίνει χαμένος στην κόντρα του με τον Ρουί Σίλβα στο 50′. Η Ρεάλ Μπέτις «ισοφάρισε» στις καλές στιγμές και έφτασε και εκείνη με τη σειρά της κοντά στο γκολ όταν μετά από κόρνερ ο Πέρεθ έπιασε την κεφαλιά, αλλά, έδιωξε εντυπωσιακά ο Ντε Χεα.

Τα επόμενα λεπτά ανήκαν αποκλειστικά στον Ράσφορντ. Ο Άγγλος φορ στην αρχή έχασε κάτι που ήταν… άχαστο, αφού από πολύ καλή θέση έβαλε όλη τη δύναμή του και η μπάλα παραλίγο να βγει εκτός γηπέδου! Όμως, μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ο ίδιος παίκτης έξω από την περιοχή έδειξε την κλάση του, όπου με ένα απίθανο σουτ έκανε το 1-0 στο 55′.

Από εκεί και πέρα τα επόμενα λεπτά, μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης, ήταν στην ουσία ένας μονόλογος των φιλοξενούμενων. Οι παίκτες του Πελεγκρίνι είχαν πετάξει λευκή… πετσέτα και όχι μόνο δεν έτρεχαν ή δεν μάρκαραν. Αλλά σε πολλές περιπτώσεις δεν έμπαιναν καν στις μονομαχίες με τους Άγγλους που αν ήταν πιο προσεκτικοί στις τελικές τους πάσες ή σουτ θα είχαν σημειώσει ακόμη περισσότερα τέρματα.

Όπως στο 65′ όταν ο Φερνάντες έβγαλε μία εξαιρετική κάθετη πάσα, όμως, ο Σάμπιτζερ από κοντά δεν νίκησε τον Ρουί Σίλβα που πάλευε… μόνος του. Έτσι, το 1-0 έμεινε ως το τέλος με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να περνάει χαλαρά στα προημιτελικά του Europa League.










Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ