ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
Όλη η Ευρώπη στα πόδια του όμως αυτός θέλει αυτοκρατορία με Λεβερκούζεν
Η Μπάγερν Μονάχου θέλει ξανά στον πάγκο της τον Νάγκελσμαν!
Η Τσέλσι διέσυρε την Έβερτον, με ιστορική εμφάνιση από τον Κόουλ Πάλμερ! (vid)
Πλησιάζει το τέλος ενός θρύλου: Ο Μίλερ ετοιμάζεται για απόσυρση!
Τσέλσι: Ο Πάλμερ ολοκληρώνει το χατ-τρικ με ιδανικό σκάψιμο – Σκοράρει και ο Τζάκσον! (vids)
Γκολάρα του Πάλμερ, ο οποίος με «δίμπαλο» καθαρίζει την Έβερτον! (vids)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαγκ σκέφτεται να κάνει «πειράματα» στο Κύπελλο!
Προπονητής της Ρεάλ συνεχάρη τον Αλόνσο για το ιστορικό τρόπαιο! (pic)
Η τεχνολογία μίλησε – Ο «υπολογιστής» αποκάλυψε τον πρωταθλητή της Premier League!
Ο Τσάβι… νευρίασε: «Έλεος! Παίζουμε μια πρόκριση, μην ασχολείστε με μένα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 16/3)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 16/3)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΙΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (19:45): Στην Μπέτις είχαν τη φιλοδοξία για μια ευρωπαϊκή διάκριση, έκαναν όνειρα μέχρι και για πρόκριση στον τελικό του φετινού
Europa League. Ο Πελεγκίνι πάντως είχε… προειδοποιήσει πως το Ολντ Τράφορντ είναι από τα πιο δύσκολα γήπεδα στην Ευρώπη και πως η Γιουνάιτεντ θα είναι πεισμωμένη λόγω της συντριβής από τη Λίβερπουλ. Και παρά το γεγονός πως η ομάδα του ισοφάρισε σε 1-1, στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρευσε και το τελικό 4-1 δεν της δίνει πλέον ρεαλιστικές ελπίδες πρόκρισης. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία για τη La Liga με τη Βιγιαρεάλ, με το 1-1 να τη διατηρεί σε τροχιά τετράδας που είναι και ο στόχος της. «Δε θα τα παρατήσουμε, θα
παλέψουμε για τις ελπίδες που μας αναλογούν», η δήλωση του Πελεγκρίνι ενόψει του σημερινού επαναληπτικού.

Τι να παίξω σήμερα – Μάθε περισσότερα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΙΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (19:45): Έβγαλε αντίδραση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ήττα – σοκ από τη Λίβερπουλ με 7-0 και με ωραία και επιβλητική εμφάνιση πήρε σκορ πρόκρισης απέναντι στην Μπέτις. Για να ακριβολογούμε, θα πρέπει οι Άγγλοι να αυτοκτονήσουν στον επαναληπτικό για να μην υπερασπιστούν αυτό το 4-1 του πρώτου αγώνα, που διαμορφώθηκε με τα γκολ των Ράσφορντ, Άντονι, Μπρούνο Φερνάντες και Βέγκχορστ, με τον Πέρεζ να ισοφαρίζει προσωρινά. Γκέλαρε στην Premier League με το 0-0 απέναντι στη Σαουθάμπτον, σε παιχνίδι που έμεινε με δέκα παίκτες από το πρώτο μέρος λόγω της αποβολής του Κασεμίρο. Πιθανό το rotation από τον Τεν Χάαγκ καθώς υπάρχουν σημαντικά παιχνίδια στην Premier League με τη Γιουνάιτεντ να θέλει την τρίτη θέση.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ (22:00): Ζορίστηκε αρκετά η Άρσεναλ στο «Ζοσέ Αλβαλάδε». Σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι έμεινε στο 2-2 με την Σπόρτινγκ και όλα είναι ανοικτά. Προηγήθηκε στο 22’ με την κεφαλιά του Σαλιμπά, αλλά ισοφαρίστηκε με τον ίδιο τρόπο, στο 34’. Βέβαια, ευθύνη στη φάση έχει ο Τέρνερ, πορτιέρο των «κανονιέρηδων», μιας και δεν γίνεται μετά το κόρνερ να μην βγαίνει στη μικρή του περιοχή. Επιπλέον, στάθηκε πολύ τυχερή στη φάση του 2-2, μιας και ο Τσάκα επιχείρησε κάθετη πάσα αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της Σπόρτινγκ από το αυτογκόλ του Μορίτα. Μπαίνουν και κάτι τέτοια, ναι! Επιπλέον, στο πρωτάθλημα παραμένει στην κορυφή και στο +5 από τη Σίτι, έχοντας κερδίσει, δια περιπάτου, 3-0 τη Φούλαμ εκτός έδρας! Από το πρώτο ημίχρονο είχε «καθαρίσει». Εκτός για το Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Στοίχημα ο Ελνένι (χαφ), αμφίβολος δίνεται ο Ενκετιά (φορ).

Όλες οι αναμετρήσεις στο Κουπόνι ΟΠΑΠ της ημέρας

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΡΣΕΝΑΛ – ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ (22:00): Η Σπόρτινγκ παρουσίασε καλή και ανταγωνιστική εικόνα στο γήπεδό της. Υπήρξαν διαστήματα που πέρασε δύσκολα, υπήρξαν και διαστήματα που ήταν καλή και έβαλε δύσκολα στην Άρσεναλ. Έβγαλε αντίδραση όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ, είχε ευκαιρίες να προηγηθεί και με 3-1, αλλά δεν το πέτυχε και εν τέλει ισοφαρίστηκε κατά… τύχη. Τώρα, παίζει στο Λονδίνο γνωρίζοντας πως ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος. Στον προηγούμενο γύρο, είχε αποκλείσει τη Μίντιλαντ με 1-1 εντός έδρας πρώτο ματς και περίπατο με 4-0 μέσα στη Δανία! Επίσης, στην Πορτογαλία, έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Μποαβίστα και νίκησε 3-0 χωρίς να ζοριστεί. Και χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα. Δεν πιέστηκε καθόλου και επικράτησε με χαρακτηριστική άνεση, παραμένοντας στην 4η θέση. Τιμωρημένοι Μορίτα (χαφ) και Κοάτες (στόπερ), εκτός δίνονται και οι Μπεγερίν (δεξί μπακ), Μπραγκάνσα (χαφ).

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ